2014. november 17., hétfő

1. Csomag.

Üdvözlöm önt kedves olvasó!

Ígéretemhez híven folytatom a lehetséges a világunkat, vagyis a Föld felszínén, és annak összetett társadalmát érintő változások nyomon követését. Az elmúlt időszak, amióta közlésre került a legutóbbi bejegyzés. Számos történés zajlott le, ami éppen jó volt, vagy kevésbé jó.

Világszerte a folyamatokat is csak a szinkronok igazolhatják vissza önmagukban, vagyis az, hogy még élünk. Sajnos sok-sok mellékes tényező miatt nagyon nehéz eligazodni ekörül az egész világot érintő dolog körül. A hosszas kutatás, ami elvezetett engem is egy sornyi tervhez, ami régen, és mostanában kivitelezés alatt állt. Szeretnék pár nagyon fontosat felsorolni közülük, ami a számomra megmutatta azt is, hogy hol vannak ezeknek a terveknek a kivitelezése terén. Természetesen anyagi, idő és plusz emberi erő hiányában csak ilyen minimálisan, de azt a keveset is, amihez hozzátudtam férni információhoz azt nagyon hosszadalmasan tudtam csak kielemezni. Úgy gondolom, és érzem egyaránt is, hogy (néha erőmön felül is) a maximumot hoztam ki magamból e téma halmaz kapcsán.

A főbb tervei az irányítóknak:
  
- A III. Világháború. (SIKERTELEN.)
- Az elnéptelenítési/népességszabályozó kísérlet. (A. és EU terület.) (RÉSZLEGESEN SIKERES.)
- FÉLELEMKELTŐ KAMPÁNYOK. Ebola, és a (megtervezett) gazdasági összeomlás. (SIKERTELEN.)

Ezen kívül még számos tervet próbáltak, vagy próbálnak még megvalósítani világszerte. De ezek ellenére sem szabad aggódni, mert már annyi dolgot sikerült megfordítani, hogy ezek következtében a negatív lehetőségek száma egyenlővé vált az abszolút nullával. Egyszerűen erre a mindennapi életünk is a bizonyíték.

Az Újvilág Rend szintje:

A jelenlegi szint, amit maga az "Újvilág Rend" szava takar. Már megvalósult (bőven) 2000-es évek óta az Európai (EU), Ausztrál, és Amerikai (Északi.-Közép.) kontinenseken egységesen. Ezen kívül máshová már egyáltalán nem tudtak, és nem is tudnak már terjeszkedni, mert nincs hova. Mégis azt gondolják, hogy a lehetőségeik száma végtelen. Pedig a realitás is valószínűleg nem őket igazolja ám.

Ezek a területek politikailag, információközlésileg (média 98%-a) és gazdaságilag már a (létrejött) Világkormány irányítása alá tartoznak/tartoznának. A katonai, és rendészeti szinteket azonban nem tudták/tudják teljesen az irányításuk alá vonni. Ez a maximum szint, ami most van. Ennél jobban már tud továbbfejlődni/kiépülni ez a "rendszer".

Az Ázsiai kontinens bizonyos részein (Japán, Indonézia és Dél-Korea főleg.) még próbálkoznak, de folyamatosan kudarcot vallanak. Folyamatosan olyan intézkedéseket hoznak meg, amelyek ezt lennének hivatottak szolgálni, hogy tovább húzzák ezt a csetepatét, de itt már meg is állt az egész "folyamat". Természetesen a megszokott/várt erőfitogtatások továbbra is jelen vannak. További irányítási kapacitásuk, és lehetőségük egyszerűen már nincs. A pénzek (dollár), amit folyamatosan nyomtatnak nem tükrözi már a valóságot sem egyáltalán. Csak egy feneketlen kutat.

Afrika, és Dél-Amerika kontinense viszont túlságosan összetett a részletesebb helyzetelemzéshez. Ahhoz, hogy egyértelműen kijelenthető lehessen, hogy ez a két terület milyen besorolást kaphasson. BRICS, vagy "Újvilág Rend" besorolást. E tekintetben két ország. Brazília és a Dél-Afrikai Köztársaság BRICS tagsága biztos, és stabil. A többi körülöttük lévő államban erősen vegyes a kép. Van, aki a BRICS-et, van aki meg csak az Amerikai hegemóniát támogatja.

A további BRICS (Oroszország, Kína és India) államokban folyamatosak a beszivárgási kísérletek. De ezek alapvetően elhárítottak a hatásfokuk tekintetében. Az ottani vezetők teljesen a kezükben tartják a helyzetet, mert a tudatában vannak a beszivárgásnak. Az Eseményt is folyamatosan elemzik, mint eshetőséget, és felkészülnek rá.

A "Fátyolról" lényegre törően. (Feltételezés szerint...)
Ez maga a Földet is körbe vevő fátyol/karantén, ami körül sok dezinformáció is már napvilágot látott. Az igaz információk mellett természetesen. Ez maga a teljes Mátrix is, amit karanténnak is hívnak (még).

Ez az egész karantén folyamatos felszámolás alatt áll a Jóindulatú erők által, de nagyon fontos az egyéni (felszíni) emberi, vagyis a személyes részvétel sajátos tehetség szerint. Nézzen szét a környezetében alaposan, és dolgozzon ki sajátos megoldást, mert minden apró lépés is számít. Itt a lehetőség legalább, ami által ez a dolog, vagyis az igazság, ami megillet minket. Az a felszínre jöjjön a maga teljes valójában, hogy mégis mi zajlott/zajlik a Földön az elmúlt hosszú időszakban.

A fátyol teljes nagysága (már csak) összesen 27,52 km. Régen sokkal vastagabb, és magasabb volt. A talajszint nevezhető a közép szintnek, vagyis a 0-ik km-nek. Innentől számolva megy fel az égbe, és le a föld belseje felé. (2x13,76 km)

Szólni szeretnék egy nagyon fontos tényezőről, amiről idáig még nem sokan tudtak/tudnak. Ez is egyben az egyik hátráltatója is a felszabadításnak.

Plazma tér: Ez egy olyan halmazállapot, ami a tudomány szerint a negyedik általunk is felfedezett halmazállapot. Ez egy olyan tér is itt egyben, ami elválasztja a fizikai világot, és a nem-fizikaiakat egymástól. Az átkelés fizikai formában nem lehetséges, de nem is ajánlott, mert ez a tér teljesen más miatt létezik. Ez a "sík", ami létezik már legalább 20-30.000 éve szakadt szét itt a Földön. Pontosabban körülötte.

Ez a tér a Föld esetében egy elválasztóként, illetve egyensúlyi pillérként van jelen. Az ismert univerzumban is a legtöbb bolygó rendelkezik ilyen térrel/síkkal. Ez miatt lehetséges részben a kiegyensúlyozott élet máshol, addig itt nem. De nem történt ekkora szakadás, mint ami a Földön volt több tízezer éve.
Itt a Földön ez az egyik főbb ok az emberi kiegyensúlyozatlanságra.

A Plazma tér önmagában nemcsak egy halmazállapot, hanem egy nagyon kiterjedt mező, ami az univerzumnak a nagy részén igen gyakori. Itt a Földön részben a karantén megléte, és létrehozása óta ez a mező elkezdett állapotot, jobban mondva minőséget váltani, ami miatt a Föld is a veszélyeztetett bolygók sorában volt. Ez a helyzet lassan változóban van, mert a Jóindulatú erők már stabilizálták magát a plazma teret. De a karantén lebomlásáig ennél többet nem igazán lehet tenni. Felszíni ember ezzel a jelenséggel nem igazán tud mit kezdeni. Ezért, akinek eszébe jut bármit is csinálni ezzel a térrel, hogy helyreálljon. Az azonnal álljon el ettől! Ezt nem lehet komoly informálódás, és mély kutatás nélkül megkezdeni sem, mert ez egy nem olyan emberi spiritusz által is kezelhető tényező.

Ez a tér összefog menni az Eseményt követően. Ezt egy nagyon fejlett Fény technikával fogják kivitelezni, aminek a következtében minden a Földön, és a felszínén élőkön egyszerűen normalizálódni fog.

 A Karantén bizonyos részeiről:


 Ez a karantén, mint ahogy a képen is látható. Egyértelműen látszik, hogy nemcsak a fizikai térben létezik (még). Hanem a másik olyan tereken, ahol olyan személyek élnek többségben, akik ugyanolyan egyszerű emberek, mint mi. Őket a még ott lévő zsarnokoskodó vezetők kényszerítik arra, hogy időnként szülessenek (reinkarnálódjanak) le a fizikai világba más, és más (koholt) ok/okok miatt. A Föld jelenlegi lakosságának 98%-a ilyen módon van itt. Idehozták, idehurcolták, vagy maguktól jöttek ide. Mind a három eset igaz. Igazából ezt csak egyénenként lehet így ebben a formában elbírálni.

 A kényszerítés formája azonos a fizikai világban alkalmazott technológiákkal/módszerekkel. Ezek a technológiák magukba foglalják a folyamatos manipulációt, az agymosást, az irányítottságot, és a nyomásgyakorlást. Főleg érzelmi, és gondolati formákban zajlott/zajlik le ez.

A fizikai síkon lévő eszközök a következők:
 
 - Skalár eszközök: Ez egy összetett exotikus technológia, amit közösségek/csoportok ellen használnak. Ez egyben egy ki, és bemeneti technológia, amiből nagyon nehéz kiszabadulni. Kilehet, de nagyon sok erőfeszítést igényel. Az ilyen eszközt úgy lehet észrevenni magadon főleg, ha még működik, hogy egyszerűen meglepődsz a saját viselkedéseden is időnként, és nagyon hirtelen szokást, vagy szokásokat váltasz. Az esetek többségében akaratod ellenére is. Olyanokat egyszerűen, amelyek nem illenek hozzád. Olyan "szokatlan" eredetű és tartalmú gondolatokat/érzelmeket sugároz be az emberi elmébe, ami jelentős úgynevezett mintabéli "eltérés" esetén működésbe lép, hogy ne tudj egyensúlyban maradni, és a különböző nehéz helyzetekkel szembenézni, hogy aztán könnyebb legyen egy kicsit.

- Implantátumok: Ezek az eszközök minden emberben jelen voltak régen. Még vannak ilyen eszközök, de jóval kevesebb, mint pár évvel ezelőtt. Ezek a megszületés előtt kerültek beültetésre. Ezek a felelősek nagyobbrészt a személyiségi jegyek torzulásáért. Főleg a folyamatos évekig is fennálló ok nélküli önbizalomhiányért. Vagy a kezdeményező készség megtorpanásáért. Illetve a különböző fokú szűklátókörűségért is.

Ezek a főbb eszközök, amikkel az embereket itt irányítás alatt tartották/tartják még. A karanténon belül.

Egyéb eszközök:

- Hasadóanyag bombák: Ezek az eszközök teljesen földönkívüli eredetűek. Ezek az eszközök hozzá vannak csatlakoztatva a fizikai/nem-fizikai skalár eszközökhöz is, hogyha a jóindulatú erők megjelennének óriási számban, akkor az egész planéta, és a környéke egy óriási furcsa-anyag halmazzá változna. Eltörölve minden ismert életet. Ezek az eszközök már hatástalanítás alatt állnak. De mivel a felszíni emberiség zöme nem elég megbízható egyáltalán az együttműködés tekintetében is. Ezért sok változás állt be a tervekben, amik elfognak vezetni magához az Eseményhez. Az időpont részben sajnálatosan a folyton (túl)gyorsan is változó helyzet miatt nem jósolható meg. De különben sincsen értelme, mert egyszerűen csak az lesz, hogy lefut...

Ezek az eszközök azok egyedül, amik gátolják (még) a bolygó teljes körű felszabadulását. De természetesen maga az emberi tényező is sokat nyom a latba.

A műveletek befejezése nem igazán mondható meg előre, mert számos tényező állandó interakcióban van egymással.

Maguk ezek az eszközhalmok eredményezték itt a globális túszhelyzetet is, aminek a mindennapi részesei is vagyunk még sajnálatosan. Ez a főleg terrorista csoportnak is nevezhető erő, akik egyszerre földönkívüliek, más térről jövőek és Földiek együttvéve. Illetve nem azok teljesen, mert erre egyetlen ilyen szó sem található, ami tökéletesen leírná őket a viselkedésük, és a céljaik miatt. Egyszerűen nevezzük el őket csak puszta bűnözőknek. Hiszen, amit tesznek az felér azzal. Egyszerűen máshoz nem hasonlítható. Egyedül a külsejük az, ami az emberiséggel (talán) közös. De a többi egyáltalán nem.

A globális túszhelyzet is már bőven több tízezer évre nyúlik vissza, aminek ellenére nagyon sokat fejlődött technikailag ugyan a világ. De még az emberség tekintetében van mit behoznia. Remélhetőleg ez is megfelelő ütemben fog változni.

A gazdasági összeomlásról. (Feltételezés szerint...)

A jelenlegi gazdasági rendszer, ami az ÚVR területein érintőleges főleg. Teljesen instabil. Nem lehet hosszabb távon sem már fenntartani, mert egyszerűen nincsen annyi pénze egyetlen államnak, de még személynek sem az egész világon, amivel lehetséges lenne ezt az amúgy is már szétesett rendszert fenn tartani.

Az a helyzet, hogy már valójában ez is teljesen lezajlott. Csak nem mondják ki, mert akkor borul a bili. Lássa a különböző országokban lévő valós munkanélküliséget, és az adott országokban élők közhangulatát is. Hiába a sok torzítás/kozmetikázás a statisztikákat is illetően. Elképesztően sok a munkanélküli mindenütt. A szegénység, és a kilátástalanság is. Főleg Európában, és Amerikában. Ezért is ebben az esetben is csak egy dolog számít. Mikorra fogja ezt mindenki egyértelműen látni. Mert ettől kezdve szabad lesz az út a valóban szabad, és független világ felé.


Magyarország (valóban lehetséges) helyzete:

Az ország valójában egy nagy nullán van, és az elmozdulási lehetőségei nagyon kevesek (BRICS, Függetlenség<----Ez volna pedig a legjobb, ÚVR.). Ez a nulla a gazdasági nullát jelenti elsődlegesen. Túlságosan magas ahhoz is az államadósság is, hogy kilehessen fizetni bármilyen valójában fiktív adósságot. A pénzek, amiket elkezdtek elvonni most is. Kivonni akarják teljesen. Ezek a személyek egyáltalán nem beszámíthatóak, és teljesen közveszélyesek, akik jelenleg csinálják ezt a nem-normális viselkedést/tevékenységet. Ezért, aki még a közelükben tartózkodik azonnal távozzon el tőlük! Mielőtt még nem lesz túl késő.

Ők is egyszerűen "kapcsoltak", hogy itt az ideje az "ambícióik" megvalósításának. Amit már a fő-fő csoport meg is valósított részlegesen. Mindent maguknak akarnak szó szerint. De természetesen látszik az is ám, hogy ez az utolsó pillanatban össze is zuhanhat. Hiszen nem lesz ki összetartsa a tákolmányt. Már igazából most sincs.

A pártokon belül is eléggé nagyok már a szakadások, amit természetesen nem akarnak igazán felfedni, mert akkor nem tudnák, de még így sem tudják összehozni az általuk forgatókönyvbe vésett polgárháborút. Ez a jövőben sem lesz másképpen. Mindannyian érdek különbözetiek.

Semmi garancia nincsen rá, hogy az ő vagyonuk tényleg bebiztosított. Csak azt hiszik.

A rendőrség, a TEK, a katonaság, és a más egyéb "nemzetvédelmi/rendőri" erők nem tudnák egy esetleges rendkívüli helyzet esetén sem biztosítani még a maguk számára sem az országot. Nem, hogy még a politikai elitnek. Talán pár óráig, vagy napig maximum. A Magyarországi politikai elit menekülési esélye még ennek ellenére is kevés. Sokkal kockázatosabb, mint gondolnák, vagy elképzelni merik.

Őket ismerik ám a BRICS tagjai is, de nagyon/igazán. Nem fogják engedni nekik, ha ők addig is kihúzzák még egyáltalán ezt a helyi hatalmi tébolyt, hogy bármit megtehessenek bárkivel/bármivel szemben.

Itt most a kelet, és a nyugat küszködött egyszerre értünk. De szerencsére nem lett belőle, és remélhetőleg nem lesz semmi hercehurca sem. Hiszen ez a magyarok számára nem lenne jó egyáltalán.

Az egyetlen valódi lehetőség. Csakis a békés átmenet, és a végleges függetlenedés. Ezért kérem a kedves olvasót/olvasókat, hogy ne aggódjanak semmi miatt sem. Igaz! Nagyon sokan nélkülöznek most, de fontos, hogy egy lépést tegyenek meg egymásért, ha lehetséges, ami igaz lehet, hogy erejükön túlinak tűnik. De próbáljanak meg továbbnézni egy kicsit! Továbbnézni, hogy az életük megváltozhat önmaguk által is.

Köszönöm a figyelmet!