2013. május 26., vasárnap

29. Bejegyzés: Portál nyitás és tovább...

Üdvözöllek kedves olvasó!

A mostani bejegyzés a jelenlegi portál nyitást boncolgatja elsődlegesen. Ami tegnap magyar idő szerint este 21:12 perckor történt meg. Magam is csatlakoztam 2 perccel a portál kinyitása előtt a világ meditációhoz és a leírtak szerint eljárva éreztem magamban, ahogy a Fény energiája végig fut és teljesen körbeveszi a Földet.

A portál kinyitása sikeres volt. Aki nem meditált, mint ahogy az alvók többsége világszerte. Sokan szédülést, émelygést, végtag vagy fejfájást tapasztalhattak. Ez maga az energia érintése volt, ami a megszokott helyekről kiszakította a régi mintákat és elkezdte azokat újjal befedni. Legyetek rájuk nyitottak! Az implantátumok, amik a nem fizikai síkokon voltak ránk szerelve eltávolításra kerültek és a helyét az élet virágának szimbóluma foglalta/foglalja el.

A nem fizikai síkokon is hatalmas törlés keletkezett. A másik oldal tekintetében. Mostantól nagyon sok ember azt fogja megtapasztalni, hogy amilyen dologgal/dolgokkal ezidáig nem foglalkozott vagy foglalkozik egyszer csak elkezdi foglalkoztatni. Hirtelen intelligencia emelkedés formájában is megtörténhet ez. Vagy elkezdesz olvasni egy idáig te neked elsőre szokatlan témájú könyvet. Szóval ne lepődj meg, ha nem értettél évekig valamit és egyszer csak beugrik rá egy egyértelmű és egyszerű összefüggés arról az adott dologról. Bár ez inkább az alvókat és az ébredezőket érinti elsődlegesen. Mindenki vegye tudomásul, hogy a változás belülről elindult és meg kell értenie, hogy aki magának árt az csak magát fogja lehúzni minden értelemben. Minden visszaüt azonnal.

A változás kifog vetülni minden területre. Ami persze elsősorban Földi értelemben idő kérdése is. Sok igazság és sok összefüggés lesz az emberek életében és más felsőbb világok lakói látogatást fognak tenni mostantól kezdve azok számára, akik megengedik. Vegyétek tudomásul, hogy meglepetésként fognak érni ezek a dolgok benneteket. Ne legyetek ijedtek, mert a szeretet csak a szeretetet tudja felismerni.

A Galaktikus Föderáció Földön élő tagjait rövidesen felfogják keresni személyesen és személyes megbeszélés keretében lesz szó a hogyan továbbiról. Ez most minden GF-esnek szól! Ne ijedjetek meg, ha egy Fényhajót láttok és leszáll egy dombon, udvarban, parkban vagy egyszer csak a házadban találkozol a csillagtestvérekkel. A Galaktikus Föderáció nem a kormányokon, hanem az egyszerű embereken keresztül mutatkozik meg. Bárki, aki összefut a GF tagjaival nem fogják őt űrhajóba se sehova behívni. Pusztán beszélgetések lesznek a hogyanról, a miértről és az okról vagy okokról. De ez persze már bármelyik pillanatban megtörténhet.

Csak is az olyan emberekhez fognak elmenni a GF-sek, akik nagyon mély önismerettel rendelkeznek. Ezért lehetőleg, ha van benned bármi félelem, kétség, elzárkózás vagy ellenségeskedés, akkor azt azon nyomban kezd el felszámolni magadban. Attól még az éberséged megmarad, hogy ez a négy negatív tulajdonság eltűnik belőled. A GF tagjai mind szeretetteljes galaktikus emberek is, akik között vannak nem emberi földönkívüliek is. A nem emberi lények még nem szállhatnak le. Csakis az emberek fognak először bemutatkozni, hogy majd a Földi emberek megszokják a jelenlétét más bolygón élőknek.

A televíziók erről nem fognak beszámolni, ameddig nincs kitisztulva az a közeg sem. Szóval, ha a tv-ben azt hallod, hogy földönkívüliekkel történt találkozó az nem a GF-től, hanem a másik oldaltól jövő negatív földönkívüliektől jövő üzenet lesz. Légy nagyon éber! Van terv a televízión keresztüli bemutatkozásra, de az nem a politikusokon, hanem a GF felső vezetőin keresztül fog megtörténni, ha az Isten is úgy rendelkezik.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. május 23., csütörtök

28. Bejegyzés: Helyzetjelentés a Földről.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos közölni valót szeretnék átadni. Mint jelenleg te is tudod kedves olvasó. Rengeteg magas rezgésű energiamozgás történik a levegőben, körülöttünk és bennünk is. Most azt az üzenetet kaptam a segítőktől (Angyaloktól és Felemelkedett Mesterektől) és a megbízóimtól (GF), hogy adjak át minél több Fénymunkásnak és Felemelkedőnek egy tiszta képet, hogy most jelenleg a Fény erői hol tartanak a felszabadítás tekintetében és mi miatt van valójában ez a sok belső/külső jellegű haddelhadd az emberek között. Mint te magad is tudod kedves olvasó sok-sok előkészület történik a portálnyitás érdekében is és persze a másik oldal részéről is, hogy ezt megpróbálja akadályozni. De hát ez csak természetes ilyen helyzetben egy védekező fél részéről... A portál május 25-én ami kinyitásra fog kerülni, nagyon sok dolgot (főképp energetikai kódokat és más információkat) fog magával hozni. Sajnos nem kaptam ezidáig, de a megérzésem szerint nem is kaphatok ebbe több mélyebb betekintést, hogy mit hozhat a portálnyitás. Csak azt, hogy egy nagyon erős sziklaszilárd alappal kell, hogy rendelkezzünk, mert bármilyen olyan dolgot hoz magával is a portál. NEM SZABAD(!!!) félelemmel, kétséggel vagy gyűlölettel fogadnunk. Csakis tiszta feltétel nélküli szeretettel és nyugodt elmével. Ez maga a kulcs.

Tudom! Sokaknak nem egyszerű, mert ilyen-olyan perpatvarok nehezítik a helyzetüket, de mindenáron meg kell maradnunk önmagunkban. Sok dezinformáció is terjed, amivel csak úgy lehet számolni és hozzáállni, hogy az ember elkezdi őket átnézni és a belsőhangjára hagyatkozva megfigyeli, hogy milyen reakciót válthat ki belőle amikor olvassa azt az adott üzenetet. Sok tiszta és pozitív üzenet is jön, ami azt írja, hogy megjelenhetnek mellettünk a segítők, akár fizikai formában is. Pontosabban meglehet majd őket tapintani is. Csak azt tudom, hogy lehetségessé válik ez is már. Az érzésem ezzel kapcsolatosan az, hogy a hitünkön is sok múlik. De még mielőtt bővebben kitérnék erre is szeretnék egy ábrát mutatni, ami a Föld légterében lévő energiákat mutatja most csak elsődlegesen.

Itt elsősorban a 25-ei portál nyitást követő pillanatnyi események megsokszorozódását kívánom megmutatni. Tessék csak szépen a belső iránytűddel tanulmányozni.


Az ábrán található információkat csakis úgy lehet megvizsgálni, hogyha alaposan a belső iránytűdre (szívedre) hagyatkozol és ítélkezés mentesen körbenézel a környezetedben és a belsődben is. Egy másik apró hiba, ami a hirtelen ítélkezések melegágya maga az elsietése a dolgoknak. Mostanság vettem csak észre, hogy rám is hatással van ez a bizonyos reflexből jövő sietség. Igaz! Nagyon felgyorsult az idő. Magam a napjaimat is alig érzem cirka 3-4-5 órának. Pedig az én általam megszokott tempóban végzek minden napi tevékenységet a vállalt szolgálatom mellett természetesen. Ezért is nagyon fontos tudatosítani, hogy mindenre amiről érzed, hogy fontos van és tudsz is rá teremteni időkeretet. Ilyen például az, hogy a tudatoddal csak egyszerűen lelassítod az időt. Már meglehet csinálni csak nagyon erős és kitartó koncentráció kell hozzá. Az idő felgyorsítása is lehetséges, de megmondom őszintén még magam sem próbáltam ki a technikáját a gyorsításnak. Szóval csak óvatosan. Maga az időlassítás úgy hozható létre, hogy egyszerűen csak az akaratoddal eléred, hogy lassú az idő. Pontosabban mondjuk úgy, hogy 2-3-szor lassabban telik el egy perc, mint ahogy szokott. Ennél nagyobb lassításba nem vágtam még bele, mert úgy érzem minél jobban lassítod az időt annál jobban és jobban kell koncentrálni, hogy visszaállj a "normális" időmozgásba. Egész idáig kemény 3 alkalommal csináltam ezt a technikát és nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszik elsőre. De hadd lépjek tovább az időn.

Visszatérek május 25-re és az utána jövő időszakra. Mint másfél bekezdéssel ezelőtt írtam. Lehetségessé válik a találkozó a fizikai síkon a segítőiddel, ha nagyon erős a hited. Szóval nem 100%-ig biztos, hogy a kétkedők is látni fogják őket. De annyit viszont tudok, hogy vannak kiválogatott és alaposan szűrt személyek, akikhez a Galaktikus Föderáció tagjai és más a Fényhez tartozó csoportok elfognak látogatni személyesen is. Nem biztos, hogy 25-én a portál nyitás pillanatában, hanem csak megnövekszik rá az esély, hogy összefuthass azokkal, akikkel a nem-fizikai síkokon is kommunikálsz (ha van velük közös feladatotok...)

A másik oldal dezinformációi abból fognak állni, hogy elriasszanak a portál nyitásában való asszisztációtól, mert nekik nem érdekük, hogy a Fény megvesse a lábát a Földön. Nem szabad felülni ezeknek az üzeneteknek! A provokációknak sem, amiket a másik oldal a kétkedőkön, a fanatikusokon és más olyan embereken keresztül próbál kigúnyolni és hitelteleníteni, akik a te ismeretségi körödben is jelen vannak/lehetnek. Szóval légy nagyon éber. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél emberekkel lenni, akkor légy magadban és csakis szeretetteljes tevékenységek felé fordítsd a figyelmed! Ha bármilyen jellegű támadást érzel azonnal hívd a segítőid vagy magát Mihály Arkangyalt, hogy megvédjenek ezektől az agresszoroktól. Meditálj minél többet, hogy minél nagyobb legyen a Fényed és ne tudjon téged a másik oldal kikezdeni. Tudom kedves testvérem/nővérem, hogy nem egyszerű, de muszáj véghez vinni a vállalásunkat! Nem vagyunk egyáltalán egyedül! A segítők, ha tudod, ha nem ott vannak mellettünk mindig és csak hívni kell őket, ha baj van.

Sok üzenet érkezett afelől is, hogy a Belső Földiek felbukkanhatnak a portál nyitást követően. Az információ igaz. Sumadra egy Agarthai (Belső Földi) összekötő küldte nekem még május 12-én az üzenetet, hogy "lehetséges véletlenek" következtében fizikai bizonyítékok fognak előkerülni az ittlétükről. Például fotózott képeken látható lesz egy 2.5-4 méter magasság közti emberi alak a fotón/fotókon. (Sajnos) Hamis képek és igaz képek is lesznek felvéve ez biztos. De az igaz képekre úgy lehet ráismerni, hogy megfigyeled magát a képet és kiszűröd az energiáját. Ahol pozitív, tiszta és nyugodt érzetet tapasztalsz az egyértelműen valódi kép. A hamisakon, akár photoshoppal készülteken is meg lehet érezni egyfajta energia "fátyolt", ami nagyon durva tapintású is lehet. Mellette rideg, hideg  és amolyan gunyoros érzet kíséretében. Ezek viszont a hamis képekre lesznek csak jellemzők, amiket csakis a képzettebb/tapasztaltabb spirituális emberek fognak tudni megérezni. Szóval ezért nem kell semmit sem elhinni, amit elsőre látsz vagy hallasz. Nekem sem higgy! Csak csupán gondolkodj el rajta, mert már nem egyszer megjegyeztem én is, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Bár ez kivel nincs így?

Na, de hadd lépjek tovább. A nyári időszak alatt sok vihar lesz, ami a nem fizikai síkok tisztítását hívatott végrehajtani. Május 25-én amikor a portál megnyílik. Magyar idő szerint este 21:10 perckor lesz a nyitás. Legalább 10-15 perccel előtte készítsd fel magad a meditációra minden szinten. Mert sok dolgot fogsz magadon belül megélni, ami elsőre furcsának hathat/fog hatni. Ezt kb. úgy tudom körül írni, hogy eggyé fogsz válni Gaia-val és az Univerzummal a meditációd alatt. Utána a meditációt követően pihenőt kell tartanod, aminek legalább 1 óra hosszáig muszáj lesz tartania, mert rengeteg kód és energia fog felszabadulni és ennek időt kell adni, hogy minél sikeresebb legyen a kioldás. Ez alatt az 1 óra alatt, aki betartja vagy szükségét érzi a hosszabbításnak. Azaz ember sok-sok információt fog kapni az előzőéleteiről és a feladatáról/feladatairól, ha persze még nincs tisztában vele. A kezdők (főleg a mostanság ébredezők...) fognak nagyon sok hirtelen impulzust kapni. Szóval ezért csináljanak a kezdők leföldelést a meditáció előtt és után is. Ez azért fontos, mert a lehető legzökkenőmentesebbnek kell lennie a portál nyitásnak és mellette a kódok kinyílásának.

Az olyan emberek, akik meg a spirituális emberek körül szoktak lenni és nem hajlandóak felébredni. Azok nagyon erős iszonyt fognak érezni, ha egy spirituális beállítottságú vagy magasabb tudatosságú ember elmegy mellettük vagy fordítva. Ők hirtelen agresszívakká, támadókká válhatnak. Az ilyen emberekre még mielőtt elmész mellette/vele valahova tegyél rá egy fehéres Fényburkot ami rajta marad 1 napig. Ezt a műveletet javasolt mindennap megcsinálni nehogy kizökkentsenek az egyensúlyodból.

Ha a Fehér burok ellenére is támadólag lép/lépnek fel, akkor nehogy (!!!) lesüllyedj az ő szintjére. Hagyd és hadd csinálja csak a butaságát. Magának árt csak vele és nem pedig neked. Ez maga a szelekció egyik megnyilvánulása is. Csakis a szeretetteljes emberekkel keresd (!!!) a kapcsolatot minden napodban és lehetőségedben. A Teremtő mindenki lélek családjával közösen gondoskodni fognak arról, hogy az ilyen-olyan alacsony rezgésű negatív emberek te tőled leválasztódjanak. Ez minden családban megfog történni világszerte.

Aki fizikailag, lelkileg vagy akármilyen formában bántalmaz egy spirituális embert annak nagyon kemény leckéi lesznek, ahol bizonyíthat egy alkalommal és, ha elbukik a leckén, akkor valamilyen baleset fogja érni. Vagy csak egyszerűen a támadás hevességétől is függően figyelmeztetésként tönkremegy az a tárgya, ami a kedvence vagy pedig nagyon ragaszkodik. Ez vár a lélekbe gázlókra és az integritás megsértését megtevőkre is. Rendkívül durvább esetben eltávozás (fizikai halál) is előfordulhat. Ezért nagyon fontos ezt tudomásul venni és felkészülni minden spirituális embernek, hogy ilyenek előfordulhatnak. Senkit nem lehet majd önmaga elől megmenteni.

Az ilyen emberek a szembesülést vagy szembesüléseket követően megváltoznak és alkalmazkodnak Gaia és a Teremtő törvényeihez vagy pedig másik 3D-s planétán újraszületve folytatják a létezésüket. Ez fog történni pillanatnyilag a Földön az alacsony rezgésű és minden anyagelvű emberrel, aki nem hajlandó felébredni.

De visszatérve magára a május 25-ei meditációra, amin a következőt kell tenned 21:10-kor, mert 21:12-kor nyílik ki a portál. A lépések a következők:

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a levegővételre néhány percig. 
2. Kérd a felsőbbik éned, a felemelkedett mesterek,angyalok, szellemi vezetőid jelenlétét.
3. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy megszakítasz, és semmissé teszed az összes korábbi megállapodást, szerződést, mellékletet a sötét erőkkel, a tartalomtól függetlenül.
4. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy most már szabad vagy és szuverén lénye vagy a Fénynek. 
5. Képzelj el arany fénysugarat ami a Galaktikus Központi Napból jön, és átmegy a testeden.
6. Képzeld el,hogy az arany fény szétárad a szívedben, a kezeidben minden irányban. Átalakít minden sötétséget a nem-fizikai síkon a Fény, eltöröl minden félgömb implantátumot, amelynek területe 30 méter körülötted. Az aranyfény áradása addig folytatódik, amíg a félgömb implantátum helyét teljesen kitölti a Fény. 
7. Most képzeld el,hogy a félgömb implantátum helyét kitölti az Élet Virága minta, amely stabilizálja és növeli a rezgésszámot körülötted. 
8. Képzelj el egy ugyanolyan arany fényt, amely átalakítja az összes implantátumot világszerte.
 
Még van pár fontos információ, amit nagyon fontos tisztáznom, mert sok dezinfó mostanra azt mutatja 25-vel kapcsolatban, hogy ezek vagy azok az ilyen vagy olyan jellegű események lesznek. Nem az történik, hogy az nap történnek meg a tömeges vagy bármilyen jellegű leszállások vagy felbukkanások. Csupán az esélyük fog annak megnövekedni, hogy ilyen tapasztalat érhet, ha késznek érzed magad rá és hiszel is benne. Ezt fogja dióhéjben a portál nyitás magával hozni. Az első kapcsolatfelvétel még sajnos odébb lesz, de ezért is fontos képezni magadat minden lehetséges tekintetben, hogy ne érhessen semmilyen meglepetés. Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

2013. május 21., kedd

27. Bejegyzés: A tudatunk és az internet.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben ismételten egy nagyon sokrétű témáról lesz szó, amik a mai világban nélkülözhetetlenek a normális információ áramlás és a normális kommunikáció feltételeihez. Hiszen Egyek vagyunk. Ez pedig maga a tudatunk és az internet kapcsolata. Ez a párosítás azért fontos, mert maga az internet az emberiség egyik leges legerősebb kulcsa a szabadsághoz. Igen kedves olvasó nem káprázik a szemed. Jól olvasod. Az internet olyan lehetőségeket biztosít, amibe sajnos az emberek többsége bele sem gondol, ha meg viszont belegondol, akkor meg rosszabbnál rosszabb dolgokra használja (pénz hajhászat...), ami csak elveszi az idejét és az energiáját. Na ez maga az internetes társadalom nagy része (sajnos még), de hála az égnek vannak az olyan emberek, akik úgy tevékenykednek, hogy diszkréten, közvetlenül és példamutatóan járnak el az internet használatában.

Most csak, hogy párat említsek. Ilyen például a tanító/támogató jellegű blogolás, a tanító jellegű youtube videók szerkesztése, tanító jellegű levél láncolatok és így tovább. A lehetőségek száma végtelen. Pusztán a tudatunkat kell ráhangolni és máris neki lehet állni a megvalósításának. Nem nagyon bonyolult dolgokra, hanem egyszerűekre kell gondolni, ami itt összehozza az embereket. Pontosabban a közösségeket képes megformázni vagy esetleg megújítani. 

Ugyanis maga az internet, mint technikai fejlettség egy amerikai fizikus (Michio Kaku) földönkívüli fajok fejlettségét adó mércéje szerint 1-es típusú civilizációkhoz kapcsolható, mert hiszen ennyire fejlett technikával rendelkeznek (rendelkezünk.). Maga a jelenlegi Földi társadalom a 0-ik típusba tartózik, mert hiszen szennyezi a saját környezetét nem utazik az űrben és tönkretevő technológiákat használ. Magyarul nem spirituális.

Hiába van az internet hálózat ellenőrzés alatt. Sokkal többen vagyunk, mint a kormányok és a rendőri (megregulázó) erők egész tagsága együttvéve világszerte. Szóval, akárhogy is, amint megölnének egyet (egy spirituális/felébredt embert) közülünk azon nyomban a Létezés 100 embert nyomna a helyébe, hogy ébredjen fel és tevékenykedjen. Ez is így megy. Ha elsőre nem láthatjuk a fától az erdőt az is okkal van.

Ezért is dolgoznak a háttérben ezek az emberek, akik mindennaposan élik az életüket a többiekkel egyetemben csak sokkal másabb megközelítésből is tevékenykednek. Magam a tudatomat úgy irányítottam erre az egészre, hogy magamtól úgy döntöttem. Nem kényszerítettek és nem is kényszerítenek, hogy csináljam. Egyszerűen szeretem csinálni. Van, aki ezt munkának fogja fel. Én ezt egy felelősségteljes vállalásként értelmezem, mert hiszen ez az. Felelős vagyok a gondolataimért, a szavaimért és a tetteimért.

Sajnos (az én szemszögemből) még kevesen csinálják ezt a tevékenységet, de ez az Isteni terv szemszögéből nézve nem baj. Mert hiszen ez nem egy kis rétű, hanem nagyon is sokrétű feladat. Az olyan emberek ugyanis, akik ébren vannak ösztönözve vannak és lesznek megállás nélkül a nem fizikai segítőik és a körülményeik által is, hogy tartsák meg a felébredésüket, tevékenykedjenek a képességeik maximális alkalmazása érdekében és ne süllyedjenek közönybe.

Ugyanis én magam azt tapasztalom, hogy akiket a Teremtő kipöckölt az alvók sorából annak minden lehetséges támogatást megad. Még, akár a kormányzaton keresztül is (Ez most lehet elsőre furcsának tűnik...), hogy meglegyenek azok a biztos alapot és biztos táptalajt adó juttatások (pl.: ház vagy pénz...), amik következtében a felébredt ember tudja végezni a dolgát (bevállalását). Hiszen, aki végzi a dolgát úgy, ahogy tudja az általa bevállalt mértékben azt az Isten folyamatosan jutalmazza többszörösen is. Aki meg ellentmond, rosszul csinálja vagy esetleg elutasítja a vállalását azt meg visszahívják (meghal). Ez sem ám egy játék.

Na, de visszatérve az internethez. Spirituális szemszögből az internet egy hatalmas és korlátlan szellemi közeg, ahol bárki, akár névtelenül is megoszthatja a gondolatait, szavait, érzelmeit és tetteit is. Most itt minden szélsőséget nélkülözve.

Egy Fénymunkás sem lehet az internet rabja, mert azért az élet a számítógépen túl is létezik. Sajnos sok Fénymunkás világszerte. Különösen Magyarországon is a munkanélküliség és még más magánjellegű problémák következtében kevesen tudják végezni sok feladással is és csak rövid ideig is a vállalásukat. Persze csak addig, ameddig ez a helyzet fennáll. De erre a Teremtő már létrehozott egy biztos és független alapot, amibe az emberek, ha szeretnének belépnek, ha meg nem, akkor nem. Ez pedig nem más mint segédeszköz (katalizátor) abban, hogy mindenki alaposan megkapja azt, ami különben is jár, mert hiszen a Kárpát-medencében él. Ez pedig nem más, mint a Borbély József által létrehozott Apostoli Magyar Királyság. Ez is a Teremtő Atya/Anya egyik lehetősége a sok közül, amivel tud (akar is, csak az emberek többsége nem veszi észre...) közvetlenül segíteni nekünk ő is, hogy a mi saját világunkba szeretetet, békét, bőséget és harmóniát hozzunk létre az ő törvényeivel összhangban.

De ez természetesen még csak a kezdet. Az alap megvan már csak engednünk kell a Teremtőt magunkon keresztül, hogy eljusson mindenhova, mert hiszen ez az ő terve. Az interneten keresztül is képesek vagyunk ezt az előbb említett alapot megtölteni. Vagyis a mi feltétel nélküli szeretetteljes teremtéseinkkel.

Itt az interneten ezenkívül létrehozhatunk fórumokat, youtube csatornákat, blogokat, chatet és még sok másik dolgot, ami segíthet a spiritualitás elterjedéséhez itt a Földön és természetesen még sok-sok más dologhoz is hozzájárulhat, hogy a Föld lakosságának a véleménye visszatükröződjön a világban. Itt ezekkel a vívmányokkal nem a pénzkeresés vagy bármi más egoista/szélsőséghez vezető tevékenység a lényeg, mert a pénz az csak egy CSEREENERGIA. Hanem az, hogy minél több ember meglelje és elindulhasson és egyengethesse az egyéni spirituális útját.

Itt jönnek aztán a képbe a különböző dimenziók is. Az interneten is fellelhető ez az interdimenzionális jelenség. Sok olyan tevékenységet űznek, amik nem a felemelkedést, hanem csakis a szakadékba menést, mert nem szeretet alapú az a sok tevékenység. De ez is egy döntés, amit tiszteletben kell tartani. Hiszen van egy mondás, ami nekem is csak mostanság nyerte el a tökéletes értelmét. Nem lehet senkit sem önmaga elől megmenteni. És ez nagyon durván igaz. Nem kívánok példákat írni, mert ilyet mindenki talál a saját életében. Ennyire egyszerű ez is.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

2013. május 7., kedd

26. Bejegyzés: Tapasztalatok és élmények Alsóőrsön.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben az Alsóőrsi tartózkodásom alatt ért impulzusokról, megerősítésekről és élményekről fogok írni. Bele is vágok a közepébe.

Én az életembe ilyen nagyon csodálatos eseményre csak most először mentem el. Azelőtt még soha, de nem is mertem róla álmodni, hogy ilyen helyre is eljutok valaha. És hát tessék! Eljutottam mégis. Amikor a jó barátommal megérkeztünk Alsóőrsre a buszunkkal, akkor mivel a memóriazavaraim ellenére is mégis megtaláltuk a tábort. A telefonom lévő GPS meg mit ad Isten elkezdett működni. De csakis a balatoni tartózkodás alatt. Azután ismételten bekrepált és még mindig Alsóőrsön jelzi a tartózkodásom. Ami azért megmondom őszintén sok szituációban vicces szokott lenni a számomra.

Na, de nem a telefonról szeretnék írni, hanem magáról a napokról. Megmondom őszintén, amint megérkeztünk a táborba és lefoglaltuk a bungalót mintha alig összevissza 6-7 órát tartózkodtam az egész táborban. Pontosabban ennyinek éreztem a 2 és fél napomat. De nagyon intenzívnek is.

Nagyon sok beavatást kb. 8-at (Ami azért ilyen rövid idő alatt soknak számít...) kaptam a Teremtőtől és az ő Földi/földönkívüli képviselőitől. Megvolt a legeslegelső nyilvános tömeg előtti felszólalásom is a Galaktikus Föderáció képviseletében már a második napon volt nagy meditáción. Amiről megvallom őszintén mintha nem is én beszéltem volna, mert ennyire választékosan nem tudtam régen beszélni. Maga a felsőbbik énem beszélt rajtam keresztül az emberekhez.

Az üzenet, amit át kellett adnom egy idősebb hölgyön keresztül a segítőim általi noszogatás által érkezett felkérés formájában jött meg. Ami először kicsit hideg zuhanyként ért. Megvallom őszintén. Mert nem számítottam arra, hogy fel kell szólalnom. De aztán meg pár pillanat múlva teljesen irreális nyugalmat és tudatosságot éreztem magamban és magam körül. Mintha Isten végigkísért volna a kör közepéig és utána belém rakta az üzenetet, akárcsak valami kártyát egy kártya leolvasóba. Aztán mintha csak tudtam volna mindvégig az egész üzenetet, amit el kellett mondanom. Aztán hirtelen, ahogy jött az üzenet úgy el is mondtam. Hagytam, hogy megtörténjen az üzenet áramlása. És megmondom őszintén csak kulcsszavakra emlékszem az üzenetből.

Ami elsősorban arról szólt, hogy a csillagtestvérek/nővérek itt vannak és végzik a dolgukat a maguk módján minden "fronton". Meg az, akinek dolga van velük azt úgyis felkeresik a sajátos módjukon a GF-sek. Vagy az a Fénycsoport/lélekcsalád, akikkel együtt dolgozik. Meg még a nyilvánosságra hozatallal kapcsolatosan mondtam egy kis rövidke okfejtést. Aztán amint befejeztem az üzenet átadását elmentem kicsit pihenni.

Végül pár ember beszélgetni kezdett velem, hogy hogyan jutottam el erre az egész nagyköveti feladathoz, a GF-hez és még bármi máshoz. Köztük volt Bíró Ica is, akivel beszélgettem. Szóval megvolt a legelső nagyköveti munkám is a nyilvánosság előtt. Sok-sok emberrel is, akiket FB-ről ismerek elsősorban is találkoztam.

Egy fiatal férfi is, aki az Aldebaraniakkal keresett kapcsolatot elvezettem őt hozzájuk. Ezen kívül a programok 60%-án részt vettem a jó barátommal is közösen. Nagyon csodálatos volt ez a két és fél nap élményáradat. Sok-sok fotó is készült Fényhajókról és angyalokról is a körkörös meditációk során.

Készítettem én is pár fotót a különböző helyszínekről és eseményekről. Egy másik jó barátom, akivel együtt 3-ma laktunk a bungalóban vagy 500 fotót készített és elkapott nem egy Fényhajót és Angyalt is.

Hát ezek az élmények és csodálatos impulzusok értek ez alatt a nagyon rövid, de ám nagyon is intenzív időszak alatt. Amikor már a vége felé jártunk kicsit szomorúak voltunk, hogy véget ér ez a csodálatos élménysorozat. De hát igen. Mindennek megvan a maga ideje és egyszer mindig minden véget ér.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. május 2., csütörtök

25. Bejegyzés: Hírek mostanra a világból az intuícióm által.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben a világból érkeznek különböző hírek, amiket az intuíciómból eredően érzek a Föld tekintetében. Különösképpen Európa és Amerika szerte.

Na, de most hadd vágjak bele is a közepébe.

Itt Magyarországon maradva most csak. Maga a magyar emberek nagy többsége már felébredt, de még mindig a sötétben tapogatózik a saját belső világában. Csak pusztán nem oltotta fel a szívében felelhető Fényt, ami láthatóvá teszi önmaga számára az egész belső világát, ami kívülre is kivetül. A Teremtő és az ő képviselői utat fognak mutatni mindenkinek, hogy hogyan lehet felkapcsolni magunkban ezt a Fényt.

Maga az itteni elit is elkezdett nagyon kapkodni, hogy megpróbálja kihúzni a következő választási ciklusig. Na ez itt most egy olyan része a mi létünknek, ahol 98%-ban valójában mi szabjuk meg, hogy lesz e választás vagy sem. Hiszen, ha elmész szavazni ezzel a te energiád az elithez megy és azt ők a saját céljaikra használják fel és nem pedig a közösség érdekében. Inkább a közösséget használják fel, akár akaratuk ellenére is az ő elképzeléseikhez. Lásd például adóztatás.

Ha viszont otthon maradsz, akkor az erődet sokkal jobb és hasznosabb dolgokra is fordíthatod. Amire csak szeretnéd. Például saját magad fejlesztésére vagy pedig együtt lehetsz a családoddal. Csak rajtad áll. Na, de hadd lépjek át kicsit az elitre.

Már az itteni elitet is helyettesítő és minket vagyis az egyszerű itt élő embereket egységes szintre emelő államforma létrejött (2011. Nov. 11 óta lett restaurálva...), ami valójában Magyarországot mindig is jellemezte, ami nem más, mint az Apostoli Magyar Királyság. Aminek a kormányzója Borbély József és nem pedig a királya. Királya nincs az AMK-nak, mert maga a "király" a Szent Korona illetve maga a Teremtő Atya/Anya (Univerzum/Forrás/Isten) és az ő képviselői. Tehát maguk az emberek. Addig meg a Magyar Szent Korona maga a Teremtő egyik kivetülése itt a Földön. Ezzel természetesen minden mi más is, ami bennünk is van az a Teremtőből ered.

Bővebb információk az AMK-ról itt lelhetőek fel. http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php

Az elitre ténylegesen rátérve. Mivel az elit még mindig világszerte és itt most a nyugati világnál szeretnék csak maradni. Európa és Amerika szerte az elit tagjai egymás ellen fordultak és elkezdtek szétesni idáig több, mint 28 (Ennél is több lesz.) kisebb-nagyobb csoportra, akik elkezdték fúrni egymást is. Nemcsak minket. De mivel azaz ember/azok az emberek is már ellett/ellettek távolítva a Földről, aki/k ténylegesen összefogta (volna) őket és koordinálta a műveleteiket. Egyéni "partizánkodást" folytatnak nemcsak a Fény képviselői, de maga a felszíni emberiség alvó és egyben egymás kicsi-nagyobb csoportjai ellen. Nincs meg azaz egyén, aki összefoghatná már őket és nem hajlandóak engedni az érdekeikből egymás számára sem.

Ez az ő számunkra előbb vagy utóbb az erejük szétforgácsolásához és az ő megszűnésükhöz fog vezetni. Ezt sajnos nem tudom megmondani, hogy meddig fog ez a folyamat tartani, de az a lényeg, hogy most tudunk az elit meggyengítése/megszüntetése érdekében és a magunk felszabadulása érdekében is tenni igazán. Elkezdjük azt az utat járni, ami a mi utunk. Vagyis éljük az életünket és kijavítjuk/meggyógyítjuk a blokkjainkat.

Ezt érzem most az elittel is kapcsolatosan. Na, de most hadd térjek rá az új kezdeményezésekre. Az USA-ban van egy kezdeményezés, aminek a neve Citizen Hearing For Disclosue-Polgári felszólalás a nyilvánosságra hozatalért-. Ez a kezdeményezés a Fény erői által lett kezdeményezve. Ez egy konferencia, ami május 3-ig tart. Ez az esemény Amerika szerte is olyan további kezdeményezések hajtóereje lesz, amik szabadalmakat, de egyben titkos (pl.: ufo) akták nyilvánosságra hozatalát is takarni fogják.

Itt most Európában most Magyarországon a Balaton környékén lesz Alsóörsön egy spirituális találkozó, ami az Új Föld és a spirituális emberek számára lesz elsősorban nagy esemény. Ez a kezdeményezés is jobban összefogja hozni a magyarságot, hogy kijussunk ebből a mételyből, amibe belelöktek minket. Egyelőre ennyi hírrel tudtam számolni.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény