2013. április 27., szombat

24. Bejegyzés: Az önbizalom és az ára...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy eléggé érdekes és különös megtapasztalásomról fogok neked írni. Ez a megtapasztalás, amit itt önmagamon belül is érzékeltem, ameddig az egész szituációban benne voltam.

Az a helyzet, hogy engemet amellett a GF tagjai megkértek egy olyan pozíció/munkakör betöltésére, amire nekem minden szinten. Főképp lelki/szellemi értelemben fel kell rá készülnöm, mert sok-sok impulzus fog érni és nem úgy kellene reagálnom majd rájuk, ahogy a legtöbb Földi reagálna, ha megtapasztalná. Ezt érzem magamon belül. Jelenleg ezek az előkészületek most indultak el, mert sok dolog mellett a Földön is, amikre a Fény képviselői (Köztük én is.) és mások is készülnek, amit nekem is tudomásul kell vennem. A Földdel kapcsolatos önmagában.

Pontosabban azt, hogy a világ kapuját hamarosan kitárjuk mindannyian. Főképp egymás felé. Pontosabban maga a felszíni emberiség felé. Mert idáig a világunk egy elzárt és elrejtett világot (világokat) alkotott. Ezen fogok én magam is változtatni azzal, hogy felismerem és elfogadom azt, amit a Teremtő Atya/Anya elém rakott és rak. Ami egészen addig tart, ameddig az ő törvényei szerint cselekszem és létezem. Vagyis a jutalmakat és ajándékokat azért, amiért szeretetteljesen élek és dolgozom önmagamért, az emberekért, a Földért és az Univerzumért. A galaktikus testvéreink is eszerint dolgoznak és nem más miatt. Ez maga egy spirituális társadalom alapja is, aminek persze megvannak a maga árai ("áldozatai") is.

Bár. Ez az én szemszögemből egy olyan ár, ami megfizethető. Itt nem pénzre kell gondolni, hanem az olyan tulajdonságok feláldozásáról, amik valójában csakis az itteni drámákért (voltak) felelősek. Az ilyenek egyike például az olyan gondolkodás mód, amelyik mellőzte a másikat és csak az önző egyénre (érdekekre) gondolt. Meg magukra a vallások megszűnése, ami olyan következmény lesz, amit egyes emberek azért nem tudnak és nem fognak tudni elfogadni. (Lesznek ilyenek is, de nincs ezzel semmi baj. Hiszen a szabad akarat elve mindig érvényes lesz a Földön.) Mert ilyen alapokra helyezték és helyezik az életüket.

Ők esetleg más bolygókra költöznek vagy pedig megértik és elfogadják azt, hogy létezik olyan is, ami vallás nélküliségnek és nem ateizmusnak (Létezésnek) nevezhető és teljesen összefügg az Univerzummal. Nem lesznek egybe gyúrva a vallások sem és semmi más sem. Ezek csak félretájékoztatás érdekében kitalált információk. Mert mi az értelme annak, hogy csonkoljuk illetve lenyessük itt-ott az Univerzum gazdagságát? Hogy nézne ez ki művészi szemmel is nézve? Hát rondán. Egyedül csak egy dolog fog a vallásokkal kapcsolatosan megszűnni. Csak ez a kényszeres intézményesítés (vallássá/ideológiává alakítás) és az olyan dolgok el nem ismerése, mint ami a spiritualitás vagy a földönkívüliek témaköre is. És annak tudatos démonizálása vagy eltorzítása nem lesz egyáltalán megengedett.

Nem lesz üldözve egyik vallás sem, de nem lesz megengedett az erőszakos térítés sem, mert az ellentmond a szabad akarat Univerzális elvének/törvényének.

Mert hiszen ez a világ nem erről szól, hogy megosszuk egymást, hanem magáról az Egységről. Attól, hogy te magad nem hiszed el és nem is szeretnél pozitív beállítottságú földönkívüliekkel találkozni, attól még más valaki/valakik (Pl.: ÉN és sokan az ismerőseim közül...) szabad akaratából/akaratukból kifolyólag szeretne/szeretnének élni a lehetőséggel, hogy megismerjenek más ilyen fejlettebb világokat/dolgokat. Mert az Univerzum törvényei értelmében megfog előbb vagy utóbb történni. Ez még azok számára is tény lesz, akik ezt még kinevetik és kigúnyolják.

Ez lesz nagyjából a részleges (személyre szabott) ára annak, hogy a mi világunk jelenleg még zárt kapuit kitárja más magas dimenziókból/bolygókról jövők előtt is rövidesen a felszíni emberiség. Mert ez is egy törvényszerűség következtében jön ki, ami úgy fog hatni az emberekre, hogy lebont számtalan (minden) hamis alapra helyezett hiedelmet.

A személyszabottságra egy kicsit kiszeretnék térni. Jelenleg még ebben a világban az emberek furcsának mondják/érzik azt, aki önállóbban szeretné az elgondolásait bemutatni és nem alapítani hozzá olyan dolgokat, mint amilyen a csoport (vallás) vagy tömeg (divat). Maga a spiritualitás a szabadosabb, lazább és szimbiotikusabb kapcsolatokra törekszik. Ezt legalábbis Földi elmével így gondolnánk. De a szívem szerint ez maga a Feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása is mellékesen.

Ezért szeretném tisztázni, hogy jelenleg a problémáink gyökere abban keresendő, hogy a legtöbb spirituálisnak mondott ember elszokta követni ezt a bakit. Én is sokszor, de hát nem vagyok én sem tökéletes. Ez a baki maga a "burkolt" egó jelensége. Minden spirituális embernek van egy lénye, amit az emberek mind egónak neveznek, de valójában nem az. Az egó alapjába véve mindenkinél jelen van már születésénél fogva a Földön.

A felsőbb dimenziókban élőknek is van egója, de nem elburjánzott, ahogy itt a Földön. Itt jön a képbe igazán a szimbiotika. Pontosabban a "mindenki nyer" helyzet az esetek nagyon nagy többségében. Legalábbis a Földi logika szerint így lenne tökéletes. De ez közel sem így van.

Maga az Univerzum egy +/- polaritás rendszer szerint működik. Akár tudomásul veszed, akár nem. Aminek az alapja Földi értelmezés szerint a Jézusi feltétel nélküli szeretet. Hiszen ebből jön maga a pozitív energia, ami segíti a teremtést (Létezést.). És igen magában az Univerzum különböző szegleteiben is tényleg így van. Leszámítva (egyelőre még) a Földet, ahol még ez nem 100%-ig érvényesül.

Pontosabban abból kifolyólag, hogy itt fellelhető egyaránt a pozitív és negatív polaritás egyszerre az emberekben (Szív-egó ellentét). Van, akiben a pozitív van hangsúlyosabban (!!!) jelen. Van, akiben meg a negatív. De ez maga az Univerzum (Forrás/Teremtő Atya-Anya/Isten) rendeltetése is. Vagyis az egyensúly fenntartása.

Az egyensúlyt megzabolázni pontosan azért nem lehet csakúgy komoly és látványos következmények nélkül, mert az bomlást okozna magában a kozmoszban és a Létezésben. De itt jön a képbe is sok kis "pontocska" vagy porszem, kinek mi a szimpatikus, amiket itt a Földön tudatnak illetve entitásnak is szoktak nevezni.

Egy entitás vagyis tudat képes hatással lenni magára az energiára. Rákapcsolódni vagy lecsatlakozni róla. Nikola Tesla is amikor meglepetten fedezte fel a dolgokat csak annyit tett hozzá ehhez a csodához, hogyha az ember megakarja érteni magát a Létet (Univerzumot), akkor gondolkozzon rezgésekben, energiákban és frekvenciákban. Aztán igen. Sorról-sorra jönnek a visszaigazolások a tudományok  (hivatalos és nem hivatalos részről) világából, hogy minden valamilyen rezgésen rezeg. Alacsonyan vagy magason. Valamilyen energiát kibocsát, befogad vagy mindkettő. Vagy valamekkora nagyságú frekvenciája van. Ez maga a tiszta Létezés alapja.

És itt jön magába képbe a dimenzió fogalma is, ami kiterjedést jelent magyarul. Egy dimenzióban jelen van maga ez a három fogalom, ami alapja a Létnek. Vagyis az energia, a rezgés és a frekvencia együttese.

Maga itt a Földön, amelyik a jelenlegi társadalmi berendezkedést kívánja egyéni (!!!) módon megváltoztatni és nem pedig felborítani. A jelenlegi társadalom 3D-s berendezkedésű. Tehát az anyag uralma van jelen. Ez is már változóban van. Sokak mivel még mindig a gyors változásoknak gondolják ezeket a folyamatokat. El kell keserítenem, mert más helyette már nem fogja megoldani a dolgait. Mindenkinek saját magának kell megoldania (elsősorban) a saját belső problémáit, ami kivetül erre a bolygóra és ezzel együtt a környezetére.

Mivel, amint rend lesz belül úgy kívül is. Meglehet indítani az olyan folyamatokat is, amik az űrkorszakunkat is megfogják alapozni. Tehát más planétákra bárki elmehet, hogy felfedezze vagy esetleg át is települhet, ha úgy kívánja. Sok-sok lehetőség lesz.

De ehhez az kell, hogy előtte megtörténjék a felemelkedés. Ami több év esetleg évtizedbe is kerülhet (Ennél lehet rövidebb is egyéni tekintetben.). Nem ok nélkül mondtam, hogy csak rajtunk múlik. Természetesen vannak nagy pozitív erők is, akik dolgoznak a háttérben, de ők is csak kis lépéseket tudnak végrehajtani. Hiszen ők is olyanok mint mi. Ha kigondolnak valamit, akkor azt körültekintően és nem pedig a fejjel a falnak móddal hajtják végre.

Sok ember is csak az elburjánzott negatív tulajdonságai miatt nem tud előbbre lépni. És mivel az egész bolygó és annak lakossága is egy hatalmas összefüggő láncolatot (szervezetet és ezzel együtt egy idegrendszer egységét) alkot. Ezért teljesen magától értetődőnek kellene lennie, hogy minden ember számít nemcsak a felemelkedés, de önmagában a bolygó felszabadításának folyamatában is. Minél többen csináljuk úgy, hogy harmonikusan éljük mellette az életünket. Annál közelebb kerülünk a teljes felszabaduláshoz és az igazság napvilágra kerüléséhez, ami aztán elhozza azokat a technológiákat is, amiket a lobbi és egyéb érdekcsoportok eldugtak.

Meg még egy dolog, amiket a földönkívüliekkel kapcsolatosan is leírnék. Amint az emberiség nemcsak kollektív, de egyéni szinten is felfogja, hogy a pozitív energia, ha nagyobb mennyiségben van jelen a negatívnál, akkor megnövekszik az esély a találkozásra az olyan csillagtestvéreinkkel (Plejádiak, Sziriusziak, Aldebaraniak stb.), akik teljesen szeretetteljesek. Mert a negatívok nem bírják a szeretet energiát egyáltalán.

Ezért is meg kellene érteni, hogy ne az olyan dolgokkal foglalkozz, amik csak a negatívitást erősítik. Csakis önmagaddal és a szeretetteljes tevékenységekkel. Ebben is nyilvánul meg a felelősségünk, hogy mégis hova húzunk. Fel felé vagy lefelé. Ez látszik már jó ideje, hogy a nagy többség csak vár és remél. Hát egyáltalán nem remélni, hanem cselekedni kell, ami igen a kényelem zóna feladásával is jár. Átmenetileg vagy pedig teljesen. Ez is csupán a Teremtő akaratától függ, hogy minden embernél, hogy fogja az adott egyént/egyéneket rákényszeríteni, akik megakarják tartani a pozíciójukat (A jelenlegi elit például.) más és más praktikákkal a kényelmi zóna elhagyására.

Ha ezt a dolgot még azelőtt végrehajtod, hogy önként kilépsz a kényelmi zónádból akkor magadnak nyersz egy boldog napot és ezzel együtt a lehetőséget arra, hogy boldog is legyen az egész életed. Boldog leszel annak következtében, hogy szabad leszel és azt teszed, amit szeretsz csinálni. Nem pedig azt, amire megpróbálhatnak rákényszeríteni.

Mostanság tanultam meg igazán én is különböző szituációk (családi dolgok...) során, hogy a változás mennyire örökös és folyamatos, de egyben szükséges is. Az Isten és az őt képviselő Fénylények mindenkit eltávolítanak a Fénymunkások mellől, akik csak zavarják vagy akadályozzák bárhogy a tevékenységét. Ezt én is tapasztalom már jó ideje. Ezért jobb inkább néha nem az árral szemben különösen az Univerzum áradatával szembe menni, mert előbb vagy utóbb elfáraszt és azon kapod magad, hogy kiégsz és átkerülsz egy másik síkra. Itt jelen esetben egy másik 3D-s bolygóra. Az, aki meg elfogadja a változást és tesz is érte a sajátos módján azt a Teremtő (Univerzum) megjutalmazza sok-sok csodával, tudással és élménnyel. Szinte leírhatatlan élményekkel is. Sokan is még csak most tanulhatjuk köztetek én is meg igazán a "kapni és elfogadni" című leckéket itt a Földi létünk alatt. Ami nemcsak a földönkívüliektől jöhet. Hanem mi nekünk is egymás felé szeretetteljesen. Ez lesz az Aranykor egyik ékköve.

És itt jön a képbe most maga a cím is. Maga az önbizalom és az ára. Az önbizalom azért fontos, mert ha magadban bízol. Azzal együtt az Istenben (Univerzumban/Teremtő Atya-Anya/Forrás stb.) is bízol. Csak egyszerűen engeded magadon keresztül tevékenykedni a Teremtőt a világban és ezzel együtt te magad is tevékenykedsz, ami oda-vissza csak jót hozhat, ha az a tett a Teremtő törvényeivel összhangban van. Innen jön képbe a tudatosság is, mert a Teremtő nem fog téged megakadályozni egy rossz dolog elkövetésében, de az árát viszont előbb vagy utóbb visszakapod, mert ez így járja. Ezért nem balhéznak a legtöbben a magasan fejlett földönkívüliek és más dimenzióban élők közül. Ennyire egyszerű.

Addig meg az árra is kitérve. Maga az ár annyi, hogy a szabad akaratod lekorlátozódik abban az értelemben, hogy az Univerzum "hivatalos" része is leszel. Hiszen tudomásul veszed és ezzel a lényed nem fog elszabadulni. Tehát nem megy át egóistába (önimádó), ha teljesen tudatosan csinálod. Mert hiszen a tudatosság révén jön a felismerés, hogy Egy vagy mindennel. Ez is ennyire egyszerű. És ezért is én úgy látom, hogyha a problémáink így oldhatóak meg igazán, akkor oké. Megfizethető. Nem kell velem egyetérteni, de nekem a megérzéseim ezt jelzik, hogy az Isteni terv bizonyos keretek között ezt tartalmazza.

Nem leszel olyan, akinek nincs tudata és valami bábú funkciót fog betölteni. Erről szó sincs. De itt a Földön élőknek ez lesz az egyik legnagyobb megemészteni valója, hogy a túlzott szabad akarat egy nagyon minimális korlátozást fog csorbulni. Pontosabban nem garázdálkodhatnak "megkéső" következmények tekintetében az alacsony rezgésű emberek. Ezért is a Földanya és a Teremtő kiválogatták/kiválogatják azokat még, akik alkalmasak az új Föld lakói gyanánt. Azt én sem tudom, hogy meddig fog ez folyamat elhúzódni, de már az utolsó simítások zajlanak azok között, akik eltávoznak és azok között, akik megmaradnak majd a Földön.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

2013. április 17., szerda

23. Bejegyzés: Micsoda egyszerűség...De egyben mennyire csodálatos is. Az ember és a mozgás.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy elég egyszerű, de nagyon összefüggő témát fogok neked leírni, mert azt tudnod kell, hogy az ember amióta magától a természettől tudatosan/tudattalanul is elvált azóta sok dolog összefeszült, összekuszálódott illetve lerongyolódott magában az emberben. És itt most két dolgot szeretnék kiemelni elsődlegesen. Ez pedig maga az ember és a mozgás.

Ez a felismerés pedig a mai napon jutott eszembe, miközben kint voltam az udvaron és levegőztem egy jót, ami nem kis fejtörés volt régebben a számomra. Mert hát nem voltam azon a fejlettségi szinten, ami számomra megmutatta volna azt a jelenséget, ami a jelenlegi problémák nagyon nagy hányadát okozza az emberek között. Amik népbetegségekként is vannak számon tartva. Lásd most példaként az elhízást és a cukorbetegséget. De mostanra már meg világosodtam. Hála a Teremtő Atyának/Anyának. És ez pedig maga az ember meg azon belül is az ember fizikai testének mozgása/mozgatása. Pontosabban ez maga a kulcs, hogy ezeket a problémákat megoldhassuk. Illetve a folyamatos benne lévő dinamizmus, hogy mozog az egész lényed. Vagyis a tested, a lelked és a szellemed.

Pontosabban az a kérdés, hogy mi okozza azt, hogy egyre kevesebbet gondolkodunk, mozgunk, ami mellékhatásként és velejáró következményekként sok dolgot hoz magával. Önmagában azt is hordozza, hogy eltorzul az értékrendünk, az ítélőképességünk és a gondolkodásunk is. Ez valójában egy nagyon összetett, de egyben egyszerűnek is látszó folyamat eredménye is, amit más és más okok illetve okozati összefüggések összekapcsolnak.

Az egyszerűség valójában önmagában a passzivitásban keresendő. A bonyolultság viszont az egész folyamat kiterjedettségében. Pontosabban magára az élet különböző folyamataira/területeire. Mint például lássuk most az emberek esetében a különböző életszakaszokat, ahol ez a két jellemzés. Vagyis az ember és maga a mozgás mellőzést meg hiányt szenved. (Az esetek többségében)

Mint amilyenek egyike maga az iskolás kor. A gyereket beültetjük egy padba napi 4-9 óra hosszára és mellékesen még leterheljük az agyát is és, akkor csodálkozunk (különösen a szülők és nemcsak a tanárok.), hogy az agyában sok év után az elsatnyultság, a lustaság, a "nincs kedvem mozogni" szindróma jön elő. Ami aztán a folyamatos monotonitás következtében csak fokozódik és végül elhatalmasodik. Mármint egy olyan egyénként jön ki a gyerek a suliból, aki végül kövér, beteg, gyenge és teletömött (túltöltött/félrevezetett) lesz agyilag. Jó természetesen nem minden gyereknél érvényes ez, de a cirka 70-75%-nál ez áll fenn. Mert hát a legtöbb szülő is le van terhelve agyilag, szellemileg és mentális értelemben is. Mert hát sokat dolgoznak ők is, hogy meglegyen az ételre, a kocsira és mindenre a pénz... Vagy pedig különös "véletlenek" folytán a gyereknevelés kiesik a mindennapok gyakorlatából (éretlenség/felelőtlenség). Vagy pedig átmegy valamilyen szélsőségbe. No, de lehetne erről sok millió példát írni, de ez a bejegyzés most nem erről szól, hanem a példázatról és a következményekről.

Most menjünk tovább magára a felnőttkorra. Ami mondjuk úgy, hogy 18-35 éves kor közé tehető. A legtöbb ember, aki soha az életében nem végzett vagy végez fizikai megterhelést igénylő tevékenységet. Most itt bármire lehet gondolni kedves olvasó, ami fizikai jellegű. A legtöbben (Vannak itt is kivételek...) csakis a tudatlanságból kifolyólag nem végeznek pedig napi szinten 1-2 óra mozgást, ami a szervezetüket, a csontjaikat és az idegrendszerüket megedzené meg karbantartaná. Ami aztán a 35-40 éves kortól kezdve elkezdi önmagát fokozatosan megbosszulni, mert hiszen nem foglalkozott önmagával az egyén, ami végül sok-sok betegeskedésen, műtéten és végül elsorvadásban (halálban) fog megnyilvánulni.

Itt ezt sokan a hiányos ismeretek illetve a meggondolatlanság következtében teszik meg. Kinek inge ne vegye magára. Na és most itt jön a titok, amire nagyon egyszerű rájönni. Csak van, aki időben kapcsol és van, aki meg később. Na, de ezzel sincs semmi baj. És ez pedig maga a tudatosság.

Tudatossá válni teljes mértékben. Vagyis eldönteni és megismerni azt, ami az egyénnek illetve a közösségnek is jó. Csak az ilyen emberek fognak tudni megmaradni az új Földön. Amelyek társadalma már most is folyamatosan épül. Csak hát mi általunk.

Ezért lesz fontos minden egyénnek megértenie, hogy a folyamatos mozgás a (egyik) titka a kifinomult, tiszta és analitikus gondolkodásnak. Meg maga a kreativitás. Hiszen az Univerzum is kreatív. Mert különben is miért létezik kismillió életforma az űrben, akkor? Azért, mert az Univerzum önmagában egy kreatív és végtelen teremtő. És mindent tudatosan hoz létre, mert célja van vele. És ez a cél maga a szeretet. Annak a feltétel nélküli (Jézusi) változata az igazi.

És mivel itt minden mozgásban van. Ezért az ember is miért ne lehetne folyamatos mozgásban. Tehát, akár csak sétál vagy csak lóbálja a kezét egy ember. Például te. Ezzel már is elvégzi az Univerzum egyik munkáját. Mert hiszen él, virul és létezik. Ez maga is az Univerzum.

Számomra ez maga a csoda. A többi már csak körítés ehhez a csodához.

Köszönöm a figyelmed.

Írta HUNFény

2013. április 15., hétfő

22. Bejegyzés: Titok a sikerhez.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésemben egy olyan dologról lesz szó, amin még csak most esek át. (Már át estem rajta...) És itt önmaga az pedig a siker titka. Hogy milyen jellegű ez a siker azt valójában az dönti el, hogy miben keresendő. Oszt ez idáig két dologban találtam meg ezt. Egyik a változás és a másik maga a mobilitás.

Ez a két tényező az, ami az ember számára valamennyire tudja biztosítani azt vagy azokat a dolgokat, amik meg mutatják, hogy egy tevékenység közben érzett öröm maga az út egyik kiváltója. Tehát maga az út nevezhető itt önmagában az öröm útjának is. Vagyis az, amikor kitör belőled a lelkesedés és szó szerint szárnyalsz.

Ez maga az emberi lét egyik legcsodálatosabb pillanata. Ez az a dolog, amit még én sem értek 100%-ig, mert annyira Istenien egyszerű, hogy ezt kézzel hiába akarja fogni az ember. Nem fogja tudni, hanem csak érezni. De, hogy Földi nyelvre is lefordítsam ezt annyit sikerült kihámozni, hogy maga az öröm a lényeg. Semmi más. Pontosabban maga az öröm az a kísérő jelenség, ami a feltétel nélküli szeretet gyakorlása során előjön. És ez lesz a mi (Földi) spirituális társadalmunk egyik fő mozgatórugója is.

Az Univerzumban egyszerűen érzem, hogy ez áramlik magával a Létezéssel is. És ezt most meg kell jegyeznem őszintén. A Föld bolygót kinőttem. Szó szerint magát az űrt bírnám szelni. Minden pillanatom, amit itt töltök úgy érzek, hogy nincs mi, ami itt tartson már. Oszt, ha lenne (lesz) egy Fény hajóm, akkor már rég elindultam volna szelni a mély űrt spirituális civilizációk után. hogy az ő tudásukat hazahozva ide megmutatni az embereknek, hogy mégis mire jó ez és mi által tud az emberiségen segíteni.

Egyszerűen én magam ezt tudom szenvedélyesen csinálni. Mint egyfajta nagykövet jelen lenni itt a Földön és az emberek illetve a földönkívüliek (csillagtestvéreink) között is tolmácsolni, hogy az ő nemcsak gazdag, de érdekes tudásukat és a puszta létüket ide lehozzam. És természetesen a mi részünkről is jönne ez a jellegű hármas megosztás. Ami természetesen nem egy nap alatt, hanem sok-sok időszak alatt jönne össze. Hiszen az Univerzum sem egy Földi nap alatt fejlődött és épült ki.

Egyszerűen azt érzem az Univerzumról, hogy szó szerint lélegzik és szabadon mozog. Mint ahogy remélem én is fogok, mert ez nekem annyira olyan érzéseket ébreszt bennem. Mintha tűkön ülnék.

Az új világ, ami spirituális lesz a földönkívüliek nélkül nem lenne egyáltalán kerek. Csupán egy félkör lenne, ami teljesen természetellenes az Univerzum és a Lét törvényeivel.

Na, de hadd lépjek tovább.

Önmagában a sikerhez mi is kell? Nagyon sok dolog. De azért megpróbálom a lényeget felvázolni. Egy dolog, ami nagyon fontos az csak belül létezik és ez nem más, mint maga a szívedből jövő szeretet, amivel bármit elérhetsz. Szó szerint a határ a csillagos ég és semmi más. Mellette a folyamatos tevékenykedés és a kitartás az álláspontod mellett. Mert hiszen a Teremtő lefog tesztelni nagyon sok dologgal, amik megfogják mutatni te számodra, hogy mire is vagy (ténylegesen) képes azért a döntésért, az álomért vagy esetleg olyan vágyad kielégítéséért/beteljesítéséért tűzön-vízen átmenni, amik te számodra egyszerűen az életed kihagyhatatlan dolgai. Itt mindenki más és másra gondol.

Az én esetemben magára az Univerzumra gondolok, aminek a része vagyok én is, te is, az emberiség és maga a Föld is. Szóval ezért fontos tisztázni önmagadban, hogy mit is szeretnél és mind végig arra célra koncentrálni és magára a sikerre is mellékesen, hogy azaz adott dolog sikeresen befejeződjön. Ebbe pont az a jó, hogy bárki képes megcsinálni. Csak puszta elhatározást igényel.

A Teremtő Atya/Anya megfogja mutatni a módját. Neked csak észre kell venned és tudomásul kell venned. Erről szólnak maguk a Teremtő által kigondolt tesztek is, amelyek különbözőbbnél különbözőbbek minden alkalommal és mindig, akkor jönnek, amikor a legeslegkevésbé számítasz rájuk. Ezért fontos úgy tekinteni ezekre a próbákra, mint egyfajta előrelépésekre az életben. Amik aztán nehezednek is minden egyes alkalommal.

Különösen azok az emberek, akik spirituális úton vannak és nagyon gyorsan is lépnek előre e tekintetben. Azokat a Teremtő nagyon nagy jutalom/jutalmakban szokta és fogja mindig részesíteni az ittléte folyamán. Ami egészen addig tart, ameddig tart. Lehet ezt, akár örökké is csinálni. Ez benne a jó.

A Felemelkedett Mesterek is mind átestek és átesnek ezeken a teszteken. Senki sem kivétel. Még a nem fizikai világok. Lásd 5D-s spirituális világok sem. Sem korra, sem nemre való tekintetben, hogy megkapd a tesztet. Egyedül a teszteknél az a lényeg, hogy a Teremtő sosem tesz olyan dolgot eléd, amit nem tudnál te magad is megoldani. Hiszen a Teremtő is belőled van. Meg persze te is belőle.

Aztán meg a teszteknél/vizsgáknál a Teremtő nemcsak dicséretet ad, hanem örül veled, hogy sikerült. Ha meg sajnos nem sikerül, mert hát ilyen is van. Akkor szomorú lesz és, akkor egy fokozattal lejjebb veszi neked a teszt nehezítését. És ezt a Teremtő addig folytatja, ameddig meg nem bírod csinálni. Hiszen maga a Teremtő Atya/Anya nagyon türelmes és segítőkész is. Mindig más és más módon kerülsz vizsgázásra. Erre csakis az elfogadással és a feltétel nélküli szeretet segítségével tudsz csakis felkészülni. Minden mi más csak fél megoldás.

Természetesen a teszteken a segítőid is segítenek, de erre csakis a szemfülesebb emberek tudnak rájönni. Ezért egy teszten sem vagy sosem egyedül. Bevallom kaptam már idáig nagyon nehéz teszteket is. És vannak olyanok, amiket játszi könnyedséggel viszek, de van olyan is, amiket nehezen. Minden alkalommal más és más. Ez nemcsak a Földön van így, hanem az Univerzum másik 3D-s bolygóin is. Illetve másik dimenziósakban. Ez is ennyire egyszerű.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. április 12., péntek

21. Bejegyzés: Gondolataim...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy általam kezdeményezett gondolatmenet fog most végbe menni, ami az én személyes bölcsességemet fogja tartalmazni elsősorban teljesen ítélkezés mentesen. A félreértések végett. Megfogom mondani még mielőtt belevágok, hogy teljesen semlegesen és nem pedig ítélkezően szeretném felvonultatni ezen sorokban a gondolataimat, hanem tisztelettel és alázattal, amit szerintem kedves olvasó te magaddal szemben is tudsz és szoktál is produkálni. Meg én magam is a megismerés útján, aminek e két tulajdonság kíséretének tekintetében a feltétel nélküli szeretet elve vezérel. És nem pedig a másoknak való megfelelés, mert az már elvárás, ami önmagában már feltétel, ami teljesen eltér a feltétel nélküli szeretet elvétől. Tehát feltételekhez kötött szeretet, ami itt a Földön sajnos (még) sokaknál jelen van úgy, hogy nem is veszik észre. Sajnos nálam is, de hát ezért is dolgozom magamon, hogy ezek a tulajdonságaim megváltozzanak.

Na, de most hadd vágjak bele a gondolataim felvonultatásába.

Ott kezdeném a fejtegetésem, hogy magamról hogyan is gondolkodom. Én a világban (A Földön) egy egyszerű és szuverén kozmikus embernek érzem és látom magamat. Egynek látom magam a Teremtővel (Forrással/Univerzummal/Istennel.).

Magában az univerzumban is csak egy darab szuverén szabad személynek látom önmagam. Úgy érzem, hogy bármit megtehetek az Isteni törvényekkel összhangban, ami segíti az én és mások (a bolygó és az emberek) fejlődését.

Itt ezen a szerény planétán is úgy érzem, hogy a lehetőségek száma a teremtés tekintetében korlátlan és határtalan. Úgy érzem, hogy nincs azaz ember, az a pénz, az a tárgy, azaz eszme, az a vallás vagy bármilyen olyan dolog, amit az itteni ember csakis azért talál ki a Földön, hogy életellenes cselekedetekre használja fel azokat. Mint, hogy inkább a Teremtés és az élet szolgálatába állítaná az elgondolásait. Kinek inge ne vegye magára.

Mert különben is. Miért van, akkor ekkora káosz? Miért van ennyi probléma? Miért van ekkora széthúzás ember és ember között (még mindig)? Még a spirituálisak között is sajnos. Hogyha ennyire hirdetik a hatalmas minden rendben című nótát. De, mint a Teremtő is jól tudja, hogy ő saját maga jól fogja forgatni a lapjait, a kockáit és a dominóit, hogy maga a Föld és annak lakosságának egy szerény része (Cirka 2.5 milliárd) felemelkedve élhessen tovább békében, nyugalomban, harmóniában és szeretetben. Mindenféle negatívitást mellőzve. Amivel kapcsolatosan úgy érzem és látom a dolgokat, hogy minden a megfelelő irányba halad azok számára, akik a szív útját választják. Addig meg azok, akik kígyót és békát kiabálnak. Azok a szív útjára lépőket mindenáron megpróbálják visszatartani, ami egyáltalán nincs rendjén. De, mint a Teremtő tervében minden. Igen minden. Ez is csak egy lehetőség a sok közül természetesen, hogy végbe menjen az egész világra kiterjedő hatalmas változás. Aminek belülről az őszinte szívből és nem kívülről kell jönnie.

Ez a lehetőség csakis úgy lehetséges, hogy az emberek önmagukon dolgoznak éjjel-nappal
kitartóan és nem állnak meg a legeslegelső akadálynál. A legtöbben (sajnos) felszokták pedig itt adni. Vagy még a rosszabb eset, hogy inkább bele se kezd. Na az ilyen mindennek nevezhető csak nem éppen tudatosnak. Mondom ezt pontosan azért, mert én magam is voltam ilyen. Nagyon sokszor a legelső akadálynál inkább feladtam és visszatértem a kényelmi zónámba. Ahol mit láttam? Csak ugyanazt a monoton és unalmas mókuskereket, amit a "hivatalos" társadalom életnek nevez. Ez valójában micsoda is? Ez minden csak nem élet. Ezt azért mondom ki, mert úgy érzem, hogyha én magam is képes voltam ilyen lépésre rászánni magamat, akkor szerintem bárki másnak is sikerülhet. Nincsenek ennek az egésznek speciális követelményei. Pusztán egy döntés az egész. No, de hadd lépjek tovább kicsit ebben a jelképes életben, amit a társadalom életnek hív. Ami valójában csak egy megcsúfolás. Na, de kezdjük csak az iskolai részével.

Kijössz az iskolapadból haszontalan dolgokkal és sületlenségekkel a fejedben, amik egy biorobottá tesznek. Ami jó, ha cirka 5-10 év alatt kiürül az elmédből. Itt most arról beszélek kedves olvasó, hogy maga a jelenlegi oktatási rendszer, ami minden hét 5 napjában 4-8(9) óráig benntartja a gyereket egy gerincgörnyesztő és gagyi(korhadó fa) padban is. És aztán csodálkozik a sok okoskodó tanár és emberke is, akiknek a legtöbbje úgy viszonyul a gyerekekhez (KINEK INGE NE VEGYE MAGÁRA!!!), mint a hentes a vágóhídon levágásra várakozó állatokhoz. Csodálkoznak, ha a szülő bemegy és leüti a tanárt, mint a taxiórát. Vagy pedig a gyerek az öntudatára ébred (jobb esetben) és nem engedelmeskedik mindenféle gyere ide/oda nevű parancsoknak. És nem egy begyöpösödött és agyon tákolt rendszerben szeretne élni, hanem egy tisztességesben és becsületesben.

Miért baj az, ha az ember egyedi? Ja, hogy már, akkor félni kell tőle, mert megismerte önmagát belülről és, akkor képessé válik szemrebbenés nélkül egy csettintéssel összedönteni az (elit által kitalált) illúziót pusztán egy nemleges vagy pedig kilépős válaszával/tettével. Miért baj ez? Ja, hogy nem lesz jó az elitista elemeknek. Most kérlek bocsáss meg a most használt vulgáris kifejezésekért kedves olvasó, de ezt ki kell tennem magamból.

Ki a faszt érdekel az, hogy az elit felső nem tudom hány millió fős tagsága úgy éljen, mint Marci hevesen? Hát maximum őket, mert engem nem. Lusta dögök? Nem adunk nekik, akkor semmit. Felsőbbrendűnek érzik magukat a szaros papírjaik és a retkes hülyeségeik miatt? Akkor kinevessük és beutaljuk őket a Teremtő színe elé, hogy megadja azt nekik, ami nekik jár. Pár pofont, mert az is kijárna már nekik.

Ennyire rémségesen egyszerű volna az egész, ha csak önmagában az elit lenne a hibás az idáig fajult dolgokért. De nem. Önmagában az egész itteni felszínen élő emberiség a felelős, hogy minden idáig fajult. Kiadta a kezéből azt a lehetőséget, hogy a saját élete felett rendelkezzen. Oszt csodálkozik, hogy ilyen pocsolyában gázoltatnak vele nap, mint nap. Amit ők megteremtettek velünk (veletek).

Saját magamat, mint mondtam. Egy szabad és szuverén személynek látom, amik következtében csakis a Teremtő törvényeit ismerem el, mint rám vonatkozó törvényeket, amik maguk a feltétel nélküli szeretet törvényei is. A Földi hatalmak hiába próbálnak fárasztani a papíros ökörségeikkel. Azok számomra nem elismertek. Érted? Nem elismertek. Tehát nem adom a beleegyezésem, hogy egy csapat páváskodó agymosott (politikus) ember rendelkezzen a dolgaim felett önkényesen a megkérdezésem és a felhatalmazásom nélkül. Amit így is megtesz mindenkivel, aki megszületik ezen a planétán. Lásd anyakönyvi kivonatok...

Na most ide jutva. Én magam azt gondolom és érzem is erről az egészről, hogy a papírok el nem ismerése teszi számunkra főképp lehetővé, hogy ebből a felépített világból teljesen békésen kilépjünk. Ezzel fogjuk végrehajtani a változás egyik meghatározó lépcsőjét. Hiszen egyre többen ébrednek fel nap, mint nap, hogy ez a rendszer hamis és élhetetlen.

Na most itt jön egy másik dolog is a képbe. Mégpedig maga a tudatosság. Tudatossá válni mindenben. Tudatossá válni, hogy amit csinálok (csinálsz) mennyire segít nekem és a másiknak/másoknak. Ez alatt nemcsak az emberek, hanem maga a bolygó is értendő. Hiszen mi is elválaszthatatlan részét alkotjuk Gaianak. Mi is ennek a csodálatos idegrendszernek a részei vagyunk. Ahol mi teljes körű tudattal rendelkezünk és azt teszünk, amit csak a szívünk és a lelkünk megkíván. Tehát azt teremtünk, amit akarunk. Na innen jön maga a felelősség is. Aki ezt nem képes vállalni az nem fog sokáig itt maradni, mert nem teljesíti a vállalását. Vagyis az életfeladatát.

És most itt visszatérve magára a rendszerre. Nemcsak az oktatási rendszerre is külön kitérve, hanem magára erre a túlburjánzott társadalomra is, ahol a selejt dolgokat veszik követendő példának és megvetendőnek az értékeket. Ilyen dolgok egyike maga a hazugság és a tagadás. Ez az, amit ma (még) sokan előszeretettel követnek. Mire jó ez? Hosszú távon semmire sem én szerintem. Rövid távon? Hát még arra sem. Hiszen ez is egy hatalmas öngóllal ér fel.

Ha nem tudnád, hogy mi az igazság, akkor elárulom itt neked. Maga azaz igazság, hogy te magad is egy szabad szuverén lény vagy, aki azt alkot, akkor és amit csak megkíván. Ez az élet egyik alappillére, amire maga a feltétel nélküli szeretet úgy jön, akárcsak egy énekes a színpadra. Simán és egyszerűen.

Kedves olvasó! Mi ezen olyan nehéz és bonyolult, hogy az igazságot válaszd a hazugság helyett? Kényelem? Ez kifogás. Mert jó ez az élet? Ez egy áltatás. Mert biztonságos? Maximum, ha mindenki szó szerint egymáshoz lesz láncolva. Amiről érzem, hogy ez volt az elit egyik nagy terve. Csak hála az égnek nem jöhet már össze.

Na! Ha még valamit mondasz, ami jó indok az igazság elkerülésére és a hazugság előnyben részesítésében, akkor várom a kommented ez alá a bejegyzés alá. Mert én elgondoltam ezen teljesen. És az égnek adta világon semmi értelme nincs a hazugság előnyben részesítésében. Szemben az igazsággal.

Ez a hazugság, amiben az emberek sokat forgolódnak és vergődnek még mindig nagyon sokan. Ők vagy felébrednek vagy várni fognak egy másik ciklusra (cirka 26.000 év egy másik bolygón.), ami a felemelkedésbe fogja őket bevezetni. Ez az ő választásuk és kész. Nincs mese.

No, de hadd menjek tovább most a magam részére.

Sok dolgot megéltem fiatalabb általános és középiskolás koromban, ami engem elvezetett ehhez az úthoz. Amin most vagyok. Vagyis ez a spirituális út. Sokkal jobban és minden lehetséges szögből látom a dolgokat a világunkkal kapcsolatosan. És az a meglátásom, hogy itt minden egyszerűen és szépen megoldható. Nem kell itt túl komplikált dolgokban gondolkodni. Csupán egyszerűekben. Hiszen abban is van szépség. Nemcsak a bonyolultakban.

Sőt! A létezésben mindig a kicsi dolgok adják meg az igazi csodát és csodálatot. Lásd például azt, amikor felépítesz egy házat és te a többi munkatársaddal közösen együtt gyönyörködtök a kész nagy "műben". Ez aztán maga az igazi csoda a teremtésben is, hogy te magad tudsz gyönyörködni a saját vagy mások alkotásában/csodájában. Vagy az, amikor egy ajándékot adsz feltétel nélküli szeretetből és nem pedig kényszerűségből, mint amiket valamilyen okra hivatkozva szoktak manapság (Kinek inge ne vegye magára.). Névnap, (elő-utó) szülinap, karácsony, húsvét és még sorolhatnám, hogy hány ünnepen, amiket az emberek lealacsonyítottak vagy pusztán egy izmus (kapitalizmus) következében találtak ki és "divatba" hoztak/hoznak. És arra azt mondják, hogy azaz élet értelme. Hát jó. Nekik az.

De én nekem nem az az életem értelme, hogy felhalmozzak különböző javakat és villogjak velük a világ minden egyes pontján mindenkinek. Mire jó ez? Semmire. Ez egyszerű anyag és energiapazarlás. Ha már itt tartunk. Megmondom őszintén, hogy a háborúk és a vérengzések is értelmetlen energiapazarlások egész sora. Ezért is az embereknek nincsen és nem is lesz rá igénye. Én mint spirituális ember nem értek azzal egyet, hogy egy felelőtlen (fejletlen) lélek engemet elküldjön egy olyan helyre, ahol a Teremtő más lényeit kellene pusztán kényszeres önvédelemből (gyilkosságból) elpusztítanom. Ennek az égnek adta világon nincs semmi értelme. Csak sérül vele az emberiség és a Földanya is. Addig meg az Univerzum szegényedik. Én magam ezt látom ebben az összetákolt illetve mondvacsinált társadalomban. Mert hiszen miből jöttek létre ezek a "nagy" dolgok, mint maga a globalizáció és a különböző dolgok (ideológiák, mozgalmak, vallások), amik a világ természetellenes és az egészséges szimbiotikát nélkülözik. Hát mondva csinálva.

Még hozzá egy olyan világot. Amiben az egyén be van drogoztatva (RFID chip, non-stop megfigyelés, semmi szabadság.) és olyan szinten áll lelkileg, agyilag és szellemileg, mint egy tányér sült krumpli. Magyarul az iq-ját lenyomni stabil 70-75-re és nem engedni megnövekedni az intelligenciáját senkinek, aki nem az elithez tartózik.

Ők ilyen világot szeretnének. Ilyenben szívesen élnél? Mert szerintem nem. Még egy mazohista aberrált sem kockáztatná meg ezt, ha a fejével és a szívével is belegondolja és beleéli magát ebbe a helyzetbe. Biztos, hogy megundorodna. Mint, amitől szerintem minden józan ésszel és szívvel megáldott ember így tenne tudattalanul is. Mert hiszen ez természet és életellenes.

Nekik ez volna a kánaán, de neked és nekem biztos, hogy nem. Aki igent mond erre is az akkor élvezze. De az, aki nem szeretne ebben részt venni, akkor azt ne cseszegessék ezzel. Pölő szabad akarat elve. Azért van ez a Földön drága Földi testvérem és nővérem, hogy használd. Nem pedig hagyjad elúszni, mint amit a legtöbben a sikeres agymosás és altatás következtében megtettek a történelmi idők folyamán és még részben most is.

Na, de ennyit ő róluk és az ő világukról. Hadd térjek rá az én sajátos elképzelésemre. Tudom ez nem új keletű, de megvalósítható, mert hát a Létezésben semmi sem véletlen. Ez pedig maga a spirituális társadalom.

Ebben a társadalomban a még jelenleg tabunak (pl.: univerzum tudása) számító dolgok itt teljesen elfogadottnak és hétköznapinak számítanak. Mint, ahogy mondtam/írtam korábban is a Létezésben bármi lehetséges.

Mint például egy spirituális társadalomban az alábbi dolgok is lehetségesek. Vagy te, mint szabad szuverén lény/entitás. Azt csinálsz önmagaddal az Isteni törvények ismeretének értelmében, amit csak szeretnél. Természetesen úgy, hogy nem ártasz vele tudatosan vagy tudattalanul másoknak. És mindig még mielőtt valamibe belevágod a fejszéd alapos felmérést végzel. Felmérést, hogy ezzel neked és másoknak is mennyi hasznot (szeretetet) hozhat az adott cselekmény.

Ebben a társadalomban nincsenek olyan csoportok és személyek. Lásd pártok, egyházak, szekták,  mozgalmak, despoták, egoisták, versenymániások és egyéb alacsony rezgést áramoltató dolgok, amik rombolják és nem pedig építik a spirituális társadalmat. Ez önmagában egy univerzális igazság, ami minden spirituális társadalomban magától értetődő.

Mert ezek a csoportok és személyek miért csinálják ezeket a dolgokat. Vagyis, hogy lekorlátoznak téged tudatilag, agyilag, szellemileg és lelkileg is? Pusztán csak azért, hogy irányítsanak téged és a rabszolgájuk légy. Ezek között vannak olyan nem emberi lények is, akikkel a Fény már hosszú ideje küzd. Mostanra egyértelműen sikeresen, mert a jelek már elkezdtek megmutatkozni.

Nincsen például harmadik világháború. Nukleáris katasztrófa és semmilyen olyan esemény, ami emberek tíz-száz millióinak okozhatna halált. Sajnos persze vannak olyan problémák, amik a legtöbb még mindig alvó ember számára olyan dolgokat is érint, mint amilyen maga az alapvető egzisztencia, de hát istenem. Mi lehet csodálkozni egy elnyomó kormányzaton, ami úgy kezel téged, mint egy eldobható rongyot.

Ezért is jelentem ki azt, hogy én nem tartom magamat egyik Földi és egyben felszíni ország állampolgárának sem. Még a magyarnak sem. Hanem pusztán a Föld bolygó lakosának. Mivel maga az állampolgárság egyenlő a birtoklással/tulajdonlással. Lásd ezt az anyakönyvi kivonatoknál és a többi számtalan a kormányzatok által birtokolt (bitorolt) papíroknál, amit a titkosszolgálatok és a nagy vállalatok is úgy őriznek, akár csak a szemük fényét.

Ezért is én úgy gondolom, hogy a jelenlegi világunkban csakis úgy lehet valaki szabad, ha egyszerűen függetleníti magát az olyan dolgoktól, mint amilyenek a mai hivatalos vagy félhivatalos dolgok. Ilyen dolgok, mint amilyenek valamilyen izmushoz vagy valamilyen ista végződésű dologhoz kapcsolódik. Ezek egy spirituális társadalom megalapozását tudatosan/tudattalanul is gátolják, ha nem tudatos illetők gyakorolják. Hiszen csakis az tudja ezeket a dolgokat átalakítani, aki tudatosan szét tudja ezeket a dolgokat válogatni, hogy mi az a rész, ami segíti a fejlődést és mi az, ami gátolja.

Itt a Földön is csak azért tabu sok dolog (pl.: ufo), mert a fejlődés lassítása és megakasztása érdekében minden olyan tant és elgondolást beszennyeztek az arra méltatlanok és ügyeskedők, hogy kitudták játszani a tudattalanul "részegek" igényeit és vágyait.

Ilyen igényekből rengeteg van. Mint például a versengés, a felsőbbrendűség, a gőg, az irigység, az el nem fogadás, az utálat, a gyűlölet, az arrogancia, az agresszió, az (elképzeltetett) ellenségkép a feltételekhez kötés, az (irreális) elvárás, a "törzshöz tartozni" nevű elképzelés, és az elburjánzott büszkeség. A tiszteletlenség, a meg nem becsülés, a folyamatos elégedetlenség és a folyamatos vágyakoztatása az illetőknek valami (irreális) után.

Ezek segítségével tudták fenntartani az ő hatalmukat és nem mással. Ez csak a tudattalan (alvó) embereket tudja teljesen megzabolázni. Hiszen nincsen bennük felébresztve az önfegyelem és a feltétel nélküli szeretet lángja. Mondjuk ez az általános része a dolognak, ha kivesézés nélkül ennyivel leakarjuk tudni az egészet. Csak hát ezzel egy hamis és fél igaz képet kaphatnánk.

Az igazi dolog ebből az egészből, hogy inkább mostanra az ébredezőkből van nagyon sok. Akik inkább izmusokban és istákban látják az egységet. Pedig ez hamis út. Ezzel a Földön élők csak körbe körbe fognak járni és folytonosan falba ütközni. Amit idáig tettek és tesznek még sajnos sokan.

Remélem a Teremtő Atya/Anya útmutatását minél többen megfogják hallani és elindulnak a saját spirituális útjukon, hogy ezzel is segítsék önmagukat, az emberiséget és magát a Földet (Gaiát). Ezért is én önmagában a spiritualitásban látom a megoldást és nem másban. Ez tudja elhozni a Földre a változást és nem pedig a visszanyúlás a régi időkben bevált dolgokhoz, mert azok csak egy lépést előre kettő lépést hátra elv szerint működnek. Én így látom.

No, de most hadd léphessek tovább a gondolataim kifejtésében. Következzék maguk a földönkívüliek. Méghozzá azok a földönkívüliek, akik a testvéreink és velünk közösen dolgoznak úgy nap, mint nap, hogy ők csak megmutatják az utat a tanuláshoz és a fejlődéshez. Beavatkozni nem avatkoz(hat)nak, mert nem szeretnék a tanulás és fejlődés lehetőségét mi tőlünk megvonni. Hiszen ez egy íratlan/univerzális elv. Itt a Földön is ismert. Az a neve, hogy "Élni és élni hagyni."

Ezért is fontos azt megérteni, hogy akiben megvan az a tiszta érdeklődés és a tenni akarás is azért, hogy a földönkívüli testvérekkel felvehesse a kapcsolatot. Azt az Univerzum (Isten/Forrás/Teremtő Atya/Anya) úgy értelmezni, hogy te ténylegesen szeretnél más bolygókról és dimenziókból jövő személyekkel beszélgetni/ismerkedni. Szóval ezért is fontos megérteni.

A pozitív életcélú és szemléletű földönkívüliek csakis szeretetteljes emberekhez látogatnak el. Aki negatív azt is szeretik, de megtartják vele a tisztes távolságot. hiszen a kozmikus törvények értelmében ő nem áll ilyen megtapasztalásokra készen.

Az én saját tapasztalatimat úgy érzem, hogy ez az elmúlt másfél év. Vagyis 18 hónap kissé rövid, de nagyon intenzív időszak volt és még most is az a számomra. Egyszerűen a hibáimat sorról sorra felismertem és felismerem. Hiszen nekem is még mindig vannak, mert hát ember vagyok és én sem vagyok tökéletes. Különben is olyan nem létezik, hogy tökéletes. Nálam az eljárás a felismerések során a következők. Tudomásul veszem és elkezdem őket megváltoztatni, mert a tagadás és az elutasítás csak megnöveli és nem pedig csökkenti bennem a feszültséget. Ez is az önszeretet jele, amit a szívemből magam felé nyújtok és ezzel együtt tudom már, hogy a másikat is képes vagyok szeretni. Ez is ilyen oda-vissza alapon megy.

Az ikerlángom is, aki Szíriuszi folyton folyvást tanít és segíti az utam. Meg persze én is az övét. Mert hiszen Egyek vagyunk. Ezért is érzem azt, hogy a világban a változtatás egyik lépcsője az lesz, hogy a Földön élő emberekkel a földönkívüli testvérek teljesen hivatalosan és teljesen közvetlenül is felfogják venni a kapcsolatot. Pontosan mindenki számára egyéni módon. És csakis a szabad akaratából kifolyólag. Ezért nem mutatkoznak sokak számára és nem más miatt. Az olyan földönkívüliek, akik meg olyanok, mint amilyet a sci-fi sorozatok nagy többsége felvonultat ők valójában nem bírják ki a Föld magas rezgését. Ezért ennek következtében elkezdenek szó szerint elégni, ha ide teszik a lábukat a mi bolygónkra és különben is a mi szeretet energiánk elűzi őket. Nem csoda, hogy leakarták rombolni és át terra formálni a planétánkat az ő környezetüknek megfelelőre. Hiszen maguknak azt akartak, amit az itteni elit is akart. Vagyis rabszolgákat.

Ezért is fontos megérteni. Szerető tiszta szívvel csak szerető és tiszta szívű földönkívüliekkel fogsz találkozni és nem kell rettegni semmitől, mert egyszerűen a magas rezgés távol tartja őket. Mármint a negatív földönkívülieket. Ez ugyan így van az emberekkel is a Földön. Ha nem bírják ketten egymást, akkor abból konfliktus vagy pedig teljes körű eltávolodás fog történni.

A baráti földönkívüliek elsősorban a Földanya és mi miattunk vannak itt. Mi nekünk csak, akkor segítenek és annak, aki kéri őket, hogy segíthessenek bármiben, ami segíti egy Földön élő szuverén ember és magának a bolygónak a fejlődését.

Ezért le kéne szokni magáról a félelemről és magukról az olyan jellegű ostobaságokról, amik még sajnos sok embernél jelen vannak. Ebbe most nem megyek bele, mert nagyon sok időt és energiát igényelne kifejtenem. De, aki spirituális az úgyis tudja, hogy miről beszélek itt.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. április 8., hétfő

20. Bejegyzés: A jelenlegi (Egész) rendszer szabotálása és megállítása passzív ellenállással.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ez a bejegyzés egy nagyon fontos útmutatást és egy hatalmas eszköztárat fog tartalmazni. Egy olyan eszköztárat, aminek még sajnos én sem vagyok bizonyos okok miatt még 100%-ig a tudatában, de azt tudom biztos forrásból, hogy csakis ez segíthet a Föld lakóinak a világ felszabadításában bármilyen körülmények között is. Ez pedig nem más, mint maga a passzív ellenállás. Nem katonai ellenállás, hanem az egyszerű és praktikusan sokoldalú passzív ellenállás.

A passzív ellenállásban pont az a jó, hogy csupán két dolog szükséges hozzá. Te magad és az elhatározás. A többi már magától kéz a kézben jár. Mivel ez a tevékenység folyamatos aktivitást igényel.

Alapos kiképzést csakis folyamatos önképzéssel tudsz véghez vinni ezen a területen. Más erre nem fog tudni tökéletesen kiképezni. Csakis te saját magad. A kiképzéshez csak egy előfeltétel van. Méghozzá a passzív ellenállás tevékenységére jövő elhatározás.

Ez az elhatározás meg kitartó és folyamatos önmunkát is igényel, ami az egésznek az egyetlen hátráltatója vagy lassítója. De egyben nagyon jó táptalaj a tapasztalatszerzéshez is. Különösen ahhoz, hogy egy elnyomó kormányzatot, hogyan lehet mégis lenyomni, akár csak egy bélyeget, amelyik túl nagynak hiszi magát az egyszerű emberekhez képest. Pedig valójában csak a hangja és az árnyéka nagy. Hiszen neki (az államnak) az egyetlen "biztosnak" gondolt eszköze a félelem. Ezért is fél az elit a spirituális emberektől, mert ők tudják, hogy a (valódi) spirituális embereket nem lehet rászedni puszta és hamis ígéretekkel.

És mivel a passzív ellenállás az egyetlen biztos eszköz és mivel ezt a műveletet nagyon sokan tudattalanul gyakorolják nap, mint nap. Maga az ellenállás ezen fajtája egyben egy csodálatos művészet is. Hiszen mindig az egyén szabja meg, hogy mire hogyan reagál és mit vet be a semlegesítés vagy esetleg az elhárítása érdekében az adott egy vagy több dolognak.

Még mielőtt a mélyére megyek a témának, hogy mit hogyan, mikor és merre kell csinálni ahhoz, hogy a kormányzat teljesen megbukhasson nem árt, ha tudod, hogy a passzív ellenállás is elsősorban, mint minden ezen kívül is a fejben dől el. A passzív ellenállás nem kíván semmilyen áldozatot és semmilyen komolyabb előképzettséget. Csupán téged és egy elhatározást. Mint mondtam a többi már kéz a kézben együtt jár.  De előbb hadd térjek rá a passzív ellenállást alkalmazandó szervezetre (személyre) vagyis az államra, hogy az konkrétan mi, mekkora és hol van.

Nos tehát következzék az állam. Mi maga az állam? Az állam magát az egész állam apparátust jelenti, ami önmagában egy szervezet. Amit emberek vezetnek. Valójában az állam szerény definíció szerint egy szerveződés, ami egy határok által megjelölt (ország) területet tart ellenőrzés és irányítás alatt. Természetesen az állam önmagában nem jelent semmit, mert szoktak ilyen megnevezést is alkalmazni, hogy demokratikus, diktatórikus, jóléti vagy pedig spórolós állam. Ezek csak mellékes jelzők, amikkel a propagandaanyagokat szóró médiumok szoktak mindig kiírni vagy pedig mondogatni ismételten és ismételten.

Mivel emberek működtetik ezt az egészet. Egyértelmű, hogy minden ember tudatosan vagy tudattalanul a részévé válik az államnak. Természetesen csak papírok formájában, ami egy darab(!!!) szuverén ember számára sem jelentene valójában semmit, hogyha még másik több száz, ezer és millió szuverén ember nem ismerné el a feje fölött lévő papíroknak az "értékét" (ítéletét) De hát mégis valamilyen dolog/dolgok összessége folytán elismerik ezt az államapparátust, akik alig 0.0001%-át alkotják a Föld lakosságának, de mégis ők mondják meg, hogy mit ehetsz, mit nézhetsz, hova és mikor mehetsz stb. Lehetne még ezt a végtelenségig is sorolni. Ezek valójában összetett folyamatok eredményei amikről már írtam korábbi írásaimban. De ebből kifolyólag te is feltudsz legalább sorolni egy vagy két olyan faktort, ami meghatározóvá teszi egy államapparátusnak a létét. Ez pedig nem más mint maga a félelem körmönfont műveletei elsősorban. Hiszen mégis miért fizeted be a sárga csekket minden hónapban? Hát nem a postán dolgozók miatt az egyszer biztos... Pusztán a félelem miatt, hogy "Jaj...Mi lesz, ha kimarad egy-két részlet. Elviszik a házad, kocsid, mindened." És igen. Ez következik be, ha nincs egy olyan összefüggő társadalom, ami folyékonyan áll össze és folyamatos passzív ellenállást tanúsít minél több (Nem mindegyiken...) területen. A minél több azért fontos, mert ezzel kilehet kényszeríteni az államapparátust, hogy lazítsanak a szíjon, ha mégis megszorítani akarnának. Ha mindegyik területen passzív ellenállást alkalmaznánk ész nélkül azzal csak hatalmasabb káoszt hoznánk létre, mint amit elszeretnénk kerülni. Ami meg tudjuk, hogy kiknek lenne még jobb...Szóval csak óvatosan!

Mivel, ha jobban megnézzük. Milyen alapon is működik az államnak a polgári mechanizmusa? Pusztán azzal vagy te tagja az államnak, mert (készült) készítettek rólad egy stósznyi papírt, ami tartalmazza a neved, a nemzetiséged, a lakóhelyed nevét, számát és még számos anyám kínját is. Ezeket ők úgy nevezik, hogy személyiségi adatok, amiket titkosszolgálatok segítségével lefigyelnek (ellenőriznek non-stop.). Persze ez a megfigyelési mechanizmus is a hatalmas jelenleg a Földön élő népesség miatt szinte nagyon elhúzódóvá és nagyon macerássá kezdett válni. Ezért is elkezdtek másik technikákhoz is nyúlni, amikkel most is kísérleteznek. (Lásd RFID chipek propagandája például...) 

Na most kedves olvasó! Látod már, hogy mi működteti önmagában az államot? A pénzed? Az is. A családod? Az is. A szíved? Az főképp. Na,de hogy valójában mi is működteti önmagában az államot azt csakis belülre nézve lehetséges megállapítani egyértelműen...Ha még mindig nem esett le, akkor elárulom. Maga a hited. A hited, amibe belegyömöszölnek mindenféle dolgot az államapparátus tagjai, hogy (HIGGY) benne  maradj. Ezért jönnek létre a politikai pártoknak és különböző más és más a politikához köthető dolgoknak is a hívei (fanatikusai). Akik aztán a zászlajukként lobogtatják ezeket az általuk dicsőségesnek vagy pedig fantasztikusnak tartott dolgokat nap, mint nap. És mindenkinek letörik a nyakát, aki egy pillanatra is eltér a dolgoktól, akár hivatalosan is. Lásd internet...

Szóval ez azért egyáltalán nem játék, ami itt zajlik. Ez itt maga a Földi játszótér, amit a politikusok nagyon nagy része annak gondolnak bizonyos vagy ilyen-olyan mondvacsinált okok miatt is.

És mivel már eljutottunk kedves olvasó ahhoz a ponthoz, hogy megtudtad, hogy mégis mi tartja folyamatos meghajtásban a gépezetet. Itt az idő kicsit gépész nyelven is fogalmazni, hogy érthesd és lássad egyértelműen magát az egész képet.

Egy gépet általában mik hajtanak? Fogaskerekek. Ha egy államot összehasonlítunk egy géppel, akkor mit kapunk? Egy állami gépezettet. Amit szintén "fogaskerekek", vagyis emberek hajtanak (működtetnek). És egy darab ember önmagában a gépezet egy darabja. Vagyis "fogaskereke", ami addig forog benne, ameddig le nem kapcsolják. Na és itt aztán az igazi művészet maga a lekapcsolás.

Mivel a gépezet folyamatosan zakatol ezért akár egy darab fogaskerék "eltörése" is megpecsételheti a gépezet további sorsát. Vagy, ahogy szokták mondani, ha maga a fogaskerék nem is "törik" el, de porszem kerül bele, akkor már annak véglegesen annyi.

Ez van a jelenlegi (nem csak magyarországi) állammal is. Az emberek egyesével is nagy dolgokra képesek, ha "port" raknak bele tudattalanul vagy, akár tudatosan is a "gépezetbe". A legnagyobb hatást a tudatos porozás teszi lehetővé. És itt is csak egy apróságról van szó, ami képes mindent romba dönteni.

Itt a fogaskerék maga az ember. A por pedig pedig most az embernél maga a gondolat. Méghozzá maga az a gondolat, hogy változást szeretne mindenhol a gépezeten belül. Vagy leáll és szétesik a gépezet. Vagy pedig lelassul és átalakul (megtisztul). Bármi lehetséges...

Ez volna önmagában a józan paraszti ésszel kigondolt és elemzett része az állam szabotálásának és megállításának.

Most, akkor következzék pár ábra, ami segíthet abban is, hogyha az állam nem akarna hamarabb szétesni, akkor megszeretném mutatni az utat a kitörés lehetőségével is, hogy valójában mennyire is egyszerű az egész. hiszen csak egy döntést hord magában. Semmi többet.

Először is hadd jöjjön az a része a cikknek, ahol az egyén be és ki is tud lépni a rendszerből. Egyedül csak a módja nem mindegy, hogy hogyan lépünk ki. Fejjel a falnak vagy pedig megkeressük azt az ajtót, amint születésünk pillanatában "beléptünk".



Ezen az ábrán a te egyéni életed láthatod. Minden személynél ugyanilyen a felállás a rendszerben tartózkodás ideje alatt. Sokan azt gondolják, hogy ebből a rendszerből nem lehet kilépni, mert hogy mindenhová elér a keze. Ez nem teljesen igaz. Mert miből is merítkezik a háttérhatalom ereje? A pénzből? Részben. A te munkádból? Részben. Minden olyan dolog, ami a te személyes felhatalmazásodból (is)-(!!!) történik az azért történik, mert te magad is választottad. hiszen te azt hiszed és gondolod, hogy te a rendszer része vagy. Ebben rejlik az ő erejük nem másban. A te "szabad" (!!!) akaratodból történik és nem más miatt. Hiszen ők is nagyon jól tudják, hogy ők a Földanya részei (lakói), mint akár csak te. Csak te neked ez még nem teljesen vagy egyáltalán nem tudatosult. Ismerik magát a tudást és ez által mozgatják ők (is) a szálakat. Csak hát tudod mi a legnagyobb poén ebben az egészben?

Te is játszhatsz úgy, ahogyan ők. Istent játszanak a saját világukban és kivetítik azt másokra. Csak persze sokkal furmányosabban, mint ahogy azt egy átlagos és jó szándékú ember nem tudná és nem is akarná megtenni a másikkal szemben. Miért ne lehetnél te is isten (Társteremtő) a te saját kis mikró kozmoszodban (világodban)? Az a helyzet, hogy a világok (emberek) a Földön itt is egy tökéletes láncolatot (Makró kozmoszt.) alkotnak. Szóval, ahogy fentről is eltudnak indulni a dolgok ugyanúgy alulról is. A te munkád, amit végzel, akár a munkahelyen vagy, vagy akárhol őket tudja (a legjobban) szolgálni, ha (!!!) úgy akarod. De mivel te is ember vagy, mint akárcsak ők. Ezért megteheted, hogy a te energiád beveted úgy, hogy ők azt kapják vissza, amit ők adtak neked. Csak azzal a különbséggel, hogy te építesz, addig meg ők csak rombolnak, mert ők csak azt tudnak mást nem.

Az építés által te és az általad kiválasztottak részesülnek az eredményekből, addig meg ők nem, mert nem engeded meg nekik, hogy rajtad tapossanak. Látod most már, hogy mi a lényeg? Még mindig nem?... Maga a Döntés a lényeg. A döntés arról, hogy te akarsz e ennek a rendszernek a része lenni vagy sem. Mivel tudat alatt is tudod, hogy ez az egész egyáltalán nem helyes ezért egyértelműen elfogsz rajta gondolkodni, hogy mégis mi lenne a jobb nemcsak neked, hanem a másiknak is. Innen jön aztán a nagyszerű lehetőséged, hogy kijuss.

Az egész "rendszer" csak az elmédben van jelen, hogy te a rendszer (tulajdona/rabszolgája) része vagy, ami az elméd által az ő sikeres propagandáik (!!!) következtében hatva a fantáziádra (!!!) és a lényed többi részére is kiterjedten. Azt hiszed, hogy le vagy láncolva, de közben nem is. Innen következik az, hogy te neked csakis egy egyszerű kijelentést kell tenned, hogy te elakarod hagyni a régi rendszert és egy teljesen újat szeretnél létrehozni jobb, fixebb és biztosabb alapokon (feltétel nélküli szeretet). Megváltoztatni egy hazugságokkal és féligazságokkal felépített rendszert csak hazugsággal lehet. Addig meg az igazságok kimondásával meg csakis lebontani.

Van erre egy közmondás, amiért most elnézést, hogy vulgáris, de pont találó. Szarból nem lehet várat építeni. Ez pedig tényleg így van, mert hát most is a politikusok miért nem a józan ész (!!!) által is diktált lépéseket követik? Miért ragaszkodnak olyasmihez, ami minden értelemben és áron emberellenes (akar) tud csak lenni?

Azért, mert a belső világuk olyan sivár, akár csak egy sivatag. Egy végtelenített sivatag, amiben az ő belső templomuk (lelkük) valami (külső és belső erők) folytán leomlott és képtelenek az újraépítésére. Na, de lépjünk tovább a következő ábrára.



 Ebben az ábrában azt láthatod, ahol te állsz, amikor még mielőtt leszületsz, hogy dönthetsz. Egy teljesen piramis (Földi) felépítésű rendszerben (világban) vagy pedig egy gömb (spirituális/másik bolygó) rendszerben szeretnél e élni. Mindig adott a választás, mert hiszen csak élni kell vele.

Még mielőtt döntesz alaposan megtervezed azt, hogy miket is szeretnél megtanulni. Szóval ezek függvényében kerülsz ide a Földre teljesen önkéntes alapon. Senki sem kényszerít. Csakis a te döntésed ez az egész.

Na és most itt jön az a rész, ahol a passzív ellenállás elve előjön. A tudás hatalom. Ezt te is nagyon jól tudod. Amikor a Földi rendszer valamelyik bugyrába (iskola/munkahely/otthon/közösség/politikai rendezvények- Ilyen helyre csak, akkor menj, ha tényleg tudod is, hogy mit szeretnél ott a passzív ellenállással elérni.-) kerülsz, akkor megkapod azokat a tapasztalatokat, amik megfogják alapozni számodra azokat a lehetőségeket, ahol a passzív ellenállás elvét alkalmazhatod. Itt nem bonyolult dolgokra kell gondolni. A bonyolultabb műveletek csak a haladóknak/tapasztaltabbaknak (!!!) javasolt.

Pontosabban itt több emberre van szükség, hogy az ilyen művelet vagy műveletek összessége sikeresen és gördülékenyen haladjon. Itt jön a képbe a következő ábra, amit nagyon ajánlatos tüzetesen is áttekinteni.


Ebben az ábrában azt láthatod, ahogy spirituális emberként hogyan tudsz a Földi és nem Földi síkokon tudatosan jelen lenni. Hogy onnan is tudj másokkal kapcsolatba kerülni a szíved segítségével. Csakis a szíveddel tudod megérezni, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Ezért még mielőtt ebbe az egészbe belevágsz ismerd meg önmagad belülről.

Használd bölcsen és átgondoltan ezeket a módszereket, hogy a passzív ellenállással sikerre vidd a Földre vonatkozó változásokat és a Teremtő Atya/Anya tervét, aminek te magad is a része vagy.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

2013. április 1., hétfő

19. Bejegyzés: A belső Föld és a felszín.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben Agartháról (Belső Föld) lesz szó. A mostani bejegyzés a Földanya felém intézett kérésének következtében született meg. Erről a témáról rengetegen írnak az interneten és különböző könyvekben, hogy mégis a Belső Föld kik által lakott és milyen módon is közelíthető meg a felszínről. Mint mindennek. Ennek is megvan a maga ideje és módja. Mivel magam is tudom, hogy nem minden információ lehet 100%-san igaz. Ezért kérlek kedves olvasó még mielőtt elkezded mélyre szánóan olvasni a cikket. Kérlek állj a középpontodba és kérj engedélyt arra, hogy betekinthess az Akasha könyvtárba. Igazából itt minden megtalálható a Föld igaz történelmével is kapcsolatosan. Ezért közvetlenül is a belső iránytűd segítségével megtudod állapítani, hogy az információ mennyire helyes vagy pedig mennyire helytelen. Amikről itt most szó lesz.

Na, de most. Remélem betartod az előbb hozzád intézett kérésemet, hogy az információkat letudd ellen őrizni. Ugyanis te is tudod jól a szívedben kedves olvasó, hogy én sem vagyok tökéletes és tévedhetetlen. Hiszen én is egy olyan egyszerű ember vagyok, akárcsak te vagy mint a Teremtő bármelyik teremtménye az univerzumban.

Na, de vágjunk a közepébe.

Maga Agartha több száz olyan közösséget (civilizációt) alkot amelyek nagyon nagy többsége a 4-5-ik dimenzió különböző síkjain helyezkednek el. Ezek nagy része (Cirka 80-85%) emberi civilizáció, akiknek az anatómiai értelemben vett különbsége az mi tőlünk, hogy magasabbak, más a nyelvük, a képességeik, a technikáik és a bőrszínük (pl.: kék bőrűek).

Ilyen civilizációk például maga Shambala, Telos, Montu és még számtalan város és falu. Ezeket a helyeket kristályok veszik körbe melyeket energiatermelés, gyógyászat, kommunikáció és könyvtárakként való üzemelés céljából hoztak/hoznak létre és használnak. Ezek a kristályok 6-20 méter magasak és 3-8 méter szélesek szoktak lenni. Attól függ, hogy éppen mire szánják őket. A kisebb kristályokat úgy használják, mint például a nálunk található USB-s pendriveokat vagy pedig különböző adathordozó (Floppy, CD, DVD, Bluray lemez vagy más a számítógépekben megtalálható adathordozók vagy tárolók.) egységeket.

Agarthában a közlekedést kristállyal működő gyorsvonatokkal oldják meg, amik egész (A felszínre is irányuló) barlangrendszereket hálóznak be. Amik alatt nincsenek sínek, mint nálunk.

Az Agarthaiak a felszínen élőkkel egészen az 1800-as évek végéig tartották a szó szerinti fizikai kapcsolatot. Az utolsó főbb és sikerekben gazdag kapcsolatok Verne Gyula expedícióit követően váltak jellemzővé. Ugyanis az Agarthaiak nagyon nagy része a felszínen élőkkel szemben, akik letudtak jutni hozzájuk valamilyen szerencse folytán. Azok számára felfoghatatlan és egyben csodálni való szeretetteljességet és barátságosságot tudnak tanúsítani.Ők ilyenek minden felszín lakóval, aki megkeresi őket. Ugyanis a legtöbben a Verne és az azelőtti expedíciókat követően nagyon sok tudattalanul pozitív emberrel futottak össze. Akik valamilyen kollektív tudatosság (miatt is) folytán titokban tartották a találkozókat.

Miután az olyan személyek is lementek a különböző barlangrendszereken keresztül Agarthába, akik valamilyen kincsek utáni kutatási vágy vagy bármilyen kapzsi vágy vagy eszme nevében oda lementek. Azok a személyek sok dolgot például ékszereket vagy kristályokat megpróbáltak eltulajdonítani a Belső Földiektől. Aztán mivel már egyre többen lettek ilyenek, akik az 1850-60-70-es évektől kezdve megpróbáltak lejutni a Belső Földbe. A Belső Földön élők közös felső vezetése úgy döntött, hogy a levezető járatok nagy részét elárasszák vagy pedig beomlasztják. Kb. 98%-a a járatoknak le lett zárva és csak néhány nehezen megközelíthetőt hagytak szabadon. Ahonnan kiküldhetik azokat a személyeket közülük, akik önként kimerészkednek és kíváncsiak a felszínre.

A Föld jelenlegi felszínén élők kormányzatai is tudnak Agartháról (Belső Föld). Ők mindenáron megakarják szerezni az ő tudásukat és technológiájukat. Ami hála a Teremtőnek ezidáig sem és sosem fog sikerülni. Ebben az évben pontosan 3 hónapja az USA titkosszolgálata a CIA (A háttérhatalom megbízásából) és az USA katonaság (Félrevezetés által) együtt karöltve megpróbált lefúrni Telosba, ahol kiakarták irtani a Telosbelieket, mert kapcsolatban vannak és voltak a Föld különböző tájain élő emberekkel. Ami meg zavarja a háttérhatalmat.

A háttérhatalom számára ezek a civilizációk és tudásuk hatalmas veszélyt jelentenek. Ugyanis megalapozatlanná, szükségtelenné és keresztül húzzák az összes számításukat, ami az ő hatalmuknak támaszt ad/adhatna. Ezért is nem adnak róluk nyíltan információkat a köztévékben vagy más "nyilvánosnak" nevezett médiákban.

A nem emberi lények, akik Agarthaiaknak adják kik magukat. Ők a 4-ik dimenzióban(!!!) élnek. Ők az úgy nevezett pokol koncepció szerint vannak ott. Na, de róluk többet nem is kívánok szólni...

Menjünk tovább. Agartha mostani lejáratai egyedül az északi és a déli sarkon találhatóak. A déli sarkon az amerikaiak és a németek bázisokat tartottak fenn a második világháborúban és azt követően is. Mostanra ezek a bázisok vagy megszűntek vagy pedig korlátozottan a Föld alatt működnek (még).

Ezért is nem engedik civil repülőjáratoknak, hogy még magát a sarkok határát is megközelítsék különleges engedélyek nélkül. Vajon mi lehet az ok arra, hogy lezárnak egy olyan területet, ami elvileg mentes a katonai dolgoktól? Pontosabban csakis maguk a lejáratok oda Agarthába.

A vezetőséget Agarthában maguk a legidősebb és egyben leges legbölcsebb lények alkotják. A tagságuk 400 fő. A tagok száma a települések szerint van megállapítva. Hasonló, mint egy planetáris tanács,

Maga a formális vezetője a tanácsnak Földanya (Gaia). Gaiaról azt kell tudni, hogy minden földlakónak tudja az összes tulajdonságát. Ő maga az isteni kasztnak is a tagja. Olyan formában jelenik meg, mint amilyennek te elképzeled. Pontosabban emberi formában. Hiszen ő maga is ember. Bátran fordulj hozzá, ha bármi gondod van.

Ha nem érzed biztosnak magad, hogy Gaiaval beszélsz (Mert nagyon finom és lágy az energiája.), amikor beszélsz, akkor kérd meg a Teremtőt vagy a segítőidet, hogy segítsen neked eljutni a kérésednek Gaiahoz. Gaiaval az összekapcsolódás mindennapos szinten nagyon is javasolt. Hiszen te magad is a Föld lakója vagy és jogod van szeretettet küldeni felé. Ahogy te bánsz vele ő is úgy bánik veled. csak szólok előre.Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény