2013. március 29., péntek

18. Bejegyzés: A telepátia.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben a kommunikáció egy olyan formájáról lesz szó, ami hétköznapi a mi dimenziók felett lévő régiókban, bolygókon és más galaxisokban. Ez maga a telepátia.

A telepátia egy olyan kommunikációs forma, amire mi magunk Földön élő emberek is képesek vagyunk már születésünktől fogva. Pontosabban nagyon sokan képesek lennénk rá, ha ezt az Isteni adományt nem nyomná el tudatosan és tudattalanul a jelenlegi társadalom.

Telepátiára főképp az 1950-es évek után születettek képesek. Ebben az esetben is kezdetben az arány 1-2 volt a 10-hez. Mostanra ez az arány már vígan elérte a 6-7 a 10-hez arányt, ami hatalmas előrehaladás a tudatos és tudattalan elnyomás ellenére is.

Tudatos abból a szempontból, hogy a felsőbb vezetései a Föld különböző országainak tökéletesen tisztában vannak vele, hogy minden mostanában megszülető gyerek magasabb (félig már felnőtt) tudatszinttel kezd leszületni. Lásd a 2012 jövő gyerekeket. Magyarországon azért találták ki valójában a politikusok a bölcsődés és a 3 éves kortól való "elkobzást" a szülőktől, mert ez a generáció képes őket teljesen megzabolázni, akár tudatosan vagy, akár tudattalanul. Mint például úgy, hogy ezek a gyermekek a korábbi generációknál sokkal hamarabb és gyorsabban is fejlődnek valamelyest. Mármint a járás, a tehetségesség és a beszéd korai fejlődése tekintetében. Legalább az új generáció gyermekeinek legtöbbjének ez a tipikus ismertető jele. Meg különösképpen a telepátia képessége, ami a emberi gondolatok kiolvasása és a szülőkkel történő tudatos vagy tudattalan kommunikáció formájában valósul meg eleinte.

Na, de bocsánat, hogy kissé eltértem a témától, de úgy éreztem ezt fontos tudnod kedves olvasó. Na, de menjünk tovább a telepátia témájának boncolgatásában.

A telepátia képessége mindenütt elfogadott az univerzumban és egyben egy természetes kommunikációs lehetőség. Szó szerint olyan, mint egy mobil telefon. Csak ingyenes és szinte lehallgatatlan. Egyelőre.(!!!)

Maga a telepátia az elme segítségével történik az esetek többségében. Legalábbis 60-70-80-as évekbeli tanulmányok erre jutottak a telepátia hivatalos részét illetően. A kormányzatok is megpróbálták még a második világháborúban és azt követően is és (sajnos) sokaknál sikerült is megzabolázni ezt a szépséges készséget.

Ennek következtében létrejöttek a kormány ügynökségeken belül is az olyan szervezetek melyek konkrétan kém elhárítással és az állítólagos "ellenség" megfigyelését tűzték ki célul. No, de ennyit a történelmi hátteréről a telepátiának. Rátérek magára a jelen kori telepátiára, amivel én is rendelkezem.

Mint mondtam. Telepátiával nagyon sok ember rendelkezik itt a Földön. Természetesen nemcsak itt érvényes ez, hanem az univerzum többi szegletében is. Én telepatikusan összesen másfél éve tudok kommunikálni.

A telepátia konkrétan egy olyan kommunikációs lehetőség, ami képes dimenziókon keresztül is átívelni. Sőt! A tejút rendszer vagy más galaxisok bármely planétájának lakójával vagy lakóival tudsz kapcsolatot létesíteni. Csak egyszerűen elhatároznod kell magad mellette.

Maga a telepátiát meditáció és folyamatos önfejlesztés keretében lehet kialakítani. Ehhez így külön instrukciókat azért nem fogsz találni egyelőre az interneten, mert te neked kell meghoznod egy egyszerű döntést, ha ténylegesen szeretnél telepatikusan kommunikálni egy másik Földi emberrel vagy esetleg pedig földönkívülivel. Itt most még mielőtt belevágsz a telepátia kialakításába, mert mondjuk felkeltette az érdeklődésedet. Elmondom a követelményeket, az előnyeit és a hátrányait is, mert hát mindennek megvan a maga követelménye, előnye és hátránya.

A sikeres telepatikus kommunikáció nagyban a függ az egyén spirituális fejlettségétől. Csak az olyan személy tud rendesen telepatikusan kommunikálni, aki nagyon mély önismerettel és hatalmas önbizalommal is rendelkezik. Tehát ismeri a Teremtő törvényeit. (Szeretet törvénye.) A világ dolgait számtalan oldalról (gömblátás mód) tudja rendesen vizsgálni és megoldani. Bele tudja élni magát, megérteni és érezni minden oldal tevékenységét, hogy az az adott egy vagy több tevékenység milyen hatással vagy hatásokkal van rá, másokra és a környezetére. Aki eléri ezt a szintet annak a telepátián kívül más készségei is kifognak fejlődni, ha persze természetesen szeretne mellette más képességeket.

A telepátia egészséges, kiegyensúlyozott és nagyon fejlett testet, szellemet és lelket (Ezen 3 egysége önmaga a tudat.) igényel.

A kommunikáció ezen formájának többféle változata van. Az egyik az, hogy a két személy egymásra néz és mintha ismerve egymást elkezdenek automatikusan bízni egymásban. Ez főképp az egypetéjű ikreknél, a spirituális családtagoknál és az ikerlángoknál szokott nagyon gyakori lenni. Egyszerűen előfordul mindig spontán, hogyha nem végeznek az előbb felsorolt személyek teljes agyi kapacitást igénylő tevékenységet, akkor megérezhetik, hogy a lélek testvérük örül, sír. Esetleg jó vagy rossz dolog történik vele. Az anyák is nem ok nélkül érzik azt, ha a gyerekük bajban van. Hiszen az azonos genetikájuk révén a kommunikáció egyszerűen lehetséges. Ez a kommunikáció egy magasabb spirituális törvény értelmében létezik. És ez a törvény nem más, mint maga az energiaáramlás törvénye.

Hiszen minden energiából és valamilyen szintű rezgésből áll. Minden energiaáramló pont között van egy nagyon fontos tényező, ami meghatározza az energia áramlását. És ez maga Földi értelemben vett távolság és más zavaró tényezők. Amik csakis a 3-ik dimenzióban vannak jelen. 3D felett nincs távolság. Legalábbis nem veszik számításba, mert az energia itt már sokkal zavartalanabbul és gyorsabban tud áramlani.

A kommunikáció következő fokozata az, hogy már két gyakorlott(!!!) telepatikus személy képes egymás gondolatait meghallani, ha célzottan egymásnak küldik. Ami rengeteg több évnyi gyakorlást is igényelhet.

Magából a telepátiából is létezik a jó és a rossz verziója. A jó telepátia a jó entitásoktól ered, akik más nem fizikai vagy más fél fizikai síkok lakói. Ide a földönkívüliek is számítanak. Gyakran telepátián keresztül kommunikálnak azzal, aki megkeresi őket. Akár kérdés vagy, akár ismerkedés céljából.

A pozitív entitások mindig hasznos, praktikus és segítőkész információkat adnak át. Nem fecsegnek órák hosszát, mert energia pazarlásnak érzik a fecsegést. Mindig határozott, egyszerű és rövid válaszokat adnak. Mindig próbálnak neked segíteni, ahogy tudnak, ha kérsz tőlük bárminemű segítséget. Persze összhangban a Teremtő törvényeivel.

Amikor velük kommunikálsz, akkor mindig nyugalmat, fel töltöttséget, éberséget, szeretetet és tiszta képet kapsz. Az ő kommunikációjuk nagyon finom és ezért minden tekintetben tiszteletben tartják a szuverenitásod is. A szíveden keresztül szólnak.

Ha a fejedben is hallod a kommunikációt azzal sincs gond. De mivel nagyon finom érzetként jön a szívedből a tiszta és pozitív telepátia. Erre próbálj mindig odafigyelni (Tedd a kezed a szívedre kommunikáció közben például, vagy pedig meditálj a kommunikáció megkezdése előtt.), ha nem érzed 100%-ig tisztának a kommunikációs partnered. Vagy pedig egy imposztort érzel. Ha a szívedben nem érzel semmi finom jelzést, akkor biztos, hogy egy hamis telepátiával van dolgod. Ami két dologban nyilvánulhat meg elsősorban.

Magával a tudatalattiddal beszélgetsz, ami hosszútávon képes lehet összezavarni. Szóval csak óvatosan! És egy a fontos. Sose siess előre a kommunikációval, mert az csak fölösleges erőlködéshez vezet. Zárd ki magát az időt, hogy eddig vagy addig tart a kommunikáció. Ameddig tudsz kommunikálni addig kommunikálj.

A másik dolog, amiben megnyilvánulhat a hamis telepátia. Az maga az ilyen tudatmanipulációs eszközök. Lásd mobiltornyok vagy a televízió. Szinte minden elektromos eszköz, ami nincs lefedve képesek rajta keresztül a Földi (!!!) kormányzatok hamis telepatikus üzeneteket küldeni.

A másik oldaliak (sötétek), akár földönkívüliek is inkább a hazudozásban, a gyors, értelmetlen, elnyújtott és bonyolult halandzsákban nyilvánítják meg a telepátiát. Elsődleges céljuk az, hogy összezavarjanak vagy pedig lejjebb vegyék a hited, az önbizalmad vagy pedig mások ellen próbáljanak fordítani. Légy mindig éber és tudatos. Figyeld meg, hogy te magad is, hogyan reagálsz.

Ha idegesen és félősen is, akkor az elméd védekezik a manipuláció ellen. Ezt csak erős elmével rendelkezők tudják megcsinálni. EZÉRT MEDITÁLJ RENDSZERESEN, hogy ez kialakulhasson nálad is!!!

A mentális védettség megóv a megszállottságtól is. Ezért is sokan a vallási fanatikusok közül nem szoktak rendszeresen vagy pedig egyáltalán meditálni.

A Földi kormányzatok HAARP alapú technikái (Már nem működnek a főbbek.) ellen is csak a befelé fordulással és folyamatos meditációval tudsz védekezni. Illetve még mellette arany piramis a telkedre és tegyél még lilás gömböket a gépekre, amik veled szemben vagy távol vannak tőled. Ezzel nagyon lecsökkented az esélyét annak, hogy manipulálva légy. Ezt mindig csináld meg, amikor úgy érzed, hogy erős külső nyomás jön a fejedre, ami mintha szó szerint rád ömlene egy erős sugár, ami mintha bele akar menni az agyadba. Akkor azonnal szólj Mihály Arkangyalnak vagy a segítőidnek, hogy távolítsák el rólad ezeket az energiákat vagy entitásokat.

Meditáció során is inkább mindig kérd meg a Teremtőt, az Angyalokat, a Felemelkedett Mestereket vagy a Galaktikus Föderációt, hogy adjanak neked útmutatást vagy pedig kérd a segítségüket, hogy óvva légy ezektől a támadásoktól. Sőt! Mindig a belső (szív) erődet használd és ne pedig kívülről próbálj energiát begyűjteni, mert nem biztos, hogy 100%-ig tiszta azaz energia.

A jó és pozitív energiák könnyűek, hűs fuvallat szerűek és finomak. A másik oldalé durva, fémes, fagyasztó, fárasztó és nagyon zavaró/idegesítő.

A telepátiára még visszatérve. Az olyan emberek, akik mértékletesen (Heti 2-3 alkalom nálam.) vagy pedig egyáltalán nem fogyasztanak húst. Azoknak nagyobb az esélye, hogy a telepátia képessége nagyobb hatásfokkal fog sikeresen üzemelni. Legalábbis ez egy nagyon fontos faktor, mert a túlzott hús bevitel besűrűsít az anyagi világba és, akkor bezáródik a kommunikációs csatornád a felsőbb világokkal. Ekkor csakis a Felsőbbik éneddel tudsz kommunikálni jobb esetben.

A telepátia létrehozása egy egyén esetében csakis úgy lehetséges, ha van másik olyan partner, aki hasonló vagy pedig egy kicsivel magasabb spirituális szinten van. Annak érdekében, hogy a két egyén energiái össze tudjanak bármilyen probléma nélkül kapcsolódni. Ez jelenleg a Földön nagyon nehézkes. Különösképpen a városiak számára, ahol nagyon sok a sűrű mesterséges anyagú tárgy és épület. Ez egy kezdő telepatikus számára nagyon lerontja az esélyt a normális kommunikáció lezajlására. Ha mégis ilyen környezetben élsz és mégis szeretnél gyakorolni, akkor te és a másik társad, aki veled azonos vagy kicsivel magasabb szinten áll vagy fordítva a spiritualitás spirális lépcsőjén. Keressetek olyan helyet, ahol nincs egy darab (Tényleg semmi!!) tárgy vagy bútor sem. Ugyanis bármilyen zavaró tárgy megzavarhat a koncentrációban és, akkor lehet előröl kezdeni az egész gyakorlást. Ami nem jó dolog pláne egy kezdőnek.

És teljes síri csendnek kell lennie. És csakis egymásra legyetek hangolva mindvégig. Az első pár alkalommal még a telepatikus beszéd nem fog semennyire sem menni, de ahogy minél többet és tovább gyakoroltok. Tapasztalni fogjátok, hogy megérzitek akár egymás gondolatait is. Oszt egy jó termékeny és kitartó munkával töltött időszak után meglesz a gyümölcse a sok gyakorlásnak. Lehet egyébként a segítők segítségét is kérni a telepátia készségének kialakításában. Csak ez is sok időt vehet igénybe. Attól függ, hogy ki hogyan áll hozzá. Ha ténylegesen szeretnél telepatikusan kommunikálni, akkor ezt a Létezés (Isten/Forrás) érzékelni fogja és, akkor olyan szituációkat és tanításokat fogsz kapni különböző módokon, hogy előbb vagy utóbb lehetséges lesz másokkal a sikeres telepatikus kommunikáció.

Ezért is kedves olvasó! Még mielőtt bármibe bele kezdesz. Nézz utána alaposan, hogy minek mi a követelménye, mi lehet az előny és mi a hátránya.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. március 25., hétfő

17. Bejegyzés: A magyarság és a kozmosz.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben magáról a magyarság igazi eredetéről és a kozmoszban lévő valódi kapcsolatunkról lesz szó. De még mielőtt bele is vágok a téma kivesézésébe. Szeretném az én gondolataimat megosztani veletek. Ezeket a gondolataimat ne történelmi anyagnak vagy tényeknek, hanem csakis az én személyes meglátásaimként kezeljétek. Igazából a meglátásaim a jelennel kapcsolatosak.

Amint leírtam a gondolataim. Azonnal rá is térek a történelmi részekről szólóan dióhéjban, hogy mindenki érthesse az összefüggéseket.

Na, de most előbb hadd kezdjem az én személyes meglátásom. Ezt azért kívánom megosztani, mert én ezek során tapasztaltam meg, hogy mit is jelent valójában magyarnak lenni. Ezzel együtt embernek is itt a Földön. Mint mondtam. Ez csak az én véleményem. Nem kötelező velem egyetérteni.

A saját gondolataim a magyarságot illetően a következők. Én azért vagyok magyar, mert én is ide születtem le. Beszélem és alkalmazom is a tudás nyelvét minden itt lévő pillanatomban. Én saját magamat nem magyarnak vallanám, hanem inkább kozmikus embernek, mert nem igazán tudok olyan életvitelről beszámolni az előző életeim ismeretének tekintetében is, ami arra a következtetésre juttatja az embert, hogy mégis, ahol él az a hely a számára az otthona. Én az otthonomnak magát a kozmoszt tudom tekinteni. A Földet csakis egy állomásnak, ami csak egy a sok közül az utazásaim során.

Ezért is nem tudom és nem is fogom magamat egyetlen egy vallás, egy politikai párt, egy nemzet fiaként vagy, akármilyen más Földi dologban hozzátartozónak vallani. Hiszen én is egy szabad szuverén lény vagyok. Akárcsak más nemcsak itt a Földön, hanem szerte az egész univerzumban.

Ezért nem tudok és nem is szeretnék egyetlen egy történelmi szempont mellett sem lándzsát törni. Vagyis azt, hogy az az adott esemény vagy események sora miért volt jó vagy esetleg rossz bárki vagy bármi számára. És mivel úgy látom a történelmet, hogy mind a két oldalnak a részét megtapasztaltam nem szeretnék értelmetlen és lealacsonyító ítélkezést meghozni. Mert én csak a Teremtőt ismerem el, mint ítélkezőt. Konkrétan csak azt szeretném ezzel mondani, hogy a történelmi ismereteimet mind a két vagy esetleg több oldalnak szemszögéből megtudom tekinteni, érteni és beleélni is magam az adott lény vagy lények helyzetébe. Ezért is lehetséges elérni a semlegesnek is nevezhető történelmi szemléletet, ami nem ad táptalajt a bosszún alapuló revízióknak és az értelmetlen pártokon vagy nemzetiségi alapokon nyugvó konfliktusoknak.

Most egy olyan eseményt szeretnék jelen esetben példázat céljából felhozni, mint amilyen 1920-ban Trianon volt.

Nos, mint mondtam. Mind a két félnek. Vagyis a magyaroknak és a nem magyaroknak is megtudom érteni az akkori szándékát és indítékait is, amik kiváltották az akkori sajnálatos eseményt is. És ezzel együtt levonni a néhol nagyon durva tanulságokat is, hogy többet ez a "nagy" esemény ne ismétlődhessen meg.

Ezért egy kicsit szeretnék írni Trianonról is dióhéjban, hogy az az esemény miért is történt meg, akkor 1920-ban.

Amikor a központi hatalmak különböző belső és külső okok miatt is. A tudatos és tudattalan nemzeti, ideológiai és nemzetközi széthúzás, a háborús végkimerülés, a külső megszálló hatalmak által végrehajtott intézkedések és a gazdasági illetve katonai tényezők együttes hatása és ellenhatása révén. Az akkori államok, mint a Német Birodalom, az Osztrák-Magyar Monarchia, a Török Birodalom és Bulgária hatalmas vereséget szenvedtek el az I. világháborúban.

Németország, mint a ma is hivatalosan "legfőbb" agresszor államként emlegetett hatalom. Elvesztette a gyarmatait, a katonai erejét drasztikusan lekorlátozták. A gazdaságát meg szabályosan a megszálló erők és kormányzatok javára alakították át, hogy tudja fizetni folyamatosan addig, ameddig kell a jóvátétel címszó alatt befutó hadisarcot. Ezt persze az ottani, vagyis német ajkú lakosság egyáltalán nem nézte jó szemmel, mert a legalapvetőbb élelemforrások zömét is eleinte elakarták vonni a megszállók javára. Csak a folyamatos passzív ellenállás következtében ez végül hála Istennek elmaradt. Amit persze gazdasági portékákat zsákmányoltak a megszálló hatalmak. Lásd Franciaország és Belgium inkább elherdálták, mintsem bölcsen használták volna fel.

Addig meg egy másik állam. Vagyis a Németországgal szomszédos Osztrák-Magyar Monarchia szétesett. A szétesés oka elsősorban a nemzetiségek függetlenedési vágyából és a külföldi angol, francia, orosz és amerikai pénzek által megtámogatott puccsokat végrehajtó csoportoknak voltak köszönhetők. Másodlagosan meg a katonai erők hatalmas vérveszteségei miatt. Nem csak osztrákok, de magyar, román, szerb, szlovák, ukrán, cseh, szlovén, horvát, lengyel és olasz is szolgáltak az OMM haderejében. De most inkább tovább a magyarokhoz, mert a sort még lehetne hosszan folytatni, de inkább erről egy másik bejegyzésben lesz szó bővebben.

Itt most csakis a magyarokra és a kisantant által alkotott kötelékre szeretnék kitérni. Amikor is kitört a szintén magyar forradalom 1918 őszén, ami következményeként kikiáltotta a független Magyarországot az OMM-ből és később a Habsburgoktól. Mellékesen létrejött másik külföldi segítségekkel is néhány olyan állam, ami 1918 és 1920 között a szín magyar területekre és értékekre is igényt tartott.

Ilyen volt az akkor megalakult Csehszlovákia és Jugoszlávia (Szerb-Horvát-Szlovén Királyság). Egy harmadik állam is, amelyik már ekkor is létezett Románia. A területe a duplájára nőtt Erdély elfoglalása révén.

Ez a három félrevezetett nemzet más és más háttérhatalmi bábok segítségével tudatosan felszított sovinizmus és nacionalizmus segítségével és egy akkor nagyon teret hódító ideológia (pánszlávizmus) révén létrehozott egy olyan szövetségi rendszert, ami szó szerint elzárta Magyarországot a külvilágtól. Ez a szövetség maga a Kisantant volt, ami természetesen nemcsak az akkori Németország hátába, hanem a magyarok esetleges megfélemlítésére és féken tartására lettek telepítve, ha bármilyen tekintetben is pisszenni mernének, hogy nekik a Trianoni békediktátum semmi esetre sem helyes.

Ausztria is inkább elzárkózott és a tudatos széthúzás érdekében a magyarok ellen fordították az osztrákokat. Ebből lett Burgenland elfoglalása. Természetesen voltak kísérletek a magyarok más népek elleni fordítására is. Csak hát az bizonyos érdekek illetve a magyarok viselkedésbeli dolgai miatt inkább alább hagytak. Hiszen a magyar ember alapból nem olyan, hogy másokat bántalmazzon akár milyen tulajdonsága miatt. Sőt! A nem magyarok között is a legtöbben ilyenek.

Itt még mielőtt megtörtént a Trianoni szerződés aláírása. Szeretném elmagyarázni, hogy a magyar ember ekkor mit is csinált. Megvédte a legtöbbje az otthonát, akik otthon maradtak. Természetesen, akik visszatértek a háborúból, azok többsége sem lelkesült egy újabb honvédő háborúért, de mégis megtették, mert valami nekik ezt sugallta. Hiszen ez is egy káros dolog volt, akárcsak minden, ami rombolással, gyilkossággal és pusztítással járt és jár.

A cseh, a szerb és a román emberek, akik fel lettek tüzelve koholmányok segítségével. Ahol magyarok éltek ott őket elkezdték elüldözni vagy pedig leöldösni. Ez tudom. Egy akkori és mostani magyar ember számára is hatalmas fájdalommal és szenvedéssel ér fel, akár beszél, hall vagy olvas róla. De az akkori magyarok is azt csinálták, hogy mindenáron az antantnak akartak jót. Lásd Károlyi kísérleteit...

Ezek a kísérletek, hogy mutatkozzunk barátságosan az ellenségnek. Akármi az ára. Sosem fogják az ellenfelet meghatni, mert az ellenfél, aki tudatosan lett felheccelve és örömmel hajtotta végre a tetteit. Inkább a gúnyra, a kinevetésre, a megalázásra és a megvetésre adnak okot.

A józan ész ekkor azt mondja, hogy védd meg magad. A szíved is ezt jelzi, hogy a te magad ellenségét, aki rád támad, mert elakarja venni az életed vagy, akár a rokonaid életét. Semlegesítened kell kerül, amibe kerül. Te azt hagynád? Szerintem egyértelmű a válasz, hogy nem. Az olyan ellenfél, amelyik úgy viselkedik, hogy örömét leli a fosztogatásban, a gyilkolásban és az összes erőszakos cselekményben. Az miért is hatódna meg attól, hogy te magad mosolyogsz rá és átakarod ölelni? Maximum azt éred el nála, hogy megdöbben és jobb esetben életben hagy, mert úgy gondolja neked úgyis mindegy már.

Azért cselekedett akkor az összes ideológiás politikus Magyarországon is úgy, ahogy. Mert nem volt magyar. A nyelvet beszélte, de a szíve nem az volt. Hanem más. Nem e világi ember. Hanem a félelem embere. A félelem hajtotta és hajtja minden tettét. Hamis ideológiákban és vallásokban keresi és magyarázza meg körmönfontan a tetteit.

A szív útja szerint is, akkor a magyarok megvédték magukat, akiket nem hatott meg a politikusok beszéde. Hiszen az önvédelem jog és kötelesség mindenütt. Az ideológiák is megragadták ezt az Isteni törvényt, de úgy csűrték és csavarták, hogy végül egy zagyvaság lett belőle.

Ennyire tudta és tudja a törvényeket a háttérhatalom tagsága és beavatott alattvalói, de nem tudják építően használni. Hiszen nekik a szívük kő és nem pedig lágy és meleg.

Trainon célja az volt elsősorban, hogy a magyarságot területileg tönkretegyék. Természetesen emellett minden formában. De mivel ők is tudják, hogy csak lassan és vért izzadva tudták és tudják ezt végrehajtani. Ezért a félelem addig bennük marad, ameddig akár egy magyar is létezik. Ami az ő vesztük egyben is, hogy a magyarok még ezek ellenére is föléjük emelkednek. A legnagyobb romhalmazok közepette is. Én ezt tapasztalom a mostani időkben is. Egyszerűen képtelenek kiirtani a tudás népét. Igaz a létszám megcsappan, de attól még létezni fog és azok a hatalmak érnek véget, amelyek a magyarok kiirtására esküdtek fel.

Lásd megszűnt Csehszlovákia és Jugoszlávia. Csak meggyengült utódállamok maradtak. Amibe persze beletartózik a karmikus adósságuk is, ami a vesztüket okozta és okozza. A mostani időkben is nagyon odacsap nekik a karma. Ezért is érvényes örökösen ez a mondás, hogy "Ki mint vet, úgy arat."

De! Én úgy vagyok a régi történelmi eseményekkel, hogy megbocsáthatóak teljesen. Nem pusztán valamilyen könyörületből, hanem azért, mert megtanította az adott esemény a leckéjét. Amiből le kell vonni minden egyes tanulságot és nem hagyni, hogy még egyszer előfordulhasson. Egyedül csakis a tudatos elme tudja ezt megérteni és alkalmazni egyelőre. Hiszen azok, akkor történtek és régi kori energiákat tartalmaznak. Nem pedig mostaniakat és frisseket.

Ezért is örülök, hogy megoszthattam a gondolataim egy szeletét veled kedves olvasó. Most, hogy a gondolatom leírását befejeztem rá térek azonnal a magyarság és a kozmosz tökéletes kapcsolatára.

A földönkívüliek fülében nem új keletű, hanem teljesen köztudott, hogy a mag népe. Vagyis a magyar maga a tudás nyelve és egyben a tudás népe is. Ezért is szeretnék a magyarokat kiirtani minden áron az itteni és földöntúli erők is. Csak hát ez bizonyos Teremtői okokból egyszerűen nem sikerül.

A Kárpát-medencéből ered minden, mert ide reinkarnálódtak azok a lelkek (magok), akik olyan hatalmas tudással rendelkeztek és rendelkeznek, hogy hatalmas feltalálók, tanítók, gyógyítók és sok más tehetséggel megáldott emberekként élnek itt közöttünk és jönnek ki a sorainkból. Igen közöttünk. Csak még a Teremtő bizonyos okok miatt még a háttérben tartja őket. De, amint el fog jönni az idő. (Már itt van a küszöbön.)

Ezek az emberek csodákat fognak okozni a világnak. Pusztán egy gondolatuk tökéletes megfogalmazásával vagy akár puszta jelenlétükkel valahol. Vagy, akár csak egy beszélgetés segítségével is bölcsebbé és éberebbé teszik azokat az egyéneket, akik spirituális értelemben nem tartóznak (még) a mag népéhez/lelkekhez.

Egyébként a magyarok (magok) mindenütt megtalálhatók. Olyanok is lehetnek magok, akik nem magyarul beszélnek, vagy nem magyar a felmenőjük, de mégis részesednek magából a tudásból. És itt nem lexikális tudásról van szó, hanem magáról a spiritualitás azon szegletéről melyeket kevesek tapasztalhattak meg az idők folyamán. Különböző történelmi folyamatok és események miatt, amikbe most nem szeretnék túl mélyen belemenni, mert nem az én dolgom ezeket elmondani.

A magyarság kapcsolata a kozmosszal abban keresendő, hogy voltak közöttük olyanok, akik tudtak kommunikálni az éggel. Pontosabban földönkívüliekkel. Ilyen emberek voltak főképp a táltosok. Akik nem csak férfiak, hanem nők is voltak. Őket meg aranyasszonyoknak hívták. Ez a tudás, amibe az akkori táltosok és más nem magyar beavatottak részesültek. Maga a kozmosz tudása volt.

Ezt a tudást főleg Sziríusz A beliek és Plejádiak hozták magukkal. Nemcsak a magyarok közé, de a legnagyobb mennyiséget itt dolgozták fel. Ez a tudás átadás főképp Atlantisz és Lemúria pusztulását követően zajlott le. Kronológiailag 20-22.000 éve kapták meg az itt is élő beavatottak azt a tudást, ami maga a kozmosz tudása is volt. Ami nem más, mint a Jézus által is hirdetett és azóta ezer féle képpen kiforgatott feltétel nélküli szeretet volt. A magyarok elsődlegesen nem könyvekben, hanem egyszerűen a szívükben és az elméjükben hordozták a tudást. Ezért is nevezik a szív útjának a szeretet útját nemcsak a magyarok, hanem a világ más tájain élő beavatottak is.

A Kárpát-medence még mielőtt be lett volna népesítve a szkíták, hunok, avarok és végül magyarok által. Egy hatalmas szent helynek számított és számít a mai napig is. Csak azzal a különbséggel, hogy amikor nem volt lakott, mert a Teremtő tervei így rendelkeztek a kárpátokat illetően. Akkor az ide tévedőkkel mindig tudatták különböző egyértelmű jelek segítségével, hogy itt nem szívesen látottak a Kárpátok őrzői számára. Ezért választhattak. Vagy békésen kifelé mennek a Kárpátokból vagy betegségek vitték el őket. Ez alól csakis a tiszta lelkű és szívű emberek voltak kivételek, akiken látták és érezték is a Kárpátok őrző szellemei, hogy nem akarják bolygatni a Kárpátok semelyik szegletét sem, hanem csak átutazóban vagy pedig zarándoklatban vannak.

Azért itt él a legtöbb mag (cirka 90-95%), mert ez a hely a legeslegvédettebb mindenféle katasztrófától. Nem csoda, hogy sokaknak fájt és fáj a foga erre a helyre. Meg még az sem csoda, hogy minden egyes elmúlás után innen indult virágzásba maga a Föld szinte összes kultúrája. Itt nemcsak az itt fellelhető nyersanyagokról van szó, hanem magáról az itteni tudásról is, amit nagyon fontosnak és érdekesnek tartanak azok, akik csak pusztán egyszerű érdeklődésből, addig meg mások puszta irigységből beszélnek és gondolkodnak a magok tudásáról.

Ezért is próbálnak bármi áron megszabadulni a magoktól. Mert úgy félnek tőlük az elnyomók, akár csak a sok pénzes ember, hogy az egyszerű emberek közül rájönnek nagyon sokan arra, hogy valójában a pénz értékét csak maga a fantáziánk szabja meg és semmi más.

De hát mégis van sok tényező, ami miatt egyszerűen nem sikerül a kiirtásunk sehogy. Még ők pusztulnak bele, addig meg mi kiemelkedünk ezek ellenére is. Lásd csak a történelem különböző korszakaiban létező birodalmakat. Hát igen. Nem sértetlenül, de nem is meggyengülve kerültünk ki minden ilyen eseményből. Ebből is úgy tudunk kikerülni szinte már sértetlenül, ha minél több magyar ember a szív útjára lép. Ez az egyetlen lehetőség a szabadulásra. Semmi más. Minden más, ami nem a szív útja. Az csak ő hozzájuk vezet vissza.

A régi korokban is ezért maradt meg a mag és nem más miatt. Más különben elpusztult volna, mert nem a szív, hanem az anyag és rideg elme útját követte volna. Sajnos ebben az időszakban is a magok nem vezetők, hanem a ranglétra legalján vannak. Pedig ez teljesen méltatlan dolog az ő számukra is. Ezt csakis az elit tette velünk, mert azt hitték, hogy ezek közepette is vagy belehalnak vagy feladják a tudásukat a magok. De hát ez is balul sült el, akárcsak minden, amit ellenünk készítettek elő. Mégis, amikor mi beleléptünk az általuk előkészített csapdákba. Mindig a szív útjára léptünk és sikeresen kerültünk ki belőle. Most is így lesz, hiszen csak ezzel kivitelezhető és nem másképp.

Ebben is próbálnak segíteni a maguk módján a csillagtestvéreink. Természetesen csak a háttérben tevékenykedve, mert nem akarják megzavarni az emberek nagy többségét, akik még mindig csak bukdácsolva, de már elindultak a saját szellemi útjukon.

Itt is a magyarságnak segítik a legtöbbet elsősorban. Mert felkerülnek méltó helyükre az elkövetkező időszakokban és megfogják kezdeni a tevékenységeiket. Ezért is fontos megérteni. Minél többen a szív útját választjuk. Annál hamarabb, jobban és többen rájönnek, hogy az életet lehet békében, szeretetben és csodálatban is élni. Mellőzve mindenféle szélsőséget és negatívitást. Ezt fogja a Teremtő is előkészíteni az eljövő időszakokban. Az eljövő katasztrófák is nem ok nélkül fognak jönni. Hanem ez lesz a vizsga egyik szakasza. Aki a szív útját válassza sikerrel jár. Aki meg nem az nem.

Ezért is csakis rajtunk múlik és nem másokon, hogy hogyan lábalunk ki ebből az egészből. Nemcsak magyarként, hanem német, angol, olasz, orosz, üzbég, török, kínai stb. nemzetűként is. Közöttük is vannak magok. Csak sokkal kevesebben.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2013. március 19., kedd

16. Bejegyzés: Márcis 15-ei helyzetjelentés és az Isteni terv.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy helyzetjelentést és egy teljes körű képet szeretnék neked nyújtani a Március 15-ei havat és az Isteni tervet is illetően.

Mint azt te is tapasztaltad kedves olvasó nem csak mostanában, de az elmúlt évtizedekben (1989 óta.) is, hogy van itt kis hazánkban egy "kis"csoport, akiket most nevezzünk csak el magának a politikai elitnek. Azokra az alakokra gondolok itt ezen megnevezés alatt, akik különböző csipet csapatokat (pártokat) alapítanak és bevonulnak egy épületbe 4 évente ciklikusan, amit mi is a köznyelv tekintetében parlamentnek (gallyra mentnek) is nevezünk. Azok a személyek kitaláltak/kitalálnak sok-sok szabályt (törvényt) annak érdekében, hogy az ő általuk nagyon is precízen kigondolt rendszer "bebetonozva" legyen/lehessen. Csak hát ők mivel olyan távlatokba gondolkodnak, hogy a tudásukat csakis az önös érdekeikre használják. Ez hosszútávon megfogja bosszulni önmagát. Ezért is indult el egy olyan "energia" már az első pillanatoktól kezdve ide a mi bolygónkra is, ami elkezdte és még most is folyamatosan és egyre erőteljesebben rázza meg az embereket azzal a hangos/hangtalan mondatával, hogy "Ébredj már és cselekedj! A magad és az univerzum érdekében is!". Ezt a mondatot mindenki fülében eleinte suttogva mondja. De aztán, ahogy ez az energia látja/érzi, hogy semmi reakció nem jön a suttogásra. Elkezd egyre robajosabban és intenzitással ez az energia megmutatkozni és beszélni. és csak ezt az idézett mondatot ismétli szüntelenül. Egészen addig, ameddig fel nem fogja a hallója, hogy ez az energia nem bántani, nem rabszolgává, de még elpusztítani sem akarja őt. Hanem csak pusztán felébreszteni. Felébreszteni mindenkit veled együtt a Földön, akármilyen módon annak érdekében, hogy a Föld megmeneküljön és a rajta/benne élő emberek ismételten képbe jöjjenek a saját hatalmukat, tudásukat és bölcsességüket is illetően.

Na most! Ez az elit is ismeri ezt az energiát. Ők is teljesen tudatában vannak annak, hogy ez az energia, hogyan működik. Már megpróbálták megzabolázni nem egyszer, de mind ez idáig sikertelenül. És ez egészen addig így is lesz, ameddig fel nem fogják, hogy ezt az energiát nem lehet sehogy sem megzabolázni az ő önös érdekükben. Ugyanis ez az energia egy intelligens Isteni energia. Maga a Teremtő energiája.

Ami mindenkit körbeölelt, akkor március 15-én és azon túl körbe ölel minket most is. Nem csak minket magyarokat, hanem magát a Földet is. Ez az energia nem fogja engedni senkinek sem, hogy az emberiség vagy, akár maga a Föld elpusztuljon. Március 15-e egy bizonyítéka volt annak, hogy ez az energia mindenkinél ott volt és van. Most már azon is ügyködik szimbiotikusan mindenkivel, hogy ezt az elitet. Nem csak a magyarországit, hanem a többi ország elitjét is elmozdítsa a helyéről és átadja a helyét annak a rétegnek. Akik tudják a mások érdekeinek szem előtt tartása mellett is ezt az energiát használni a közjó érdekében.

Ez az energia fogja a Világtanács tagjait is áthatni, amint végre az emberek a saját szellemi/fizikai/lelki részüket is hozzá téve magát a Fényt fogják szolgálni. Nem csak itt a Földön, hanem azon túl is. És ezt csakis a "mostban" tartva. Nem pedig a múltban vagy a jövőben.

Ez a nap. Vagyis március 15 egy olyan mérföldkő volt a magyarság, de ezzel együtt az emberiség vagyis inkább önmagában az emberség számára, hogy a változások nagyon gyorsan és nagyon erősen is képesek manifesztálódni. Lásd a mentési munkálatok során tanúsított viselkedést. A nagy többség a szív útját választotta, ami a Teremtő szemében egy teljesen csodálatos dolog. Addig azok, akik inkább a fejük által diktált logika szerint jártak el, azoknál a Teremtő elszomorodott, mert elbuktak egy fontos leckét és ezért majd máshol fogják folytatni az útjukat. De hát igen. Minden csakis a választásodon/döntéseden múlik és semmi máson.

Az elkövetkező időszak az elit számára is megfogja mutatni, hogy a szív útját tudatosan elutasítani meglehet tenni. Csak, akkor azt is vegyék tudomásul, hogy viselniük kell a következményeket. Nem számít, hogy hogyan, de viselni fogják. Vagy még az itt létük alatt vagy pedig azt követően. Isten nem ver bottal. Szokták mondani.

Én is, amikor meghallottam, hogy az emberek, hogy bántak egymással a együtt töltött idő alatt örültem és megerősödtem a hitemben. A föntiek is csodálkozva és örömködve néztek le a Földön élőkre, hogy végre a szívük útjára léptek nagyon sokan. És nem nézték a külsőségeket, hanem csakis a belsőt. Vagyis azt, ami összehoz mindenkit.

Ez számomra arra is egy külön bizonyíték, hogy a Teremtő mindenki életében jelen van, akár tudomásul vesszük, akár nem. Egyszerűen már ordítva mutatja, hogy mindenben a Teremtő jelen van.

Ez persze az elit számára is mutatja, hogy a Teremtő felülírja az ő számításaikat mindenféle módon. Nem hagyja annyiban, hogy mi a rabszolgáik legyünk. Természetesen ehhez a mi akaratunk is szükséges. Nem lehet leülni és várni, mert a Teremtő sem végez el helyettünk semmit. Csupán rajtunk keresztül tudja érvényesíteni az erejét és az akaratát. Ezt fontos megérteni és tudomásul venni.

Így működik maga az Isteni terv is. Nem pedig másképp. Ez az igazság. A te hozzájárulásod nélkül nem fog változni semmi. Csak egy helyben leszel. Ezért nagyon fontos dolgoznod önmagadon, hogy a negatív viselkedés mintáid törlődjenek és ezzel együtt teremtened a saját új világodat, hogy a régi eltávozhasson.

Egyébként szeretném neked elmondani, hogy mit hiúsított meg a hó március 15-én. A koholt alapokon elképzelt rendkívüli állapot bevezetését hiúsította meg, mert a politikai elit is tudja jól, hogy nem kedvelik őket az emberek zöme és valahogy mindenáron megakarták őrizni a hatalmukat. Te is tudod, hogy a tüntetéseket ők maguk (A pártok.) szervezik és huligánokat fizetnek meg, hogy balhézzanak.  Ezt tervezték 15-én és ezt tervezik még mindig.(!!!!!!) Még a békés demonstrációkra is küldenek ilyen fizetett huligánokat, akikre aztán ráküldik a rendőröket, hogy verjék azt szét. Természetesen a huligánok mindig a mélyén vannak a tömegnek. (Erről bővebben egy másik cikkben lesz szó, hogy hogyan lehet őket megbuktatni békés eszközökkel anélkül, hogy káosz és vérfürdő legyen a vége. A Teremtő is ebben segédkezik, ha erre koncentrálunk.) De hát a Teremtő szeme mindent lát. Ők ezt nem akarják megérteni vagy nem is képesek rá. Ezért is jött ez a hó, ami vizsga volt a mi számunkra magyaroknak is. A Teremtő látni akarta, hogy mennyire tanúsítunk egymás felé feltétel nélkül szeretetet. Vagyis inkább bizalmat egymásban. Elfeledve a 2%-os különbségeket (bőrszín, politikai nézet, vallás, nemzetiség stb.). És lám meg is lett az eredmény. Sajnos 3-man az életüket vesztették, de ők is nyugodjanak békében.

Az események meg, amik megmutatták ezt a fejetlenséget, amit a különböző hatósági szervek tanúsítottak az események láncolatában. Azt mutatják egyértelműen, hogy mindenáron a fegyveres erőkre pazaroltak el inkább minden erőforrást. Semmit sem akartak foglalkozni (Kinek inge ne vegye magára.) az emberek kimentésével. Oszt még volt "bőr" a képükön azt mondani, hogy nem halt meg senki sem a katasztrófában és a mentések során maximumot hoztak ki magukból. Na ez mutatja egyértelműen, hogy egyik politikusban és pártban sem szabad megbízni. Csakis egymásban feltétel nélkül és bármi megosztó jellegű dolog nélkül. Ez az egyetlen lehetőség a sikeres kiszabadulásra az elit rabláncaitól és nem pedig más, ami erőszakos vagy pedig vérfürdőt eredményező esemény. Az csak az ő módszerük és nem pedig a Fény módszere. A katasztrófa is megmutatta, hogy mit kell tennünk. Ennyire egyszerűen és nem másképp.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény


2013. március 6., szerda

15. Bejegyzés: A pénz, a világ és a spiritualitás.


Üdvözöllek kedves olvasó!

Ez a bejegyzés egy hatalmas elemzés lesz, amit én magam és Amália közösen végeztünk el a Földi helyzet egyik sarkalatos részét illetően. És ez a téma maga a pénz témája volt. Ugyanis te is tudod kedves olvasó, hogy itt a Földön maga a pénz is egy energia. Jelen esetben egy csere energia, amit más szolgáltatások igénybevétele vagy portékák megvételét követően "gazdát cserél". Ez az energia is áramol, mint akárcsak a többi. Ha nem áramolna, akkor abból csak zavar keletkezne. Mint ahogy most az van belőle. Lásd a emberiség jelenlegi "gazdasági" válságát, ami valójában egy az emberiség kollektívájának lelki válsága. Ezt tudjuk sokan, hogy ez a válság félig tudatos és tudattalan is volt.

Azért tudatos, mert az elit eltervezte, hogy így akarja a világot a maga uralma alá hajtani. Csak nem számolt azzal, hogy vannak személyek és más csoportok, akik a mellérendelés és nem pedig az alárendelés hívei. Ilyen nagyon sok van a világon most is. Addig meg az alárendelést igénylők vannak sokkal kevesebben, de mégis meghatározó erejük volt (van egyelőre), hogy sokat a terveik közül véghez vigyenek. És véghez is vittek.

De ehhez az is kellett, hogy más nem-fizikai/nem-földi erők, amelyek más és más érdekekkel rendelkeztek/nek. Azok ezzel a kisebbséggel kapcsolatba kerültek különböző módszerek segítségével és megbeszélték közösen a terveiket. Tulajdonképpen a Földi történelmi idők késői szakaszában (I.e. 20.000 és I. u.1900-as évek között.). És ez a megbeszélések hada a következőket eredményezte az 1700-as évektől kezdve miután megalakultak az ilyen-olyan szervezetek és csoportok. Azok kezdték el kitervelni nemcsak évezredekre, de korszakokra is bontva a terveiket. Minden egyes korszaknak megvolt a maga módja és ideje. Most ebbe nem akarok belemerülni, mert a cikk nem erről szól.

Végül is sok tervük megvalósult, de azoknak a terveknek nem csak rossz oldala, hanem jó oldala is volt. A jó oldal onnan jön a képbe, mert katalizálta magát a mostani változást. Vagyis az akkori és jelenlegi állapotból mutatni kezdett a Létezés egy kiutat. És ez a kiút maga a spiritualitás útja. Természetesen mentesítve a Földi szervezetek "szennyétől". (Kinek inge ne vegye magára.)

Ezt ragadták meg a földönkívüli és a földi segítőink is, hogy minél többen ébredjenek rá és kezdjenek el kutatni a dolgokat illetően. Előbb ébredjenek fel ebből a "részegségből" és kábulatból (Tudatlanságból). Akinek sikerül az természetesen csak fokozatos ébresztést kaphat/ott, mert különben megbolondul. És az ebbe a pozitívum, hogy a másik oldal is ezt csinálja tudattalanul. A kezdeti sikerek után a terveik sikeressége elkezdett nagyon lassan, de egyre lejjebb jönni. Mostanra a sikereik már csak nagyon kevés embert tudnak mondjuk így lelombozni. Ők azt gondolják, hogy ezzel ugyan úgy mennek a régi megszokott módon az általuk épített világba.

"A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve"...

Szóval ezért is javallott megérteni kedves olvasó, hogy a saját utat járni, ami nehezebb, de sok tanulságot szolgáltat azt érdemesebb járni. Mint szemben a kikövezett úttal, amiről te is tudod úgyis, hogy hová vezet. Ez maga a tudatos része ami az elitnek valamiért kapóra jönne, ha sikerülne. De ezért is nem fog sikerülni, mert rengetegen nem asszisztálnak már a terveikhez úgy, ahogy ők arra számítottak. Bár ezzel ők is tisztában vannak, hogy a módokon változtatni kell, ha tovább akarnák vinni a terveiket. De mivel egyre többen figyelnek oda a részletekre ezért az ő általuk eszközölt változtatások esélye is csökkenő tendenciát mutat, hogy másokra hasson. Ezért is pánikoltak be és most is kapkodnak a terveiket illetően.

Ameddig az agyukat használják a szívük helyett, addig csak nekik lesz rosszabb, mert belülről rothadnak el. Ezért is fontos megérteni, hogy az ilyen ember, aki röhög rajtad illetve tudatosan rosszat akar neked. Az valójában csak önmagát bántja és nem pedig téged. Ezért is fontos a megbocsájtás. Akármilyen nehéz is. Ezért is jön képbe itt az emberi szív. A szívünkben is mi van? Maga a feltétel nélküli szeretet. Csakis ez az alapja a Létezésnek. Ameddig valaki csak egy érzéketlen lényként éli a létét annak csak a pusztulás és a lesüllyedés fog jutni osztályrészül. Ez az univerzumban egy törvényszerűség.

A tudatos része itt ér véget dióhéjban. A tudattalan része az ő terveiknek inkább az általuk és a mi általunk is gerjesztett energiákban keresendőek. Az ő energiáik rendkívül súlyosak, de ezzel együtt sokkal több energiát is emésztenek fel (pocsékolnak), mint amennyit élesztenek fel vele. Ez is egy törvényszerűség.

Az energia, amit mi magunk is árasztunk folyamatosan megállás nélkül tudatosan vagy tudattalanul is hatalmas változásokat hoz el a világban. Akárcsak az, ha egy cserép virágot elültetsz a kertedben. Az is változás. Hiszen bővítetted az univerzumot egy élettel, ami összhangban működik a Létezéssel. Magyarul belélegezhető levegőt termel a másik izgő-mozgó élőlények és a te számodra. 

Maga az energia jön és keresi a módját, hogy hogyan lépjen kapcsolatba a másik energiákkal. Akár alacsony vagy magas rezgésű. A tudattalan része most jön itt igazán a képbe, hogy az elit tervei energetikailag nagyon erősek voltak még az 1700-as és az 1900-as években, amikor a Tudást a saját érdekükben használták. És ez persze nekik jó volt, de ahogy az idő ment előre a történelemben. Úgy kezdett el csökkenni lassan azaz energia halmaz, ami támogatta a terveiket. És mostanra ezek az energiák elúsztak vagy pedig átalakultak. Az átalakulás a pozitív energiák következtében lehetséges csakis. Az elúszás meg abból, hogy egyszerűen egyik energia sem marad egy helyben sosem, mert a változás örök. Szóval a kozmosz is megtudja oldani itt a problémákat e térről.

Ezért is fontos ezt megérteni, hogy az ő támogatásaik, amik a nem-fizikai elittől és a különböző csatlósoktól jöttek azok elkezdtek teljesen megszűnni és ezért is inkább elbarikádozták mostanra magukat az itteni fizikai elit tagjai. Innen jött az mostanra, hogy szinte már csak a médiára és a pénzügyre támaszkodnak. Csak is ez a két kulcs tényező van, ami még adja nekik a "látszat" hatalmat. Addig meg a másik emberek, akik itt "alvóknak" illetve még tudatlanoknak is nevezhetőek. Ők egy hatalmas változót alkotnak a képletben. Pontosabban egy semlegesnek is nevezhető tényezőt, amit egy fix tényként kell számon tartani folyamatosan, ameddig a jelenlegi helyzet fennáll. Pontosan emiatt a hatalmas tényező miatt megy lassan az egész bolygó felszabadításának művelete, amit a Fény erői visznek véghez fizikai és nem-fizikai értelemben is. Természetesen te is, ha úgy döntesz.


Az emberiség jelenlegi formációja a Földön a spiritualitás szerint.
 Most egy kicsit hadd térjek rá erre az ábrára elemzés céljából. Maga az F jelenti a Fényt. Az S a sötétséget. Az A meg magát az Alvót. Na most itt a képletben vegyük számításba a következő változókat, amik meghatározzák, hogy melyik fél fog eljutni előbb vagy utóbb az ereje végéhez.

Az F(Fény) tényező számára a jelenlegi közeg egyelőre "kicsit" mutat. (Javuló minőség+Javuló mennyiség.)

Az S(sötét) tényező számára a jelenlegi közeg szintén "kicsit" mutat. (Romló minőség+Romló mennyiség.)

Az A (alvó emberiség) tényező maga egy olyan fontos dolog, ami egyszerűen mindent letudna tarolni önmagában, ha teljesen elszabadulna. Vagyis egyáltalán nem nélkülözhető a képletből. (Erősen hullámzóan változó minőség. +- Mennyiségi tendencia.)

Jelen állás szerint az "A" vagyis inkább "Semleges" tényező hatással tud lenni hatás-ellenhatás elve szerint a másik kettő kisebb, de jobb minőségűbb F és S tényezőkre is. De azok is fordítva. Ezért is fontos alaposan ellenőrizni minden egyes tényezőt még mielőtt a képünket elkezdjük vizsgálni a főbb és mellékproblémákat is illetően. Mert csak ezek ismeretében oldhatóak meg a problémák.

Ezért is fontos megérteni, hogy egyik a másik nélkül nem tud meglenni. (jelenleg) Ezért is fontos az egyéni kezdeményezés, ezáltal is az átgondolt és bölcsen indítványozott cselekvés vagy cselekvések sorozata.

Minden egyén a "Semleges" tényező tagja egészen addig, ameddig nem jön meg a ráncigáló vagy inkább pofonnal felérő felismerés, hogy a világot, (F vagy S irányba) akár egy darab személy is képes megváltoztatni pusztán a gondolatával, a szavával vagy a tettével. Lásd ezt pl.: a történelemben. Ezért is nem szabad semmi esetre sem beleesni a "tehetetlenség" pocsolyájába, mert az csak állandósítja ezt a körkörös metódust, hogy hiába van a megoldás a kezedben, de valami mégis megakaszt a terveid véghez vitelében.

Ezért is nagyon fontos megérteni, hogy a következő dolgokkal a következő pólusokat támogatod. Akár tudatosan vagy tudattalanul.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  1. A semlegességgel a semlegességet támogatod.
  2. A pozitivitással a pozitivitást támogatod. 
  3. A negatívitással meg a negatívitást támogatod.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ezért is vigyázz, hogy mit teszel! Nagyon nagy a felelősséged neked is önmagadat és a bolygót is illetően. Akár tudomásul veszed, akár nem. Vigyázz a gondolataiddal, a szavaiddal és a tetteiddel! Ezért is légy tudatos. Ezzel az alábbi e világi (kollektív lelki) problémák orvosolhatóakká válnak bárki számára.

De most térjünk rá a jelen állapotok egyikére, amit kiszeretnék emelni, ami jelenleg okozza a problémákat az emberek és a bolygó számára is. Ami nem más most, mint maga a munkahely kérdése és az ezzel együtt járó jutalmazási/javadalmazási rendszer hibái.

GF-es adatok szerint: A földön lévő jelenlegi munkahelyek száma nem lépi túl egyáltalán a 2.6 milliárdot.
Ezt még hozzá arányosítva a jelenlegi lakossággal, ami 7.1 milliárd. Normális és egyszerű logikai kikövetkeztetéssel is egyértelmű a megállapítás, hogy ez teljesen értelmetlen és működésképtelen rendszer.

A pénzről még nem is beszélve, ami jelenleg teljesen aránytalanul van elosztva mindenütt. Keveseknek sok. Sokaknak kevés. Ez az arány azonnali javításra szorul. Ezt csakis úgy lehet megoldani, ha nagyon sok ember használja a szívét és az elméjét is egyszerre. Magyarul nézi a saját és a másik érdekeit is. Erre épül egy spirituális társadalom is. Szerencsére egyre többen gondolkoznak hasonlóan, hogy a világban csakis az egymásért közösen tétel határozza meg a társadalmunk létét. Nagyon sok közösség kezdett már el létrejönni amelyek így gondolkodnak.  

(Olaszoknál van már ilyen spirituális közösség, aminek a neve Damanhur. Csak egy közösség a sok közül, amelyik a spiritualitás alapján éli az életét. Na, de hadd folytassam tovább az elemzést.)

Valódi megoldás csakis egyéni szintről kiindulva lehetséges. Vagyis, hogy az egyén megérti, hogy ő hiába él egy társadalmi osztállyal lejjebb vagy feljebb. Ő is érintett minden egyes dologban, hogy hogyan alakul meg és ezáltal, hogyan és mikor manifesztálódik a jelenben. Akárcsak fizikai vagy nem-fizikai tekintetben. 

A 2.6 milliárdos problémára az alábbi intézkedések oldanák meg a dolgokat, ahogy a képletből levezethető. Elkezdem őket felsorolni.

  1. - A fizetések egyenlővé/arányossá tétele mindenki számára.
  2. - A napi munkaórák számának radikális csökkentése 12-ről 3-4 órára.
  3. - Heti szintre bontott beosztási rendszer a munkahelyekre, hogy mindenkinek legyen munkája.
  4. - Az élelmiszer árak fokozatos/gyorsabb jellegű csökkentése legalább a felére a mostani áraknak.
  5. - A későbbiekben csakis a luxuscikkekért kellene fizetni.
  6. - Elköteleződése az embernek emellett az ügy mellett. Természetesen harmonikusan a Létezéssel.
  7. -  Az embereknek megértenie, hogy egymás harmonikus és feltétel nélküli támogatása csak az egyetlen járható út. Ez a spirituális világ alapja és működtetője.

Én ezeket az intézkedéseket látom a "pénz"ügy tekintetében, hogy ezekkel megoldható nagyon sok probléma a Földön. Na, de most az elemzésem tekintetében mutatok neked egy másik képletet is.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Földi társadalom átalakulásának szemlélete.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez a képlet a jelenlegi Földi társadalom átalakulási folyamatát ábrázolja.

A Föld jelenlegi társadalma már most is átalakulóban van. Mint mindig. Jelenleg az emberek még mindig(!!!) helyezkednek el folyamatosan a nekik tetsző "helyekre". Magyarul zajlik a rezgésbéli leválasztás. Itt, aki a régi rendszert akarja követni az olyan helyre kerül, addig meg van, akik teljesen újat szeretnének alkotni mindenből. Az Univerzum is azokat támogatja, akik természetes folyamatként fogják fel ezt az egészet, és nem pedig görcsösen a saját lényüket is felemésztve dolgoznak az ügyön nap, mint nap.

Jelenleg a Létezés elkezdte már átalakítani az emberek azon részét, akik továbbakarnak lépni a következő sík(ok)ra. Itt most a 4-5-6-7-8-9-ik dimenzióról van szó. Ez csakis úgy lehetséges, ha teszel érte és nem pedig csak ülsz és vársz.

Ezért is te döntöd el, hogy hova mész. A hiteden múlik csak. A 4-ik dimenzió felett csakis a hited határozz meg. Jézus is nem okkal mondta még, amikor itt járt, hogy "Sokan vannak a meghívottak, de kevesen a kiválasztottak."


Ezért is vagyunk most a 4-ik dimenzióban, ahol jobban és gyorsabban megy a manifesztáció. Csak most a 3-4-5-ik dimenzió egybe van csúszva a Földön. Ezért is még nem történt meg az a szintű leválasztás, ami a másik és a te "eltűnéseddel" is jár.



Ezért is fontos megérteni, hogy az egyén teljesen 100%-ig maga határozza meg az útját. És nem pedig tőle függetlenül valaki/valami más. Aki ezt szajkózza neked az hazudik, mert fél attól, hogy elveszíti az irányítást feletted (Lásd elit). Ezért is fontos az, hogy az ember 50-50 arányban segítsen önmagán és ezzel másokon is. Aki így tesz az megérti a spiritualitás lényegét és onnantól már csak tapasztalnia, megélnie, elfogadnia és élnie kell vele. Hiszen maga a spiritualitás adja meg az igazi élet fogalmát. Ahol nincsenek távolságok, idő és más korlátok.

Tehát magyarul. A bolygónkon/dimenziónkon belül és kívül élő civilizációk végtelenségével lehetségessé válik a kommunikáció és találkozó. A titkokról lehull a lepel. Az igazság és a Fény jelen lesz. Ezért is fontos megérteni, hogy az ilyen tettek, szavak és gondolatok, amik ezek előmozdításáért fogalmazódnak meg. Azok teljesen megérthetőek és teljesen elfogadhatók. Mert magát a Létezést szolgálja.

Ez a két képlet is, amit most neked itt felvázoltam. Valójában csak dióhéjban mondja el ezekről a problémáknak is a láthatóságát, a súlyosságát és megoldhatóságát. Ezért is innen aztán jön neked is meg nekem is a felismerés, hogy ez mind csakis rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele. Mint, ahogy jelen esetben a pénz probléma is, akár ezzel is orvosolható. Vagy, akár a teljes körű kivezetéssel.

Ez is egy hatalmas folyamat, ami áldozatokat és kitartó munkát igényelnek. Mindenki részéről itt a bolygónkon. Ezért is tudom, hogy a Létezés (Isten) is ráfog vezetni mindenkit, hogy lehet így is létezni. Korrupció, hamisság, gőg, egó, versengés, pocsékolás és kapzsiság nélkül is.

Köszönöm a segítségét Amáliának is és a te figyelmed is, hogy tudomást szerezhettél erről az egészről.

Írta HUNFény

2013. március 1., péntek

14. Bejegyzés: Újabb megbizonyosodás és éberség.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben ismételten egy olyan tapasztalat sorról beszélek, ami tényleg a mai nap folyamán azonnal 3-4 óra múlva vissza is ütött. Egyszerűen csakis a racionalitásra hagyatkoztam. Arra a részünkre, ami felelős a helyes megítélések és elemzésekért is. Az elemzések nem problémák egyáltalán. De a megítélés. Na az már önmagában egy időzített bomba (is) lehet.

A mai nap folyamán annyi történt velem, hogy a másikoknak (Tudod te is kiknek.) volt egy kísérlete, hogy engem eltántorítsanak (szabotáljanak) ettől a Fénymunkától. Leakartak állítani, hogy az eljövő 2-3 hétben "pihenjek". Végül aztán körbenéztem a helyzet tekintetében is, hogy miért pont most akartak engemet "kényszer" pihenőre küldeni. Amikor is az események különösen gyorsan pörögnek. Ráadásul Gaia nevében. Igen a Földanya nevében (Ez pedig törvénysértés a galaktikus kódex szerint.), aki ilyet sosem tenne, mert a saját időmmel és dolgaimmal saját magam rendelkezem és nem pedig más. (Már itt furcsa volt az egész, mert a szabad akarata mindenkinek megvan.) Oszt végül egy jó ismerősömmel is közösen bevizsgáltattam a dolgokat és végül is igazam volt, hogy ez nem oké. Egyben bizonyítékot is kértem szó szerint magától a Létezéstől és mi lett? Megkaptam.

Nem is akárhogy. Ebben a formában, hogy tényleg van itt nem is egy csoport, akik a Fényt ténylegesen szolgálják tettlegesen is. Itt most csakis a földönkívüliekre gondolok. Ja igen. A mai napon is az történt velem, hogy megint kissé megjelent bennem a kétség a pápa lemondását, az angol királynő és a többi fejesnek vagyis inkább nagyhalaknak az elkapásában, hogy tényleg ez történik e, ami a Teremtő terveiben szerepel. De aztán jöttek a finom jelzések, hogy a hit fontos. Igen és tényleg az. Meg még az is jött jelzésnek (a segítőktől), hogy jól csinálom ezt, hogy teljesen éber vagyok és figyelek, hogy merre hány méter és nem ész nélkül megyek neki a falnak. És ez tényleg fontos, hogy ébernek kell lenni, ami igaz is. De nem görcsösen, hanem természetszerűen és nem nekünk kell úgy megoldani minden elképzeléssel a problémákat, hogy mi magunk elkapjuk és bosszút állunk rajtuk (Mert az csak rontana a helyzetünkön), hanem a Teremtőnek átadni a dolgokat és hagyni intézkedni, hogy ezeket ő maga elrendezze. Addig meg, hogy a változás folyamata felgyorsuljon, addig meg magunkon(!!!) dolgozunk. És hát igen a Teremtő ténylegesen dolgozik a háttérben nagyon erősen azoknak az emberekkel közösen, akik tudják végezni bosszú és vérfürdő nélkül ezt az egészet. Nemcsak velünk közösen, hanem magával az Univerzum többi népével is. Ami itt most a Föld történelmében tényleg egyedülálló.

A bizonyíték(ok) azt mutatták meg nekem, hogy a (természetes/jövő) megbizonyosodás és (természetes) éberség meghozta a kívánt formáját. Vagyis egyensúlyban tartottam saját magamat. Sosem árt a többféle meggyőződés. Akár fizikai vagy nem fizikai dologról is van szó. De mindezek mellett egy nagyon fontos pillér maga a hit. Nekem ez "tudattalanul" kiment belőlem kissé és kaptam a finomabbnál finomabb jelzéseket. (Angyali számok, a földönkívüli segítőktől és a Felemelkedett Mesterektől is kártyák formájában.)

Végül a lélektestvérem (Az ő külön kérésére nem írok róla, mert sok hazugság van róla itt a Földi történelmi dokumentumokban és itt a blogomon nem a vitaindítás és a megosztás a cél.), aki az egyik itt tevékenykedő galaktikus csoport vezetője. Megkereste ezt az imposztort miután megbizonyosodtunk róla, hogy tényleg egy imposztor volt az, aki beszélt Gaia nevében hozzám. És tényleg a reakciók a lényegek mindig az adott beszélő entitás részéről. Az imposztor kissé fölényesen beszélt nekem, hogy a fizikai testtel azt csinál (Gaia), amit akar. Ez nekem nagyon gyanús volt már az elejétől fogva. És végül, amikor lebukott ez az entitás. A lélektestvérem kinyomozta, hogy honnan jött az üzenet és az embereivel közösen megkeresték és végül jól elverték őt, mint a taxiórát. Aztán ezt az entitást berepítették a galaktikus központi napba és most már a Teremtő előtt van.

Nekem a következő dolgokat tanította meg ez a szituáció ismételten. A dualitásnak már tényleg egyáltalán nincs helye itt a Földön. A kétség, a tehetetlenség, a folytonos (fizikai/nem-fizikai) bizonyíték kérés és a hit hiánya tényleg aláás mindent. És itt most csak önmagát a hitet emelném ki.

Ez nekem arra is már megint egy ordító bizonyíték volt arra, hogy tényleg mi magunk formáljuk a mi bolygónk létét és csakis a feltétel nélküli szeretet tudja megadni azt a kulcsot, ami a szabadságunk kulcsa. Minden más csak visszaránthat. Ez nekem már a második megerősítés idáig.

Ezért nagy felelősség is nyomja ezzel együtt a vállunkat, hogy mit mondunk, gondolunk és teszünk. Az erőszak tényleg csakis a másik oldalt erősítheti. Meg a folyamatos passzivitásban maradás. Ezért kell dolgozni önmagunkon. Egyszerűen a feltétel nélküli Jézusi szeretetet gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni mindennap non-stop. És tényleg a tiszta lap az egyetlen megoldás. Vagyis ezzel együtt a megbocsátás a másikoknak. Vagyis a jelenleg hatalmon lévőknek és megmutatni nekik azt, hogy mi nélkülük is tudunk létezni. Ennyire, de ennyire egyszerű a dolgunk.

Ezért is köszönöm a Létezésnek, hogy megmutatta mi történik, akkor, ha kissé kibillenek az egyensúlyomból. Köszönöm a tapasztalatokat.

Kedves olvasó! Neked is köszönöm a figyelmed.

Írta HUNFény