2013. augusztus 8., csütörtök

42. Bejegyzés: A dimenzió váltás egyes aspektusai...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos tapasztalatomat kívánom leírni, amire csak most jöttem rá a megvilágosodás tekintetében. Ez az egész kissé hozzákötődik a politikához, és az egész közélethez, de ezt ne úgy vedd tőlem, hogy én magam most politizálni szeretnék, hanem csak felhívni a figyelmedet valamire. Méghozzá arra, hogy ebben megvan a dimenzióváltás is maga. Mint aspektus.

A dimenzió váltás körül is számtalan teória, és más egyéb jellegű spekuláció vált már ismertté az elmúlt 30-40 évben a spirituális emberek kiterjedt közösségében. Ami egyáltalán nembaj, mert igazából a lehetőségét ténylegesen fenntarthatja annak, hogy ilyen jellegű dolog megtörténhet bárkivel, és bármikor. Na, de most nem erről kívánok írni, hogy ez mikorra lenne várható, mert nem erről szól a bejegyzésem, és ezzel a felismerésem.

Az a helyzet, hogy itt Magyarországon az elit bármit megpróbál kitalálni csakis azért, hogy az emberek életére hasson (félelemkeltés, düh stb.), ahogy csak tud. Oktatás, adózás, közlekedés, rendészet stb. Szinte minden területen beeszi magát ez a hatalmas akármi. Most csak nevezzük hatalmas akárminek, mert nem kívánok nekik energiát átadni. Na, de róluk nem kívánok tovább beszélni, hanem magáról erről az aspektusról, és a hozzá kapcsolódó felismerésemről.

Ez az aspektus, mint dimenzióváltás elsősorban nézőpont váltást takar, és nem teljesen azt, hogy elalszunk éjszaka, és másnap, vagy 3 nap múlva másik békés tájon találjuk magunkat. Ez is lehetséges természetesen, de pillanatnyilag az emberiség nem erre akar energiát fektetni, pedig ez sem volna egyáltalán lehetetlen.

Maga a nézőpontváltás nagyon kemény elhatározást, kitartást, és szinte sziklaszilárd lélekjelenlétet követel. Ami természetesen pillanatnyilag keveseknél van meg, de ez is jóval több, mint a semmi. Ez a nézőpont azt takarja pontosan, hogy amit a kormány kitalál/megvalósít, ami a köznépnek ugyan rossz, de mégis nem veszti el egyáltalán miatta a "harci kedvét". Annál inkább újabb ok, amiért nem kívánatosak ők oda, ahol vannak, és ezt ők is nagyon jól tudják, csak nem fogják fel, hogy pedig ők letakaríthatóak a porondról. Nem kell ide milliós nagyságrendű tüntetés, nem kell ide vér, és erőszak az eltávolításukhoz. Ezeknek különben is semmi értelme. Mert a változás, amit az Aranykor is képvisel részlegesen csakis ezzel a nézőpontnak a segítségével lehet részlegesen manifesztálni. Azért részlegesen, mert sok ember hiába látja maga körül a felébredtet azt hülyének, őrültnek, vagy pedig "túl" bátornak tartják. Ami persze rövidtávon tényleg motiváció romboló is tud lenni, de ennek ellenére is nagyon fontos megérteni, hogy ez a nézőpont, aminek az a lényege, hogy te rád ugyanúgy hatással vannak a kormány intézkedései, de nem veszed úgy, hogy emiatt fel kell adni a küldetésed, és ezzel önmagad.

Pontosabban az volna ilyenkor a lényeg, hogy düh, és ökölrázás helyett veszel egy nagyon mély levegőt, és elszámolsz 10-ig. Utána kimondod, hogy "Ok! Ti ezt most megcsináltátok velem, és a néppel is, de ezzel nem tudtok velem kifogni, és ezért benneteket innentől kezdve illegitimnek tartalak, és eltávolítalak az életem minden területéről, ahogy te beenni készültétek magatok. Nem hiszem el azt sem, amit kérdeztek, nem asszisztálok egy részemmel sem a ti tevékenységeitekben, és teljesen megkérdőjelezem a ti rendszereteket is. Magamat fogom kutatni, hogy megleljem az aranyközép utat a létben, és nektek megmutassam nektek kedves politikusoknak, hogy tudok nélkületek is tökéletesen létezni."

Amint ezt kimondtad érezni fogod, hogy a sok-sok feszültség, ami benned van/volt az egyszerűen feloldódik, és mintha nem is lett volna. Ezt a kijelentést természetesen, ha úgy érzed nem árt többször is megerősíteni, ha úgy érzed, hogy kell... Innentől már mehetsz az egyéni utadon, és a belső iránytűdre hagyatkozva ébresztheted a körülötted lévőt/lévőket a puszta jelenléteddel is. Nem kell emiatt tüntetésre elmenni, de a mindennapjaidban tudsz ezzel az erős edzett lélekjelenléttel operálni bárhol, ahol a "betont" mondjuk úgy, hogy "fel kell" törni a víz felszínre kerülése érdekében, és hogy megtisztuljon a talaj a mocsoktól.

Egyelőre még kevesen csináljuk ezt, de remélhetőleg még többen fognak az ébresztő jellegű impulzusok hatására így tenni. Ezzel is megakasztva ezt a gépezetet, és kitakarítva a szennyet. Ezzel is lehet békés, és csendes forradalmat csinálni, ami úgy jön fel, mint a gejzír. Ezért is ennél a pontnál nagyon fontos megjegyezni, hogy a középpontunkban kell állandó jelleggel tartózkodnunk különben alig, vagy egyáltalán nem fog sikerülni a törekvés. Magam is ezt alkalmazom a mindennapjaimban. Ezt a nézőpontot, és tudomásul véve a dolgaimat, annál jobban érzem, hogy az ő helyzetük valójában sokkal ingatagabb, mint azt amennyire csak próbálják leplezni mindenáron. Ezzel fog mi hozzánk magyarokhoz is eljutni az Aranykor, és nem polgárháborúval, ami vérrel, és erőszakkal jár.

Ezért kell megérteni, hogy a békés passzív ellenállás, és a folyamatos kitartó, de fáradtságos önmunka az egyetlen megoldás, ami aztán összefogja hozni az összes Fénylényt itt a Földön.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése