2013. május 21., kedd

27. Bejegyzés: A tudatunk és az internet.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben ismételten egy nagyon sokrétű témáról lesz szó, amik a mai világban nélkülözhetetlenek a normális információ áramlás és a normális kommunikáció feltételeihez. Hiszen Egyek vagyunk. Ez pedig maga a tudatunk és az internet kapcsolata. Ez a párosítás azért fontos, mert maga az internet az emberiség egyik leges legerősebb kulcsa a szabadsághoz. Igen kedves olvasó nem káprázik a szemed. Jól olvasod. Az internet olyan lehetőségeket biztosít, amibe sajnos az emberek többsége bele sem gondol, ha meg viszont belegondol, akkor meg rosszabbnál rosszabb dolgokra használja (pénz hajhászat...), ami csak elveszi az idejét és az energiáját. Na ez maga az internetes társadalom nagy része (sajnos még), de hála az égnek vannak az olyan emberek, akik úgy tevékenykednek, hogy diszkréten, közvetlenül és példamutatóan járnak el az internet használatában.

Most csak, hogy párat említsek. Ilyen például a tanító/támogató jellegű blogolás, a tanító jellegű youtube videók szerkesztése, tanító jellegű levél láncolatok és így tovább. A lehetőségek száma végtelen. Pusztán a tudatunkat kell ráhangolni és máris neki lehet állni a megvalósításának. Nem nagyon bonyolult dolgokra, hanem egyszerűekre kell gondolni, ami itt összehozza az embereket. Pontosabban a közösségeket képes megformázni vagy esetleg megújítani. 

Ugyanis maga az internet, mint technikai fejlettség egy amerikai fizikus (Michio Kaku) földönkívüli fajok fejlettségét adó mércéje szerint 1-es típusú civilizációkhoz kapcsolható, mert hiszen ennyire fejlett technikával rendelkeznek (rendelkezünk.). Maga a jelenlegi Földi társadalom a 0-ik típusba tartózik, mert hiszen szennyezi a saját környezetét nem utazik az űrben és tönkretevő technológiákat használ. Magyarul nem spirituális.

Hiába van az internet hálózat ellenőrzés alatt. Sokkal többen vagyunk, mint a kormányok és a rendőri (megregulázó) erők egész tagsága együttvéve világszerte. Szóval, akárhogy is, amint megölnének egyet (egy spirituális/felébredt embert) közülünk azon nyomban a Létezés 100 embert nyomna a helyébe, hogy ébredjen fel és tevékenykedjen. Ez is így megy. Ha elsőre nem láthatjuk a fától az erdőt az is okkal van.

Ezért is dolgoznak a háttérben ezek az emberek, akik mindennaposan élik az életüket a többiekkel egyetemben csak sokkal másabb megközelítésből is tevékenykednek. Magam a tudatomat úgy irányítottam erre az egészre, hogy magamtól úgy döntöttem. Nem kényszerítettek és nem is kényszerítenek, hogy csináljam. Egyszerűen szeretem csinálni. Van, aki ezt munkának fogja fel. Én ezt egy felelősségteljes vállalásként értelmezem, mert hiszen ez az. Felelős vagyok a gondolataimért, a szavaimért és a tetteimért.

Sajnos (az én szemszögemből) még kevesen csinálják ezt a tevékenységet, de ez az Isteni terv szemszögéből nézve nem baj. Mert hiszen ez nem egy kis rétű, hanem nagyon is sokrétű feladat. Az olyan emberek ugyanis, akik ébren vannak ösztönözve vannak és lesznek megállás nélkül a nem fizikai segítőik és a körülményeik által is, hogy tartsák meg a felébredésüket, tevékenykedjenek a képességeik maximális alkalmazása érdekében és ne süllyedjenek közönybe.

Ugyanis én magam azt tapasztalom, hogy akiket a Teremtő kipöckölt az alvók sorából annak minden lehetséges támogatást megad. Még, akár a kormányzaton keresztül is (Ez most lehet elsőre furcsának tűnik...), hogy meglegyenek azok a biztos alapot és biztos táptalajt adó juttatások (pl.: ház vagy pénz...), amik következtében a felébredt ember tudja végezni a dolgát (bevállalását). Hiszen, aki végzi a dolgát úgy, ahogy tudja az általa bevállalt mértékben azt az Isten folyamatosan jutalmazza többszörösen is. Aki meg ellentmond, rosszul csinálja vagy esetleg elutasítja a vállalását azt meg visszahívják (meghal). Ez sem ám egy játék.

Na, de visszatérve az internethez. Spirituális szemszögből az internet egy hatalmas és korlátlan szellemi közeg, ahol bárki, akár névtelenül is megoszthatja a gondolatait, szavait, érzelmeit és tetteit is. Most itt minden szélsőséget nélkülözve.

Egy Fénymunkás sem lehet az internet rabja, mert azért az élet a számítógépen túl is létezik. Sajnos sok Fénymunkás világszerte. Különösen Magyarországon is a munkanélküliség és még más magánjellegű problémák következtében kevesen tudják végezni sok feladással is és csak rövid ideig is a vállalásukat. Persze csak addig, ameddig ez a helyzet fennáll. De erre a Teremtő már létrehozott egy biztos és független alapot, amibe az emberek, ha szeretnének belépnek, ha meg nem, akkor nem. Ez pedig nem más mint segédeszköz (katalizátor) abban, hogy mindenki alaposan megkapja azt, ami különben is jár, mert hiszen a Kárpát-medencében él. Ez pedig nem más, mint a Borbély József által létrehozott Apostoli Magyar Királyság. Ez is a Teremtő Atya/Anya egyik lehetősége a sok közül, amivel tud (akar is, csak az emberek többsége nem veszi észre...) közvetlenül segíteni nekünk ő is, hogy a mi saját világunkba szeretetet, békét, bőséget és harmóniát hozzunk létre az ő törvényeivel összhangban.

De ez természetesen még csak a kezdet. Az alap megvan már csak engednünk kell a Teremtőt magunkon keresztül, hogy eljusson mindenhova, mert hiszen ez az ő terve. Az interneten keresztül is képesek vagyunk ezt az előbb említett alapot megtölteni. Vagyis a mi feltétel nélküli szeretetteljes teremtéseinkkel.

Itt az interneten ezenkívül létrehozhatunk fórumokat, youtube csatornákat, blogokat, chatet és még sok másik dolgot, ami segíthet a spiritualitás elterjedéséhez itt a Földön és természetesen még sok-sok más dologhoz is hozzájárulhat, hogy a Föld lakosságának a véleménye visszatükröződjön a világban. Itt ezekkel a vívmányokkal nem a pénzkeresés vagy bármi más egoista/szélsőséghez vezető tevékenység a lényeg, mert a pénz az csak egy CSEREENERGIA. Hanem az, hogy minél több ember meglelje és elindulhasson és egyengethesse az egyéni spirituális útját.

Itt jönnek aztán a képbe a különböző dimenziók is. Az interneten is fellelhető ez az interdimenzionális jelenség. Sok olyan tevékenységet űznek, amik nem a felemelkedést, hanem csakis a szakadékba menést, mert nem szeretet alapú az a sok tevékenység. De ez is egy döntés, amit tiszteletben kell tartani. Hiszen van egy mondás, ami nekem is csak mostanság nyerte el a tökéletes értelmét. Nem lehet senkit sem önmaga elől megmenteni. És ez nagyon durván igaz. Nem kívánok példákat írni, mert ilyet mindenki talál a saját életében. Ennyire egyszerű ez is.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése