2013. március 29., péntek

18. Bejegyzés: A telepátia.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben a kommunikáció egy olyan formájáról lesz szó, ami hétköznapi a mi dimenziók felett lévő régiókban, bolygókon és más galaxisokban. Ez maga a telepátia.

A telepátia egy olyan kommunikációs forma, amire mi magunk Földön élő emberek is képesek vagyunk már születésünktől fogva. Pontosabban nagyon sokan képesek lennénk rá, ha ezt az Isteni adományt nem nyomná el tudatosan és tudattalanul a jelenlegi társadalom.

Telepátiára főképp az 1950-es évek után születettek képesek. Ebben az esetben is kezdetben az arány 1-2 volt a 10-hez. Mostanra ez az arány már vígan elérte a 6-7 a 10-hez arányt, ami hatalmas előrehaladás a tudatos és tudattalan elnyomás ellenére is.

Tudatos abból a szempontból, hogy a felsőbb vezetései a Föld különböző országainak tökéletesen tisztában vannak vele, hogy minden mostanában megszülető gyerek magasabb (félig már felnőtt) tudatszinttel kezd leszületni. Lásd a 2012 jövő gyerekeket. Magyarországon azért találták ki valójában a politikusok a bölcsődés és a 3 éves kortól való "elkobzást" a szülőktől, mert ez a generáció képes őket teljesen megzabolázni, akár tudatosan vagy, akár tudattalanul. Mint például úgy, hogy ezek a gyermekek a korábbi generációknál sokkal hamarabb és gyorsabban is fejlődnek valamelyest. Mármint a járás, a tehetségesség és a beszéd korai fejlődése tekintetében. Legalább az új generáció gyermekeinek legtöbbjének ez a tipikus ismertető jele. Meg különösképpen a telepátia képessége, ami a emberi gondolatok kiolvasása és a szülőkkel történő tudatos vagy tudattalan kommunikáció formájában valósul meg eleinte.

Na, de bocsánat, hogy kissé eltértem a témától, de úgy éreztem ezt fontos tudnod kedves olvasó. Na, de menjünk tovább a telepátia témájának boncolgatásában.

A telepátia képessége mindenütt elfogadott az univerzumban és egyben egy természetes kommunikációs lehetőség. Szó szerint olyan, mint egy mobil telefon. Csak ingyenes és szinte lehallgatatlan. Egyelőre.(!!!)

Maga a telepátia az elme segítségével történik az esetek többségében. Legalábbis 60-70-80-as évekbeli tanulmányok erre jutottak a telepátia hivatalos részét illetően. A kormányzatok is megpróbálták még a második világháborúban és azt követően is és (sajnos) sokaknál sikerült is megzabolázni ezt a szépséges készséget.

Ennek következtében létrejöttek a kormány ügynökségeken belül is az olyan szervezetek melyek konkrétan kém elhárítással és az állítólagos "ellenség" megfigyelését tűzték ki célul. No, de ennyit a történelmi hátteréről a telepátiának. Rátérek magára a jelen kori telepátiára, amivel én is rendelkezem.

Mint mondtam. Telepátiával nagyon sok ember rendelkezik itt a Földön. Természetesen nemcsak itt érvényes ez, hanem az univerzum többi szegletében is. Én telepatikusan összesen másfél éve tudok kommunikálni.

A telepátia konkrétan egy olyan kommunikációs lehetőség, ami képes dimenziókon keresztül is átívelni. Sőt! A tejút rendszer vagy más galaxisok bármely planétájának lakójával vagy lakóival tudsz kapcsolatot létesíteni. Csak egyszerűen elhatároznod kell magad mellette.

Maga a telepátiát meditáció és folyamatos önfejlesztés keretében lehet kialakítani. Ehhez így külön instrukciókat azért nem fogsz találni egyelőre az interneten, mert te neked kell meghoznod egy egyszerű döntést, ha ténylegesen szeretnél telepatikusan kommunikálni egy másik Földi emberrel vagy esetleg pedig földönkívülivel. Itt most még mielőtt belevágsz a telepátia kialakításába, mert mondjuk felkeltette az érdeklődésedet. Elmondom a követelményeket, az előnyeit és a hátrányait is, mert hát mindennek megvan a maga követelménye, előnye és hátránya.

A sikeres telepatikus kommunikáció nagyban a függ az egyén spirituális fejlettségétől. Csak az olyan személy tud rendesen telepatikusan kommunikálni, aki nagyon mély önismerettel és hatalmas önbizalommal is rendelkezik. Tehát ismeri a Teremtő törvényeit. (Szeretet törvénye.) A világ dolgait számtalan oldalról (gömblátás mód) tudja rendesen vizsgálni és megoldani. Bele tudja élni magát, megérteni és érezni minden oldal tevékenységét, hogy az az adott egy vagy több tevékenység milyen hatással vagy hatásokkal van rá, másokra és a környezetére. Aki eléri ezt a szintet annak a telepátián kívül más készségei is kifognak fejlődni, ha persze természetesen szeretne mellette más képességeket.

A telepátia egészséges, kiegyensúlyozott és nagyon fejlett testet, szellemet és lelket (Ezen 3 egysége önmaga a tudat.) igényel.

A kommunikáció ezen formájának többféle változata van. Az egyik az, hogy a két személy egymásra néz és mintha ismerve egymást elkezdenek automatikusan bízni egymásban. Ez főképp az egypetéjű ikreknél, a spirituális családtagoknál és az ikerlángoknál szokott nagyon gyakori lenni. Egyszerűen előfordul mindig spontán, hogyha nem végeznek az előbb felsorolt személyek teljes agyi kapacitást igénylő tevékenységet, akkor megérezhetik, hogy a lélek testvérük örül, sír. Esetleg jó vagy rossz dolog történik vele. Az anyák is nem ok nélkül érzik azt, ha a gyerekük bajban van. Hiszen az azonos genetikájuk révén a kommunikáció egyszerűen lehetséges. Ez a kommunikáció egy magasabb spirituális törvény értelmében létezik. És ez a törvény nem más, mint maga az energiaáramlás törvénye.

Hiszen minden energiából és valamilyen szintű rezgésből áll. Minden energiaáramló pont között van egy nagyon fontos tényező, ami meghatározza az energia áramlását. És ez maga Földi értelemben vett távolság és más zavaró tényezők. Amik csakis a 3-ik dimenzióban vannak jelen. 3D felett nincs távolság. Legalábbis nem veszik számításba, mert az energia itt már sokkal zavartalanabbul és gyorsabban tud áramlani.

A kommunikáció következő fokozata az, hogy már két gyakorlott(!!!) telepatikus személy képes egymás gondolatait meghallani, ha célzottan egymásnak küldik. Ami rengeteg több évnyi gyakorlást is igényelhet.

Magából a telepátiából is létezik a jó és a rossz verziója. A jó telepátia a jó entitásoktól ered, akik más nem fizikai vagy más fél fizikai síkok lakói. Ide a földönkívüliek is számítanak. Gyakran telepátián keresztül kommunikálnak azzal, aki megkeresi őket. Akár kérdés vagy, akár ismerkedés céljából.

A pozitív entitások mindig hasznos, praktikus és segítőkész információkat adnak át. Nem fecsegnek órák hosszát, mert energia pazarlásnak érzik a fecsegést. Mindig határozott, egyszerű és rövid válaszokat adnak. Mindig próbálnak neked segíteni, ahogy tudnak, ha kérsz tőlük bárminemű segítséget. Persze összhangban a Teremtő törvényeivel.

Amikor velük kommunikálsz, akkor mindig nyugalmat, fel töltöttséget, éberséget, szeretetet és tiszta képet kapsz. Az ő kommunikációjuk nagyon finom és ezért minden tekintetben tiszteletben tartják a szuverenitásod is. A szíveden keresztül szólnak.

Ha a fejedben is hallod a kommunikációt azzal sincs gond. De mivel nagyon finom érzetként jön a szívedből a tiszta és pozitív telepátia. Erre próbálj mindig odafigyelni (Tedd a kezed a szívedre kommunikáció közben például, vagy pedig meditálj a kommunikáció megkezdése előtt.), ha nem érzed 100%-ig tisztának a kommunikációs partnered. Vagy pedig egy imposztort érzel. Ha a szívedben nem érzel semmi finom jelzést, akkor biztos, hogy egy hamis telepátiával van dolgod. Ami két dologban nyilvánulhat meg elsősorban.

Magával a tudatalattiddal beszélgetsz, ami hosszútávon képes lehet összezavarni. Szóval csak óvatosan! És egy a fontos. Sose siess előre a kommunikációval, mert az csak fölösleges erőlködéshez vezet. Zárd ki magát az időt, hogy eddig vagy addig tart a kommunikáció. Ameddig tudsz kommunikálni addig kommunikálj.

A másik dolog, amiben megnyilvánulhat a hamis telepátia. Az maga az ilyen tudatmanipulációs eszközök. Lásd mobiltornyok vagy a televízió. Szinte minden elektromos eszköz, ami nincs lefedve képesek rajta keresztül a Földi (!!!) kormányzatok hamis telepatikus üzeneteket küldeni.

A másik oldaliak (sötétek), akár földönkívüliek is inkább a hazudozásban, a gyors, értelmetlen, elnyújtott és bonyolult halandzsákban nyilvánítják meg a telepátiát. Elsődleges céljuk az, hogy összezavarjanak vagy pedig lejjebb vegyék a hited, az önbizalmad vagy pedig mások ellen próbáljanak fordítani. Légy mindig éber és tudatos. Figyeld meg, hogy te magad is, hogyan reagálsz.

Ha idegesen és félősen is, akkor az elméd védekezik a manipuláció ellen. Ezt csak erős elmével rendelkezők tudják megcsinálni. EZÉRT MEDITÁLJ RENDSZERESEN, hogy ez kialakulhasson nálad is!!!

A mentális védettség megóv a megszállottságtól is. Ezért is sokan a vallási fanatikusok közül nem szoktak rendszeresen vagy pedig egyáltalán meditálni.

A Földi kormányzatok HAARP alapú technikái (Már nem működnek a főbbek.) ellen is csak a befelé fordulással és folyamatos meditációval tudsz védekezni. Illetve még mellette arany piramis a telkedre és tegyél még lilás gömböket a gépekre, amik veled szemben vagy távol vannak tőled. Ezzel nagyon lecsökkented az esélyét annak, hogy manipulálva légy. Ezt mindig csináld meg, amikor úgy érzed, hogy erős külső nyomás jön a fejedre, ami mintha szó szerint rád ömlene egy erős sugár, ami mintha bele akar menni az agyadba. Akkor azonnal szólj Mihály Arkangyalnak vagy a segítőidnek, hogy távolítsák el rólad ezeket az energiákat vagy entitásokat.

Meditáció során is inkább mindig kérd meg a Teremtőt, az Angyalokat, a Felemelkedett Mestereket vagy a Galaktikus Föderációt, hogy adjanak neked útmutatást vagy pedig kérd a segítségüket, hogy óvva légy ezektől a támadásoktól. Sőt! Mindig a belső (szív) erődet használd és ne pedig kívülről próbálj energiát begyűjteni, mert nem biztos, hogy 100%-ig tiszta azaz energia.

A jó és pozitív energiák könnyűek, hűs fuvallat szerűek és finomak. A másik oldalé durva, fémes, fagyasztó, fárasztó és nagyon zavaró/idegesítő.

A telepátiára még visszatérve. Az olyan emberek, akik mértékletesen (Heti 2-3 alkalom nálam.) vagy pedig egyáltalán nem fogyasztanak húst. Azoknak nagyobb az esélye, hogy a telepátia képessége nagyobb hatásfokkal fog sikeresen üzemelni. Legalábbis ez egy nagyon fontos faktor, mert a túlzott hús bevitel besűrűsít az anyagi világba és, akkor bezáródik a kommunikációs csatornád a felsőbb világokkal. Ekkor csakis a Felsőbbik éneddel tudsz kommunikálni jobb esetben.

A telepátia létrehozása egy egyén esetében csakis úgy lehetséges, ha van másik olyan partner, aki hasonló vagy pedig egy kicsivel magasabb spirituális szinten van. Annak érdekében, hogy a két egyén energiái össze tudjanak bármilyen probléma nélkül kapcsolódni. Ez jelenleg a Földön nagyon nehézkes. Különösképpen a városiak számára, ahol nagyon sok a sűrű mesterséges anyagú tárgy és épület. Ez egy kezdő telepatikus számára nagyon lerontja az esélyt a normális kommunikáció lezajlására. Ha mégis ilyen környezetben élsz és mégis szeretnél gyakorolni, akkor te és a másik társad, aki veled azonos vagy kicsivel magasabb szinten áll vagy fordítva a spiritualitás spirális lépcsőjén. Keressetek olyan helyet, ahol nincs egy darab (Tényleg semmi!!) tárgy vagy bútor sem. Ugyanis bármilyen zavaró tárgy megzavarhat a koncentrációban és, akkor lehet előröl kezdeni az egész gyakorlást. Ami nem jó dolog pláne egy kezdőnek.

És teljes síri csendnek kell lennie. És csakis egymásra legyetek hangolva mindvégig. Az első pár alkalommal még a telepatikus beszéd nem fog semennyire sem menni, de ahogy minél többet és tovább gyakoroltok. Tapasztalni fogjátok, hogy megérzitek akár egymás gondolatait is. Oszt egy jó termékeny és kitartó munkával töltött időszak után meglesz a gyümölcse a sok gyakorlásnak. Lehet egyébként a segítők segítségét is kérni a telepátia készségének kialakításában. Csak ez is sok időt vehet igénybe. Attól függ, hogy ki hogyan áll hozzá. Ha ténylegesen szeretnél telepatikusan kommunikálni, akkor ezt a Létezés (Isten/Forrás) érzékelni fogja és, akkor olyan szituációkat és tanításokat fogsz kapni különböző módokon, hogy előbb vagy utóbb lehetséges lesz másokkal a sikeres telepatikus kommunikáció.

Ezért is kedves olvasó! Még mielőtt bármibe bele kezdesz. Nézz utána alaposan, hogy minek mi a követelménye, mi lehet az előny és mi a hátránya.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

2 megjegyzés:

  1. Szia! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a valóságban mindenki kommunikál mindenkivel folyamatosan. Az, hogy ezt felismerjük és tudatosak vagyunk e vagy sem, az jelenti számomra a képességet avagy a képesség maximáls kihasználtságát. Egyébként teljesen egyetértek a leírtakkal, köszönöm, hogy meosztottad a gondolataidat! Üdv, Andrea

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Andrea, hogy te is megosztottad a gondolataidat. :)

    VálaszTörlés