2013. március 19., kedd

16. Bejegyzés: Márcis 15-ei helyzetjelentés és az Isteni terv.

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy helyzetjelentést és egy teljes körű képet szeretnék neked nyújtani a Március 15-ei havat és az Isteni tervet is illetően.

Mint azt te is tapasztaltad kedves olvasó nem csak mostanában, de az elmúlt évtizedekben (1989 óta.) is, hogy van itt kis hazánkban egy "kis"csoport, akiket most nevezzünk csak el magának a politikai elitnek. Azokra az alakokra gondolok itt ezen megnevezés alatt, akik különböző csipet csapatokat (pártokat) alapítanak és bevonulnak egy épületbe 4 évente ciklikusan, amit mi is a köznyelv tekintetében parlamentnek (gallyra mentnek) is nevezünk. Azok a személyek kitaláltak/kitalálnak sok-sok szabályt (törvényt) annak érdekében, hogy az ő általuk nagyon is precízen kigondolt rendszer "bebetonozva" legyen/lehessen. Csak hát ők mivel olyan távlatokba gondolkodnak, hogy a tudásukat csakis az önös érdekeikre használják. Ez hosszútávon megfogja bosszulni önmagát. Ezért is indult el egy olyan "energia" már az első pillanatoktól kezdve ide a mi bolygónkra is, ami elkezdte és még most is folyamatosan és egyre erőteljesebben rázza meg az embereket azzal a hangos/hangtalan mondatával, hogy "Ébredj már és cselekedj! A magad és az univerzum érdekében is!". Ezt a mondatot mindenki fülében eleinte suttogva mondja. De aztán, ahogy ez az energia látja/érzi, hogy semmi reakció nem jön a suttogásra. Elkezd egyre robajosabban és intenzitással ez az energia megmutatkozni és beszélni. és csak ezt az idézett mondatot ismétli szüntelenül. Egészen addig, ameddig fel nem fogja a hallója, hogy ez az energia nem bántani, nem rabszolgává, de még elpusztítani sem akarja őt. Hanem csak pusztán felébreszteni. Felébreszteni mindenkit veled együtt a Földön, akármilyen módon annak érdekében, hogy a Föld megmeneküljön és a rajta/benne élő emberek ismételten képbe jöjjenek a saját hatalmukat, tudásukat és bölcsességüket is illetően.

Na most! Ez az elit is ismeri ezt az energiát. Ők is teljesen tudatában vannak annak, hogy ez az energia, hogyan működik. Már megpróbálták megzabolázni nem egyszer, de mind ez idáig sikertelenül. És ez egészen addig így is lesz, ameddig fel nem fogják, hogy ezt az energiát nem lehet sehogy sem megzabolázni az ő önös érdekükben. Ugyanis ez az energia egy intelligens Isteni energia. Maga a Teremtő energiája.

Ami mindenkit körbeölelt, akkor március 15-én és azon túl körbe ölel minket most is. Nem csak minket magyarokat, hanem magát a Földet is. Ez az energia nem fogja engedni senkinek sem, hogy az emberiség vagy, akár maga a Föld elpusztuljon. Március 15-e egy bizonyítéka volt annak, hogy ez az energia mindenkinél ott volt és van. Most már azon is ügyködik szimbiotikusan mindenkivel, hogy ezt az elitet. Nem csak a magyarországit, hanem a többi ország elitjét is elmozdítsa a helyéről és átadja a helyét annak a rétegnek. Akik tudják a mások érdekeinek szem előtt tartása mellett is ezt az energiát használni a közjó érdekében.

Ez az energia fogja a Világtanács tagjait is áthatni, amint végre az emberek a saját szellemi/fizikai/lelki részüket is hozzá téve magát a Fényt fogják szolgálni. Nem csak itt a Földön, hanem azon túl is. És ezt csakis a "mostban" tartva. Nem pedig a múltban vagy a jövőben.

Ez a nap. Vagyis március 15 egy olyan mérföldkő volt a magyarság, de ezzel együtt az emberiség vagyis inkább önmagában az emberség számára, hogy a változások nagyon gyorsan és nagyon erősen is képesek manifesztálódni. Lásd a mentési munkálatok során tanúsított viselkedést. A nagy többség a szív útját választotta, ami a Teremtő szemében egy teljesen csodálatos dolog. Addig azok, akik inkább a fejük által diktált logika szerint jártak el, azoknál a Teremtő elszomorodott, mert elbuktak egy fontos leckét és ezért majd máshol fogják folytatni az útjukat. De hát igen. Minden csakis a választásodon/döntéseden múlik és semmi máson.

Az elkövetkező időszak az elit számára is megfogja mutatni, hogy a szív útját tudatosan elutasítani meglehet tenni. Csak, akkor azt is vegyék tudomásul, hogy viselniük kell a következményeket. Nem számít, hogy hogyan, de viselni fogják. Vagy még az itt létük alatt vagy pedig azt követően. Isten nem ver bottal. Szokták mondani.

Én is, amikor meghallottam, hogy az emberek, hogy bántak egymással a együtt töltött idő alatt örültem és megerősödtem a hitemben. A föntiek is csodálkozva és örömködve néztek le a Földön élőkre, hogy végre a szívük útjára léptek nagyon sokan. És nem nézték a külsőségeket, hanem csakis a belsőt. Vagyis azt, ami összehoz mindenkit.

Ez számomra arra is egy külön bizonyíték, hogy a Teremtő mindenki életében jelen van, akár tudomásul vesszük, akár nem. Egyszerűen már ordítva mutatja, hogy mindenben a Teremtő jelen van.

Ez persze az elit számára is mutatja, hogy a Teremtő felülírja az ő számításaikat mindenféle módon. Nem hagyja annyiban, hogy mi a rabszolgáik legyünk. Természetesen ehhez a mi akaratunk is szükséges. Nem lehet leülni és várni, mert a Teremtő sem végez el helyettünk semmit. Csupán rajtunk keresztül tudja érvényesíteni az erejét és az akaratát. Ezt fontos megérteni és tudomásul venni.

Így működik maga az Isteni terv is. Nem pedig másképp. Ez az igazság. A te hozzájárulásod nélkül nem fog változni semmi. Csak egy helyben leszel. Ezért nagyon fontos dolgoznod önmagadon, hogy a negatív viselkedés mintáid törlődjenek és ezzel együtt teremtened a saját új világodat, hogy a régi eltávozhasson.

Egyébként szeretném neked elmondani, hogy mit hiúsított meg a hó március 15-én. A koholt alapokon elképzelt rendkívüli állapot bevezetését hiúsította meg, mert a politikai elit is tudja jól, hogy nem kedvelik őket az emberek zöme és valahogy mindenáron megakarták őrizni a hatalmukat. Te is tudod, hogy a tüntetéseket ők maguk (A pártok.) szervezik és huligánokat fizetnek meg, hogy balhézzanak.  Ezt tervezték 15-én és ezt tervezik még mindig.(!!!!!!) Még a békés demonstrációkra is küldenek ilyen fizetett huligánokat, akikre aztán ráküldik a rendőröket, hogy verjék azt szét. Természetesen a huligánok mindig a mélyén vannak a tömegnek. (Erről bővebben egy másik cikkben lesz szó, hogy hogyan lehet őket megbuktatni békés eszközökkel anélkül, hogy káosz és vérfürdő legyen a vége. A Teremtő is ebben segédkezik, ha erre koncentrálunk.) De hát a Teremtő szeme mindent lát. Ők ezt nem akarják megérteni vagy nem is képesek rá. Ezért is jött ez a hó, ami vizsga volt a mi számunkra magyaroknak is. A Teremtő látni akarta, hogy mennyire tanúsítunk egymás felé feltétel nélkül szeretetet. Vagyis inkább bizalmat egymásban. Elfeledve a 2%-os különbségeket (bőrszín, politikai nézet, vallás, nemzetiség stb.). És lám meg is lett az eredmény. Sajnos 3-man az életüket vesztették, de ők is nyugodjanak békében.

Az események meg, amik megmutatták ezt a fejetlenséget, amit a különböző hatósági szervek tanúsítottak az események láncolatában. Azt mutatják egyértelműen, hogy mindenáron a fegyveres erőkre pazaroltak el inkább minden erőforrást. Semmit sem akartak foglalkozni (Kinek inge ne vegye magára.) az emberek kimentésével. Oszt még volt "bőr" a képükön azt mondani, hogy nem halt meg senki sem a katasztrófában és a mentések során maximumot hoztak ki magukból. Na ez mutatja egyértelműen, hogy egyik politikusban és pártban sem szabad megbízni. Csakis egymásban feltétel nélkül és bármi megosztó jellegű dolog nélkül. Ez az egyetlen lehetőség a sikeres kiszabadulásra az elit rabláncaitól és nem pedig más, ami erőszakos vagy pedig vérfürdőt eredményező esemény. Az csak az ő módszerük és nem pedig a Fény módszere. A katasztrófa is megmutatta, hogy mit kell tennünk. Ennyire egyszerűen és nem másképp.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény


2 megjegyzés:

  1. Kedves Tamás!

    Köszönöm szépen ezt a cikked. Egy az egyben ezt éreztem én is, hogy a Teremtőnk segített nekünk (az időjárással), hogy ne legyen márc. 15-e a politika ünnepelt napja. Egyértelmű volt számomra is, hogy az emberiség egy része (ha kicsi része is) összefogott, s jobban segítettek egymáson, mint az "értünk lévő" szervezetek.
    Igaz rájuk az az elv, hogyha valamiben lebuknak (tehát a munkájukban), akkor annál többet beszélnek. Mondják csak a süket dumát, nem sokan hisznek már nekik...

    Köszönöm még egyszer. Jól esik látni, hogy amit éreztem az igaz és valós, s megerősítésre talált az általad leírtakban :)

    Fény és Szeretet, Zsuzsa

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zsuzsa!

    Nagyon szívesen! Én is csak azt a munkát végzem, amit az összes egyszerű Fénymunkás végez. De mondjuk az eltávolításukat követően fog elérkezni az igazi munka. Ahol felépítjük az általunk megálmodott spirituális társadalmat. Ahol végre az igazságot fogja ismerni és mondani mindenki.

    Fény veled, Tamás!

    VálaszTörlés