2013. február 1., péntek

8. Bejegyzés: Az étel, az ital és a spiritualitás.


Üdvözöllek téged kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben az ételek és a spiritualitás egyszerű és közvetlen kapcsolatát szeretném neked felvázolni. De még mielőtt rátérek. Hadd írjak kicsit egy-két dologról, ami az én életem esetében is hozott nekem hideget és meleget. Ami nem más, mint a válogatósság. Na most! Tudom, hogy ez sok ember legyen az gyerek vagy szülő. Rengeteg fejfájást okoz a válogatósság. De mint tudjuk mindennek megvan a maga oka.

A válogatósság is jelen volt nálam a fiatal éveim alatt. Ez úgy fiatal koromban amolyan 2-3 éves korom körül jelent meg nálam. És ez abban nyilvánult meg sokszor, hogy inkább húst ettem és nagyon kevés gyümölcsöt. Zöldséget is alig-alig. Ez a korszak tartott amolyan 13-14 éves koromig. Ez az ember életében egy nagyon hosszú élet szakasz. Oszt úgy, amikor elkezdtem ébredezni minden értelemben. Jött a felismerés. A válogatósság számomra egy fajta elnyújtott ébresztő volt. Ébresztő arra, hogy alaposan gondoljam meg, hogy mit és hogyan eszem és iszom meg. Ugyan is az ember szervezete még fiatal korában is, ha a "véletlenek" folytán nem "irtják" ki belőle azt az ösztönt, hogy megtudja állapítani saját magáról, hogy mire is van éppen a korgó gyomrának szüksége. Akkor az csak is a hasznára lehet ez az ösztön.

A galaktikus emberek is, akikkel nap, mint nap dolgozom ők is így állapítják meg, hogy pontosan mire is van szükségük. Ha nekik karalábét kér a gyomruk, akkor azt vesznek magukhoz, ha tejet, akkor tejet. Ha meg mondjuk sört, akkor azt. Erről egy kicsit később írok, mert ez egy nagyon zavaros téma. Legalábbis a másik oldal és a pénzes emberek e téren nagyon nagy kavarásokat okoztak. 

De visszatérve az ösztönre. Akkor és olyat esznek, amikor úgy érzik, hogy szüksége van a szervezetüknek erre vagy arra. Ez természetesen nem csak náluk, hanem itt a Földön az itt élő emberekben is fellelhető ez az ösztön. Csak hát kiölik az emberekből különböző módszerek egészével.

Ezek a módszerek a folyamatos mesterséges ízfokozók, ételszínezékek, stabilizátorok és tartósító szerek többsége. Nem mindegyik, hanem csak a többsége. Erre is rövidesen kitérek egy bekezdés erejéig, de hadd folytassam a módszerekkel.

A mesterséges anyagok, mint tudjuk. Első hangzásra jól hangzanak, de valójában csak is azt a célt szolgálják, hogy az adott anyagok az emberekben olyan folyamatokat és függőségeket hozzanak létre, amiket nagyon nehezen vagy pedig egyáltalán nem lehet a jelenlegi Földi körülmények között helyrehozni. Ilyen ételek például a félkész ételek. Bár itt is a szabad akarat dominál, hogy ki mit fogyaszt. Hiszen eldöntheti egészen addig vagyis cirka 10-20 évig, hogy visszaáll a természetes módon létrejövő táplálkozásra vagy marad ezek között az ételek között, amik betegséget és végül halált fognak okozni.

Ezért is igaz teljesen a mondás. Azzá válsz, amit megeszel. Itt ezután is jönne a sok sztereotípia. Ezek is csak azért vannak kitalálva, hogy megosztottságban tartsák az embereket. Ilyen például a szélsőségessé tett vegán életmód, amit az öko fasiszták találtak ki. Ezzel is a vegetáriánus embereket a húsevők ellen hergelni. Vagy pedig fordítva. Mindegyik csak is a megosztásra van kihegyezve.

Bár ezeknek is szerencsére egyre kevesebb ember dől be. Ezt spirituális szemszögből nézve teljesen ésszerű és egyszerű a hatalom részéről, hogy ilyeneket végez. Hiszen ők egy lebutított és gondolkodni képtelen népességet akarnak. Mi viszont spirituális emberek, Gaia és a Teremtő egységeként egy olyan népességet akarunk, akik intelligensek, felelősségteljesek és jól látják az összes lehetséges és megoldandó helyzetet.

Na, de most, hogy következetes legyen a bejegyzés és haladva tovább a témával rátérek az alkohol zavaros és egyben összetett témakörére is. Mint mindennek. Az alkoholnak is megvan a maga kis jója és rossza. Legalábbis a Földi logika ezt súgja. A galaktikusok is ehhez hasonló véleményen vannak, mert vannak galaktikus népek, akik spirituálisak ugyan, de akkor is alkalom adtán elfogyasztanak némi alkoholt.

Ez az alkohol fogalom természetesen takarhat bármit. Sört, bort, pálinkát vagy bármilyen olyan italt, amit ünnepségeken(!!!) inni szoktak. Én, amikor űrhajón járok éjjelente én is részt szoktam venni olyan bulikban, ahol egy-két pohár sör, bor vagy valami töményebb ital legurul. Ez az űrben a legtöbb helyen természetes dolog és nem üldözni vagy keresztre feszíteni való. Aki meg úgy dönt, hogy ilyen bulik alkalmával teát vagy gyümölcslevet iszik sör vagy bármilyen szeszes ital helyett. Az nem kap semmilyen megkörnyékezést senki részéről, hanem a mellette alkoholt ivókkal jót bulizik. A GF-ben én csak is ilyen emberekkel/nem emberekkel találkoztam egész idáig.

Így gondolkodnak az űrben az alkohol témakörét illetően. Hogy van, aki iszik belőle, mert úgy érzi, hogy egy buli része. Addig meg van olyan is, aki bizonyos egészségügyi vagy spirituális okokból kifolyólag a mellőzése mellett van. Ez így idáig tiszta kép neked is ugye? Na most. Itt ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ezt a témát sem kellene túl spilázni. Itt a Földön pontosan ezt csinálják vele.

Tiltólistára is helyezik meg nem is, amikor ők is tudják nagyon jól, hogy ez a vegyület kismértékben gyógyszer. Mondom mértékkel és nem pedig ész nélkül nyakalva. Ez itt a hatalmas különbség. Itt most az étel is úgy jön a képbe, hogyha valaki egy jó ebéd mellett elfogyaszt egy pohár bort vagy egy kupica pálinkát. Az még nem minősül alkoholistának. A galaktikában is csak az minősülne alkoholistának, aki képtelen megállni azt, hogy kibírjon egy napot szesz nélkül. Ebből következik a függőség is. De mint tudjuk mindennek megvan a maga oka. Az alkoholizmusnak az esetek többségében az önszeretethiány az ok. Természetesen azt vegyük figyelembe, hogy az alkoholisták könnyen megszállhatóak más entitások által. Ezért is az sem gond, ha valaki úgy dönt, hogy nem akar bulizás közben sem inni. Sőt egész életére meg lemond erről a dologról. Ennyire egyszerű.

A saját tapasztalataim során is, amikor én bulizni voltam itt a Földön vagy egy hajón, akkor kb. havonta 1-2 alkalom az, ami során így szoktam kiengedni a gőzt. Pusztán csak a változatosság kedvéért. A változatosság. Egyik legjobb dolog a világon. Hiszen ez mindig gyönyörködtett.

Szóval ez az alkohol és ez az étel dolog is nagyon erősen egyénfüggő. Mindenki a tudat alattijában tudja mit ehet és mit nem. Ezt is csak elő kell venni. Ezt úgy lehet előhívni, hogy meditálsz és összekapcsolódsz a felsőbbik éneddel. Ez is ilyen egyszerű.

Most, hogy gördülékenyen menjek tovább a témában. Rátérek arra, hogy miért nem mindegyik e betű mérgező. Ezt az e betűs szabványos dolgot is általános vélekedés szerint úgy kell vizsgálni, hogy teljesen higgadt és nyugodt elmével. Máskülönben hamis megállapításra lehet csak jutni ez által.

Az E betűk általános nézet szerint 1-300 között biztonságosnak mondottak. Szerintem ez a megállapítás nem teljesen állja meg a helyét, mert vannak közöttük olyanok is, amik a 1 és 300 közé esnek, de allergén (szójalecitin, glutén) összetevőket tartalmaznak. Természetesen ez egyéni szintekre bontva teljesen észrevehető, hogy mindegyik E betűs összetevővel van valami probléma. Vagy rákot, vagy allergiát okoz. Ezért kell az ilyen ételeket energetizálni. Energetikai tekintetben az ételt teleszórni Fényenergiával. De ezzel persze óvatosan kell bánni, mert ezzel a kijelentésemmel nem az a célom, hogy bátorítsalak, hogy ezeket a mesterséges ételeket elfogyaszd. Ugyanis sokkal több energiát igényel energetizálni egy félkész ételt szemben az olyan étellel, amit lehetőleg te magad készítettél el magad által válogatott és összegyűjtött összetevők alapján.

Az ilyen félkész ételeket csak, akkor fogyaszd, ha egyszerűen nincs olyan ételed a hűtőben vagy a közelben, ami organikus. Csak is szükség esetén. Hiszen tudjuk jól, hogy a szükség nagyúr. Én az ilyen ételeket, ha úgy látom, hogy el kell fogyasztanom, mert velem is előfordul ilyen helyzet. Akkor előtte kitakarítom az alábbi módszerrel.

Elképzelek a kezemben egy fénylabdát, ami ugyanakkora, mint maga az étel. A fénylabdámat vagy fényfolyamomat ráküldöm a másik kezemben lévő félkész ételre. Oszt ekkor rá koncentrálok az ételre és következő szavakat mondom hangosan vagy gondolatban. Ez nálam mindig helyzettől függ.

„Távozzanak ebből az ételből az alacsony és zavaró rezgésű energiák.”
Ekkor én mindig azt veszem észre, hogy a hideg negatív és alacsony rezgésű energiák egyszerűen kipárolognak az ételből. Ki lehet próbálni, ha nem hiszed. Tehát olyan ételt fogyasztok el, amit mesterségesen hoztak létre, de mentesítem a benne lévő mérgező és káros anyagoktól. Amint megtörtént a tisztítás, akkor ismételten fényt küldök az ételbe, hogy megtöltsem Fény energiával. Amint ez is megtörtént, akkor kibontom a csomagolást és elfogyasztom az adott ételt.

Amikor Fényt küldök Fényfolyam vagy fénylabda formájában, akkor a következő szavakat mondom ismételten hangosan vagy gondolatban. Ez is mindig helyzettől függ.
„Legyen ebben az ételben tisztaság, egészség, természetesség, fény, bőség, hála, köszönet és szeretet. Áldás! Áldás! Áldás!”

Ezt szoktam mindig tenni első lépésben, ha nem húsételről van szó. A húsok esetében a következők a teendők. Az általam leírt két mantrát elmondod a hús fölött. Amint ezzel is végeztél a húsételtől, vagyis inkább az állattól, akiből a hús származik, megköszönöd az áldozatát és bocsánatot kérsz tőle, hogy az állat lelke nyugodjon békében és, hogy a húsétel megtisztulhasson a félelem energiáktól. Ez mondjuk az itteni Európai és Amerikai ipari állattenyésztés miatt csak is fél siker, mert nem te végezted el a levágását, de annak érdekében, hogy elkerüld legalább azt, hogy az állat halálfélelmét megegyed. Legalább annyit tegyél meg, hogy a szerencsétlen állat lelkétől bocsánatot kérsz és kéred a Létezést, hogy a lelke nyugodjon békében. Az Afrikai busmanok is ezt teszik. Bár ők annyi különbséggel, hogy nem az ipari állatokat eszik meg, hanem amiket a szabadban fognak. Ami természetesen nem kínok között múlik ki, hanem előtte elaltatják és úgy.

A spirituális emberek is, akik járják a kozmoszt. Ők is ezért lesznek vegák, mert nem akarnak még a túlélésük miatt sem más életet áthelyezni másik síkra pusztán etikai okokból. Az emberiség is ebbe az irányba tart. Persze, aki elfogadta a Teremtő, Gaia és az emberiség kollektív döntését. Az is követni fogja ezt a döntést. Aki meg nem annak itt a lehetősége a távozásra. Hiszen a Lét át fogja helyezni.

Ez így megy és nem másképp.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése