2013. február 27., szerda

13. Bejegyzés: tájékozódj, mérlegelj és teremts...

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy nagyon fontos témáról lesz szó, mert ahogy látom sok ember azt sem tudja, hogy merre hány méter és, hogy mit kellene most jelenleg tennie a saját és a bolygó érdekében. A facebookon látom, hogy megy a dezinformáció, de úgy, mint kés a vajon. És emiatt sok ember aztán lejjebb csúszik.

Kedves olvasó! Ugye te is tudod, hogy maga a dezinformáció mire jó?... Megkavarni és elveszejteni. Azért van ez a sokaság információ tekintetében, mert a másik oldal kínjában nyomja ezeket (Főleg a média segítségével...), hogy még azokat is megpróbálja lenyomni, hátha megakad az (f)elszabadultak torkán egy hamis/fél igaz infó morzsa, ami igazán lelombozza az ébredő embereket és lelassítja. Nem ok nélkül jött a sok üzenet nemcsak mostanság, hanem régebben is, hogy MAGADON DOLGOZZ, MERT TE MAGAD VAGY A FELELŐS A SAJÁT TEREMTÉSEDÉRT ÉS EZÁLTAL SAJÁT MAGADÉRT IS.

Ha ezt megérted már egy lépéssel közelebb vagy a szabadulás felé ebből az egész illúzióból (mátrixból). Ami jelenleg itt a Földön zajlik. Vagyis itt a mi síkunkon. Megy mindenhol a harc, hogy a Fény vagy a sötétség. A Szeretet vagy a félelem. Mindenki mást és mást választ. Ezért is zajlik a szelekció, hogy lemérjenek mindenkit. Aki ahol jól fogja érezni magát az oda kerül. Ez most tök mindegy, hogy melyik sík, akár fizikai vagy nem fizikai. Mindenki a szintjének megfelelőt fogja kapni a végén. Erről szól ez az egész.

Ezért is értsd meg kedves olvasó. Csakis magaddal foglalkozz! Senki és semmi mással ne. Csakis magaddal. Ez fogja elhozni és manifesztálni erre a síkra is a változást. Most mi a 4-ik dimenzióban vagyunk, de ez még az előszobája csak annak, ami itt készül. Ezért is zajlik az erőszakosabb propagandák terjedése a másik oldaltól. Pontosabban a kormány oldaltól.

Ezek az írások lehetnek akár az egyszerű csatornázások is. A legtöbbje ez ezeknek az. Cirka 90%-a. Amiről szerintem te is tudod, hogy miről szól mindig. Bár, ha nem tudod, akkor elárulom.

"Mindig maradj egy helyben." "Helyetted mindent megoldunk. Ezért semmit nem kell tenned." "Minden hú de szép..." "Sokat írunk, hogy elaltassunk és eltereljük a figyelmed." "Várj, várj és várj..."

Ez a csatornázások zömének a tartalma. Ami 2-7 naponta ismétlődnek. Ezek mind hamis hazug írások. A Fény Szövetsége mindig csak, akkor küld üzenetet, amikor fontos információt (útmutatást/tanítást, hogy dolgozz magadon!) kell átadnia vagy valami frissült a Földi helyzetet illetően. Ezért is fontos tisztázni, hogy a másik oldal régebbi módszerei ezek. De mostanság elkezdtek hamisított "Fény" üzeneteket is küldeni, amik hamis időpontokat, személyeket és koordinátákat is tartalmaz/hat. Az ilyen üzeneteket csakis a szemfülesebb és magasan fejlett spirituális emberek tudják tökéletesen leleplezni. Ezért is fejleszd ki magadban a spiritualitást! Ez által tudod megkülönböztetni az igazat és a hamisat. Ezért félnek az egyszerű ember ébredésétől a másik oldal fizikai és nem fizikai tagjai. Én meg ezért mondom neked, hogy dolgozz magadon. Minden adott hozzá. Csak elhatározás kérdése minden.

Na, de mivel nekem is van némi tapasztalatom ezen infók tekintetében. Azt megkívánom veled osztani, hogy maga a félelemkeltő üzenet, ami a világ végés vagy a kormányok valamelyik már nem (teljesen) működő (fekete) projektjéhez kapcsolódik. Azokból kiírják olyan módon a te számodra az információt, hogy elkezdj kiszámíthatatlan (ideges) állapotba kerülni. Ezt csak a nem meditáló (3D-s tudatú) vagy keveset meditálók (alkalomadtán) esetében működik csak.

Ilyenkor az ember mit csinál? Elkezd félni és lejjebb zuhan a rezgése. Tehát gyengül az energiád és kiszolgáltatóbbá válhatsz az alacsonyabb rezgésűek számára. Persze ilyenkor (Még mielőtt olvasni kezdesz...) a segítők is küldenek te neked finom intő jeleket, hogy jobb lesz, ha átsiklasz felette és nem olvasol bele inkább. Nem azt mutatják meg a segítők a finom jelzéssel, hogy ez hülyeség. Csak azt, hogy ez neked nem fontos információ. A hülyeség jelzést a másikok használják előszeretettel...

Amikor bármilyen információt olvasol bármiről és amolyan behálózó/nehéz érzés fog el. Az biztos, hogy nem tiszta forrásból származik. Figyeld meg az érzéseket! Ez nagyon fontos. Ha meg amolyan izgalmas, de nagyon elnyújtott folyamú az információ az sem tiszta forrás. Ezért is légy a középpontodban. Ez nagyon fontos.

A tiszta információ egyszerű, rövid és közvetlen. Semmi kozmetikázás. Ezt jól jegyezd meg. Ezért is még mielőtt valaki csatornázni kezd. Mert hát persze lehet azt is. Senki nem korlátoz benne. Csak, akkor a csatornázást bevállaló ember azt is vegye számításba, hogy kamu információkat is kaphat az olyan entitásoktól, akik kiadják magukat annak, akik nem is valójában. Ezért is jól figyelj!

Ők is változtatnak mindig a taktikájukon. Szóval ezért is használj saját elképzeléseket és kezd el tesztelni őket. Légy folyamatosan rugalmas! Ez nagyon fontos. Nem mindegyik csatornázás kamu. Csak a 90%-a. De ez a 90% az általam az előbb felsorolt információkat tartalmazza az esetek többségében.

A maradék 10%, amit nehezebb megtalálni az interneten és az ismeretségi körben is. Azok rövidek, közvetlenek, egyszerűek és lelkesítőek. Persze az ilyen metódust a másik oldaliak is megpróbálhatják lemásolni. Szóval ezért is figyelj. Sose állj le, hanem légy kitartó!

Igaz ez sok munkát igényel, de megfogja érni pontosan az eredmény miatt. És hidd el ez nem idő pocsékolás. Sőt semmi sem időpocsékolás. Csak van, amit több energiát igényel van, ami meg kevesebbet.

Amikor vizsgálod az üzeneteket, akkor próbáld megérezni, hogy milyen energiát áraszt. Ha fekete vagy szürkés az már onnantól biztos, hogy nem tiszta forrás. Csakis az arany fehéres az igazi. Na, de ezért is fontosabb inkább az, hogy kezdd el kifejleszteni magadban a spiritualitást. Ezzel segíted igazán a saját magad és a Föld felszabadulását is a sötét erőktől. Az ő módszerükkel (düh, utálat, erőszak és további negatívitás. A tűzet is tűzzel akarod oltani?) nem győzöd le őket. Csakis a feltétel nélküli szeretettel(!!!), amit folyamatosan kell gyakorolni. Akármilyen nehéz is a sok gond közepette...

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése