2013. február 20., szerda

11. Bejegyzés: Vigyázz, hogy mit csinálsz és, hogy hova lépsz!

Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy olyan megtapasztalást fogok neked leírni, ami remélem segít neked is a jövőben továbblépni a fejlődésed útján. Kérlek kezeld ezt a tapasztalást úgy, mint akármilyen tapasztalást. Vizsgáld meg és vond le belőlük a következtetéseket az én alábbi példámon keresztül.

Az elmúlt másfél héten olyan események történtek velem melyek egyre egyértelműbbé teszik a számomra is, hogy a gondolat egyáltalán nem mindegy, hogy mi körül forog. Erre a segítőim mindig felhívták és felhívják a figyelmemet. Most itt a részletekről nem szeretnék írni, mert hidd el egyáltalán nem voltak kellemesek. Ezért is most bocsáss meg, de az események részleteit nem szeretném neked leírni, mert rosszul érezném magam tőle és megint átélném. És nem kívánom neked se, hogy átéld ezeket, mert hihetetlenül kellemetlenek.

De viszont egy nagyon fontos dolgot megkívánok belőle osztani. Az maga a tanulsága ennek az elmúlt másfél hétnek.. A tanulságaim belőle a következők.

1.) Sose légy gyanakvó, mert bevonzol "tudattalanul" is olyanokat, akik szintén ugyanilyenek. Tehát megteremted a te szituációdat, amiből tanulni kell. Hidd el nehéz az első percekben kimászni belőle.
2.) Vetkőzz ki a dualitásból! Ez nagyon fontos! Mert ezek okozzák sok egyéni ember életében a problémákat. Így már, merthogy a saját bőrömön is tapasztaltam ezt én is csak megerősíteni tudom.
3.) Szeretet, szeretet és szeretet!!! Ez a kulcs mindenhez és az a poén benne, hogy tényleg csakis ez a kulcs. Vagyis a tiszta szívedből jövő feltétel nélküli szeretet és annak folyamatos gyakorlása a mindennapokban.
4.) Tudatosodj minél jobban! Tehát tudatosodás, tudatosodás és tudatosodás.
5.) Mindent, ami valamihez köt végleg elengedni! Csakis a tisztalap a megoldás.
6.) Bízz önmagadban teljesen! Minden körülmények között, mert te magad vagy hatással a mindenségre.

Ennyit tanultam az egészből, amik értek. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy ezzel is példát mutathatok és számomra a kismillió kérdés a dolgokkal kapcsolatban, ami az elmúlt fél évben megfogalmazódott bennem és csak halmozódott az most így azonnal meg is lett válaszolva. Ezzel a kis szituáció sorral.

Na, de nem is akarok ennél többet mondani. Ezért is kedves olvasó a szíveddel vizsgálj ezentúl mindent! A szívünk elmélyítése a cél és nem más. Az agy is attól még fontos, de ez a szervünk is az új társadalomban kissé háttérbe fog szorulni, de attól még ugyanúgy fontos lesz a probléma és szituáció megoldások során. Csak kiegészítve lesz a szívvel. Ez a jövőnk már egyértelműen látom.

Ezért dolgozz magadon és ezáltal a világ is kívülről megfog változni. Ezzel érhetünk el csak teljes körű változást és nem pedig a kívülre mutogatással.

Köszönöm a figyelmed!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése