2013. január 11., péntek

4. Bejegyzés: Az életünk és a víz.

Üdvözöllek kedves olvasó!

A mai bejegyzésben egy olyan átfogó témakörről lesz szó, mint maga az élet és a víz. Ezek a dolgok a mi világunk mellett más világokban is jelen vannak. Csak nem fizikai vagy, akár más fizikai formákban is.

Ezzel a témával kapcsolatban most csak magát a vizet akarom jellemezni. A vizet, amit iszunk, amiben fürdünk, amiben mosunk ruhákat és más tárgyakat. Mellette főzünk vele és még gyógyítunk is. Ez a folyadék a világban egy nagyon sokoldalúan felhasználható találmány. Egy olyan találmány, ami bennünk is folyamatosan jelen van. Ez a létezés találmánya. 

Az embert is mi hajtja? A víz. Az agyad, a szerveid és a bőröd folyamatos működésében tartásához is mi kell? Víz.

A víz, ami színtelen, szagtalan és folyékony halmazállapotú is. Nem csak a felhasználhatóság terén sok oldalú ez a folyadék, hanem a halmazállapotának váltakozása tekintetében is. Lehet belőle pára, ami gáz halmazállapotú. Lehet belőle jég is, ami meg szilárd és eléggé kemény. Hihetetlen, hogy a tudományok mennyi mindent kiderítettek erről a sokoldalú folyadékról.

A vizet itt a Földön egyértelműen mindenki az élet forrásának is nevezi. Ebben semmi kétség sem lehet. Hiszen a sűrű fizikai testünk 70%-a víz. Ezért is a dietetikusok, a tudósok, a szülők és még sokan mások is a Földön  egyértelműen nem hiába hangsúlyozzák ki azt, hogy a víz fontos.

A gyakorlatban a vizet sok módon lehet beszerezni a szervezetünk számára. Akár megisszuk vagy pedig fürdünk egy jót. Nélküle tényleg nem lehet élni, mert ha nem eszünk, akkor legalább igyunk az élet forrásból. Összesen 40 napig bírja ki egy átlag ember a éhezést folyamatos víz utánpótlás biztosításával. Ennyire csodálatos önmagában is az emberi szervezet, hogy ilyen dolgokra is képes. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyünk fanatikusok és csak vizet igyunk egész nap. Nem. Nem ez a szándékom. Ezzel csak azt szeretném kihangsúlyozni, hogy miért is fontos ez nedű.

Itt most a Földön tudjuk mindannyian egyértelműen, hogy a bolygónk felszíne 70%-ban víz, ami nagyon jó aránynak számít a galaktikus civilizációk tekintetében is. Mivel a Föld bolygó egy olyan ritka bolygó típusba tartózik, ahol nagyon összefüggő mennyiségben megtalálható víz. Ezért is nem csoda, hogy az előttünk élt civilizációk hatalmas háborúkat vívtak ezért a kis planétáért. De mivel nem értették meg a spiritualitás lényegét és elkezdték egymás ellen használni a tudásukat ezért a létezés eltávolította őket a porondról. A víz itt azért jön képbe, mert a mi bolygónk vize a minősége miatt válik különlegessé. Ez a bioszféra a galaxisunkban teljesen egyedülálló. Pontosabban azért egyedülálló, mert az összes olyan növény és állatfaj, ami itt jelen van nálunk az valójában nem is innen származik, hanem a korábbi civilizációk betelepítési műveletei által lettek ide hozva.

De most visszatérek a vízre, mert nem szeretnék elkalandozni hosszútávon. A vizünk, ami itt van a tengereinkben, folyóinkban és a lábunk alatt az mind egy különleges vegyületet alkot. Ennek a vegyületnek a kémiai összetevője maga a hidrogén és az oxigén. Vagyis a jele H2O. És itt maga a kémiai, biológiai és a materiális része a víznek  befejezhető. Azonnal rá is térek a spirituális szemszögére a víznek.

A spiritualitásban a víz egy nagyon fontos folyadék, ami biztosítja a testünk, a szellemünk és a lelkünk folyamatos frissességét. Sokan mondják, hogy napi 2 liter folyadékra van szükség ahhoz, hogy a szervezet a legalapvetőbb biológiai folyamatokat eltudja végezni. Ez az én saját tapasztalataim és meglátásom szerint egy kissé hiányos megállapítás. Leírom pontosan, hogy miért is.

Ugyanis rátérve az emberre. Az ember egy egyéni lény az univerzumban és mint egy egyéni lénynek minden része egyedi. Itt a Földön is minden ember teljesen egyedi. Ezért is a folyadék fogyasztást nem lehet csak úgy leszabályozni 2 literre/napra. Az elméleti vízpótlás is a kutatások szerint 1 liter/20 tskg-onként íródik elő, hogy ez a helyes arány az emberi szervezet tökéletes és kifogástalan működéséhez. Valójában ez áll közelebb a valósághoz, mert aki betartja ezeket az apró előírásokat annak az egészsége meglesz és fennmarad egészen addig ameddig az előírtak szerint folytatja az életvitelét. E mellé természetesen hozzákapcsolódik a folyamatos sportolás is, ami javítja a keringést és ezáltal az állóképességet és az erőnlétet is.

A spiritualitás szerint a vizet lehetséges programozni. Én is még mielőtt elfogyasztom a napi víz szükségletemet megszoktam áldani minden alkalommal a korsónyi folyadékomat. Nekem az én saját módszerem a következő. Én csap vizet iszom, de lassan gondolkozom azon is, hogy áttérek a desztillált vízre, mert abban nincsen semmi káros anyag. Csak is tiszta víz. De nem erről akartam most írni. Hanem az áldási módszeremről.

Az én módszerem az, hogy előbb megtöltöm a korsómat vízzel és utána a kezembe veszem a korsót alulról és oldalról is. A vízre ránézve a Fény energiámat a vízbe irányítom és közben ezekkel a szavakkal is beprogramozom a vizet. A víz egy másodperc alatt beprogramozható energiával. Ezt japán kutatások is megerősítették. A szavak amiket mondok hangosan vagy gondolatban a következők. "Legyen ebben a vízben egészség, tisztaság, bölcsesség, bőség, hála, köszönet, természetesség és Fény.". Ezután a kis mantra elvégzése után a korsónyi vizet elkezdem megtisztítani egy fénygömb segítségével, amit a vízbe irányítok szintén és szivacs elven összeszedettek a fénygömbbel. Amint ez is megtörtént felküldöm a kozmoszba a fénygömböt és ott kipukkadva megparancsolom a fénygömbnek, hogy alakítsa át a benne lévő negatív energiákat pozitív energiává. Ezután még háromszor mondom, hogy "Áldás!" a vízre ránézve és utána elkezdem kortyolgatni a folyadék adagomat. Ezt minden újratöltésnél el lehet játszani. Amióta ezt csinálom azóta rengeteg belső változáson mentem keresztül. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Jobban megy a figyelem minden irányba. A koncentrációm is rengeteget javult azóta. És még csak kemény 1 éve csinálom ezt az egészet. Sokkal szellemibb megközelítésből vizsgálom a dolgokat.

Itt most kitérve a víz áldására szeretnék továbbmenni egy olyan furcsaságon, amit nagyon sokan a Földön úgy neveznek, hogy milyen vizet fogyasszunk. Ásványvizet, csapvizet vagy pedig desztillált vizet? Sok cikk és vita folyik erről a témáról a mai napig, ami szerintem csak túl van démonizálva.Hát rengeteg dolog itt túl van démonizálva, de ami tény az tény. A vízből egyértelműen a tiszta a jó. Bár ez mindenkinél így van.

Én csak a saját tapasztalatomra hagyatkozva leírom, hogy szerény véleményem szerint a csapvíz jobb az ásványvíznél, mert addig meg a műanyag flakonokat, ahogy szállítják és tárolják az egyszerűen felelőtlenség és abszurdum. Kinek inge ne vegye magára. Főképp a nyári tárolási mód, mert a melegben vagyis 25 C fok fölött a víz, ami a flakonban található kiold egy sornyi mérgező vegyületet, amik kőolaj származékok, hiszen a műanyag is kőolajból készül. A műanyag amúgy is csökkenti a rezgést. Nem viccből írom, hanem tapasztalatból. Amikor nagyon sokáig fogtam műanyagot a kezemben, akkor egy idő után elgyengültnek és amolyan nagyon tompának éreztem magam. És ez csak azóta van, amióta spirituálisan élek. Az előtt meg nem. De folytatva tovább a fejtegetést. A vizet nem műanyagokban kellene tárolni, hanem egyszerű üvegekben, ami ugyan nehezebb súly tekintetében egy picivel, de nem oldódik ki belőle semmi mérgező vegyület, ha kicsit rásüt a nap, de hát ismerjük a profit orientált csoportokat nekik ez nem érdeke, hogy egészséges legyen az árú, amit megveszel, hanem csak a profit.

Ugyan az üveges palackok mellett van egy kis ellenérv is, hiszen az homokból készül. Meg az olyan emberek, akik csak pocsékolnak azok miatt nem lenne teljesen sikeres ez a változtatás. Az üvegeket is vannak sokan, akik eldobják és összetörik. Ez is csak bajt okoz. Bár erre az egyedül megoldás az volna, hogy a teljes kapitalista rendszert el kell bontani és az embereket megtanítani gondolkozni, hogy te is felelős vagy a magad és a másik épségéért is. Szerintem ez a korrekt, mert akkor más galaktikus társadalmak, hogyhogy élnek és virulnak? Azért, mert spirituálisan élnek és gondolkoznak.

A vizeiket is nem szennyezik el egyáltalán mindenféle mérgekkel vagy szeméttel. Mert értik és felfogják a tiszta víz és ezáltal a tiszta környezet fontosságát. Ezért is kell megtanulnia az emberiségnek ezt a fontos leckét, hogy a világunkból csak egy van és nem több. A víz fontossága is itt kapcsolódik az életünkhöz a mi számunkra.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése